10 Tips For 700-037 IT candidates

Free of 700-037 practice exam materials and study guides for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 700-037 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Advanced Collaboration Architecture Sales Specialist exam Today!

2016 Aug 700-037 Study Guide Questions:

Q21. Which of the following deployment scenarios will be most suitable for a customer that requires full telephony feature transparency, requires high availability and has two sites with 3000 IP phones connected via a low-delay connection? 

A. Intermedia engine solution 

B. Multisite WAN with centralized call processing 

C. Multisite WAN with distributed call processing 

D. Clustering over the IP WAN 

Answer: D 

Q22. Which statement about Cisco WebEx Meeting Center is true? 

A. It is powered by Jabber XMPP and can be used for one-on-one or group chat and file transfers 

B. It is an award-winning flagship product that simulates a traditional live meeting in an online environment 

C. It displays life-size, remarkably clear video images, which provide a "face-to-face" meeting with remote customers, suppliers, and partners. 

D. It is fully scalable, is delivered entirely over the public Internet, and is optimized for security, performance, and reliability. 

Answer: B 

Explanation: Reference:https://communities.cisco.com/servlet/JiveServlet/previewBody/24463-102-1-40812/WebEx_Meeting_Center_Overview.ppt 

Q23. Which two options are advantages of a Collaboration Architecture that are important from the Human Resource Managers viewpoint? (Choose two.) 

A. 24-hour network support 

B. Advanced collaboration tools improve upon ways in which corporations can enforce employee accountability. 

C. The corporation gains increased redundancy in the communications network 

D. Advanced collaboration applications provide multiple communication channels through which employees can communicate with one another 

E. Emergency response is improved upon, which results in a safer work environment 

Answer: B,E 

700-037  free draindumps

Down to date 700-037 exam answers:

Q24. Which two of the following are concerns that an operations manager may have in making a decision on Cisco Collaboration? (Choose two.) 

A. Fast adoption of organizational changes 

B. How to engage with external suppliers quickly 

C. Reliability of the company infrastructure 

D. Go-to-market time of new products or services 

E. Changing customer demands 

Answer: A,C 

Q25. Which three statements about Cisco Unified Communications Manager are true? (Choose three.) 

A. It supports the full range of collaboration services only on Cisco devices 

B. It supports the full range of collaboration services on Cisco and third-party devices. 

C. It is used only to support voice routing and calling 

D. It replaces the analog technology of PBX with a centralized IP-based communications infrastructure. 

E. It is at the center of the Cisco collaboration architecture. 

F. It combines the analog technology of PBX with a centralized IP-based communications infrastructure. 

Answer: B,D,E 

Q26. Which three statements about Alcatel Lucent is correct? (Choose three) 

A. The Aura architecture is Alcatel Lucent's flagship architecture that joins their Service Provider portfolio together 

B. Alcatel Lucent is Cisco's closest competitor in IP based telephone handsets and mobile communications applications 

C. Alcatel Lucent is Cisco's closest competitor in Market Share of Carrier Routing and Switching 

D. Alcatel Lucent's core product is Service Provider Edge Routing equipment 

E. The High Leverage Network (HLN) is Alcatel Lucent's flagship architecture that joins their Service Provider portfolio together 

Answer: C,D,E 

certleader.com

High quality 700-037 preparation labs:

Q27. Which collaborative quoting platform gives an account manager the autonomy to make deals and quote decisions from within a single workspace? 

A. Cisco Partner Central 

B. Cisco Commerce Workspace 

C. Cisco Unified Communications Business Advisor 

D. Cisco Smart Business Roadmap 

Answer: C 

Q28. Which option aligns licensing to these three key role-based licenses: Power User, Information Work, and Officer Worker? 

A. Right-to-Use Licenses 

B. Cisco Unity Connection 9.0 Licensing 

C. Cisco Unified Workspace Licensing 

D. Device License Units 

Answer: C 

Q29. Which three options are benefits of Cisco Prime Collaboration'? (Choose three) 

A. It enables comprehensive monitoring and diagnostics for Cisco Unified Communications and Cisco Telepresence systems. 

B. It provides historical reporting and trending on Collaboration business metrics. 

C. It verifies whether the network is secure and efficient. 

D. It enables automatic monitoring and repair of Cisco devices and software applications. 

E. It reduces the expertise needed to manage changes that occur when the network is operational 

F. It ensures consistent configurations by increasing the per-user configuration time 

Answer: A,B,E 

Q30. In which deployment model does the service provider host dedicated equipment within its network operations center for a predictable monthly cost? 

A. Managed customer-premises 

B. Equipment services 

C. Fully hosted unified communications 

D. Advanced services mode 

E. Hybrid or blended model 

Answer: C 

Explanation: Reference:http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/voicesw/custcosw/ps5693/ps11349/ ccaas_brochure.pdf(7th bulleted point on the page) 

About 700-037 Information: 700-037 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.