10 Tips For 1Z0-869 IT candidates

Act now and download your Oracle 1Z0-869 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-869 tutorials. Download Refresh Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-869 with a classic professional.

2016 Aug 1Z0-869 Study Guide Questions:

Q11. – (Topic 2) 

Which is true about a Ticker object? 

A. The Ticker can be started and stopped through methods in the API. 

B. Direction and speed of scrolling can be controlled through methods in the API. 

C. A Ticker may be shared by several Displayable objects. 

D. Ticker is a subclass of Screen. 

Answer: C 

Q12. – (Topic 2) 

Which three are goals of the CLDC specification? (Choose three.) 

A. It is intended to be an application development platform. 

B. It is intended as a systems programming environment. 

C. It allows device manufacturers to build more extensible devices. 

D. It does NOT provide device-specific APIs. 

E. It allows developers to port existing applications to mobile devices. 

Answer: A,C,D 

Q13. – (Topic 1) 

Which JAD attribute must be present to begin the MIDlet suite authentication process using 

X.509 PKI? 

A. MIDlet-Permission 

B. MIDlet-Jar-RSA-SHA1 

C. MIDlet-Certificate-n-m 

D. MIDlet-Permission-Opt 

Answer: B 

1Z0-869  question

Leading 1Z0-869 vce:

Q14. – (Topic 1) 

What is the minimum number of received SMS messages that a JTWI device must be able to concatenate? 

A. 5 

B. 32 

C. 10 

D. 3 

E. no minimum 

Answer: D 

Q15. – (Topic 1) 

What is guaranteed by the class file verifier? 

A. It checks that a given program is a valid Java application. 

B. It checks for external resource access. 

C. It checks for attempted native library access. 

D. It checks for attempted network access. 

Answer: A 

Q16. – (Topic 3) 

Which two errors are available in CLDC? (Choose two.) 

A. java.lang.StackOverflowError 

B. java.lang.OutOfMemoryError 

C. java.lang.VirtualMachineError 

D. java.lang.UnknownError 

Answer: B,C 

certleader.com

Simulation 1Z0-869 courses:

Q17. – (Topic 2) 

Which three APIs may untrusted MIDlets use without explicit confirmation by the user? (Choose three.) 

A. javax.microedition.io.HttpConnection 

B. javax.microedition.io.PushRegistry 

C. javax.microedition.rms 

D. javax.microedition.lcdui 

E. javax.microedition.media 

Answer: C,D,E 

Q18. – (Topic 2) 

Which two are true about MIDlet suite provisioning? (Choose two.) 

A. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.1. 

B. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.0. 

C. A JTWI-compliant device must support HTTP 1.1 and cookies. 

D. A JTWI-compliant device must support HTTP authentication. 

Answer: A,D 

Q19. DRAG DROP – (Topic 3) 

Click the Task button. 

Place the connection strings on their corresponding connection interfaces. 

Answer: 

Q20. – (Topic 2) 

Given: 

12.

 class TestRecordListener implements RecordListener { 

13.

 public void recordAdded(RecordStore rcs, int recordId) { 

14.

 // … 

25.

 } 

26.

 public void recordDeleted(RecordStore rcs, int recordId) { 

27.

 // … 

33.

 } 

34.

 public void recordChanged(RecordStore rcs, int recordId) { 

35.

 // … 

43.

 } 

44.

 } 

If rs is a valid and open record store, how can you properly associate a record listener with rs? 

A. rs.addRecordListener(new TestRecordListener()) 

B. rs.newRecordListener(new TestRecordListener()) 

C. rs.setRecordListener(new TestRecordListener()) 

D. rs.createRecordListener(new TestRecordListener()) 

Answer: A 

About 1Z0-869 Information: 1Z0-869 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.