10 Tips For 1Z0-466 IT learners

It is impossible to pass Oracle 1Z0-466 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-466 practice questions. You will get a surprising result by our Up to date Project Lifecycle Management Essentials practice guides.

2016 Nov 1Z0-466 Study Guide Questions:

Q21. According to the recommended training for this exam, what is the definition of a project? 

A. A sequence of tasks with a beginning and an end, bound by time, responses, and desired results 

B. Anything for which there is an executed contact 

C. A sequence of tasks for there is a Statement work 

D. A sequence of tasks with a specified end date 

Answer: A 

Q22. Which is the true about OUM Manage? 

A. If the client is not involved in the planning process, the project should move ahead without approval. 

B. If the client is involved in the planning process, the project should move ahead without approval. 

C. The plans are only produced by the project team. 

D. If the client is not interested in helping to produce the necessary plans, then at a minimum, they are made aware of the plans and must sign-off on them. 

E. If the client is not interested to produce necessary plans, the project manager must limit the scope of work to only Inception. 

Answer: D 

Q23. Select the two plans that are always active in the project at any given time. 

A. Transition Plan 

B. Training Plan 

C. Implementation Plan D. Iteration Plan 

E. Inception Plan 

Answer: C,D 

Explanation: There are two plans active in the project at any given time – the implementation plan and the iteration plan. 

1Z0-466  exam cost

Updated 1Z0-466 sample question:

Q24. According to the recommended training for this exam, when does the Project Manager assume responsibility for the project profitability? 

A. When the Project Manager accepts it during the transaction from sales to delivery 

B. Never 

C. At the start of the sales cycle 

D. When the client requests it 

Answer: D 

Q25. Select three benefits of using the OUM Manage Focus Area on an implementation. 

A. It manages acceptance of work products. 

B. It focuses on accurate estimating. 

C. It supports improved communication. 

D. The client creates and produces project plans that drive the project. 

E. It encourages early client involvement. 

F. It allows for quicker project durations. 

Answer: A,C,E 

Explanation: /The Manage focus area provides a framework in which all types of projects can be planned, estimated,controlled, and completed in a consistent manner. Oracle’s Project Management Method (PJM) is partof the Manage focus area. Consistency is required in today’s business environment, where projectsoften implement packages, develop application extensions, and create a data warehouse in order tosatisfy a business need. 

Project management enables the project manager to manage delivery of an agreed upon level of solution quality while planning for and controlling the scope, cost, and schedule. The Manage focus area has three phases: *Project Start Up Phase *Project Execution and Control Phase *Project Closure Phase 

/Collectively, the processes listed below form a comprehensive set of tasks required to manage Oracle-based development and implementation projects. Every project includes most, if not all, of these processes, whether they are the responsibility of a consulting organization, a client organization, or a third party. 

The Manage focus area is organized into 13 processes: Bid Transition Scope Management Financial Management 

(A)Work Management Risk Management Issue and Problem Management Staff Management 

(C)Communication Management Quality Management Configuration Management Infrastructure Management Procurement Management Organizational Change Management 

/OUM Manage Focus Area 

Q26. Which identifies the quality standards that are relevant to the project and how to satisfy them? 

A. Quality Assurance 

B. Quality Control 

C. Quality Planning 

D. Process Improvement 

Answer: A,D 

certleader.com

Tested 1Z0-466 lab:

Q27. Which is the type of closure described as the mechanical an analytical step associated with the closure of a project or phase? 

A. Contractual 

B. Typical 

C. Intra-business 

D. Conventional 

Answer: A 

Q28. According to the recommended training for this exam, an engagement becomes a project when ______________. 

A. There is a specific result, a budget, and a targeted end date 

B. The client signs the contract 

C. The client signs the statement of Work 

D. The sales cycle has ended 

Answer: B 

Q29. According to the recommended training for this exam, when does the Project Manager assume responsibility for the commitments made during the sale cycle? 

A. During the Risk Management process 

B. At the start of the sales cycle 

C. At the transaction from sales to delivery 

D. During the Project Closure phase 

Answer: C 

Q30. Select two objectives of the OUM Implement Elaboration phase. 

A. Confirm the project scope. 

B. Identify and validate the architecturally significant requirements. 

C. Identify key configuration decisions. 

D. Prepare the system for acceptance test and deployment. 

E. Address critical operational issues. 

F. Obtain acceptance. 

Answer: B,C 

Explanation: The goal of the Elaboration phase is to develop the detailed requirements, partition the solution, create any necessary prototypes, and baseline the architecture of the system. This effort results in a stable basis for the design and implementation effort in the Construction phase. The architecture evolves from the most significant requirements(B), those that have the greatest impact on the architecture of the system, and an assessment of risk. The stability of the architecture is evaluated through one or more architectural prototypes. During the Elaboration phase, the project team’s understanding of the client’s business requirements is verified to reduce development risk. 

Note: 

OUM includes the following phases. 

InceptionElaborationConstructionTransitionProduction 

Reference:OracleUnified Method (OUM)Oracle’s Full Lifecycle Method for Deploying 

Oracle-Based Business Solutions 

About 1Z0-466 Information: 1Z0-466 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.