10 tips on 70-489 stanley

Exact of 3002 exam topics materials and preparation exams for Avaya certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 3002 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Avaya IP Office Platform Configuration and Maintenance Exam exam Today!

2016 Jun 3002 Study Guide Questions:

Q1. You have just plugged in a new IP500v2, and you look at its Dashboard display to see the new device. No telephones are plugged into the unit. 

Why are two ports in one of the modules green? 

A. IAH1 and LAN2 are transmitting and receiving. 

B. The device has power and passed self-test. 

C. The operating system is up, and someone is administering the system. 

D. There is a Combo Card in the chassis. 

Answer: A 

Q2. What is used to send out alarm notifications to you? 

A. SSA 

B. SMTP 

C. Syslog 

D. System Monitor 

Answer: C 

Q3. When implementing a fully integrated multi-site network using only IP500 control units, which license is required to be on all sites? 

A. Preferred Edition – Messaging 

B. IP500 Voice Networking Channels 

C. IP500 IP Office Multi-Site Network 

D. Advanced Small Community Networking 

Answer: B 

3002  free practice questions

Up to date microsoft 70-489 exam:

Q4. Refer to the exhibit. 

You have configured enough SIP channels to carry the expected communications load, but users are reporting that sometimes they cannot call out and callers cannot get through. 

Based on the information in the exhibit, what is causing the problem? 

A. The timer should be set to 2 minutes. 

B. The calls are being referred incorrectly. 

C. The caller ID is not passed by some carriers. 

D. The system is ignoring refresh messages. 

Answer: C 

Q5. Where is the TCP streaming Tool found? 

A. In SSA 

B. In Monitor 

C. In Manager 

D. In Web Manager 

Answer: B 

Q6. Which method can be used to add new users to a Server Edition in Select mode? 

A. With LDAP 

B. With UMS 

C. With Outlook Plugin 

D. With copy and paste 

Answer: B 

certleader.com

Precise 70-489 book:

Q7. Which item lets you see the progress of a software upgrade on an expansion system? 

A. IP Office Manager on the expansion system 

B. System Monitor Program 

C. System Tab 

D. Web Manager 

Answer: D 

Q8. Where can additional IP Office Service User logins be setup? 

A. The IP Office Softphone Application 

B. The IP Office System Monitor Application 

C. The IP Office Manager Network Configuration 

D. The IP Office Manager Security Settings 

Answer: D 

Q9. If ISDN/PRI calls are getting dropped, which tool should be used to troubleshoot the issue? 

A. Debug Manager on DTE port 

B. Debug View with default filters 

C. System Monitor with ISDN L3 filter options enabled 

D. SSA Snapshot 

Answer: C 

Q10. How can you find the IP address of an IP extension? 

A. Use the Extension Summary in SSA. 

B. Look on the label on the underside of all IP Phones. 

C. Use ARP from your PC. 

D. Use Monitor to reset the telephone, and watch it get a new DHCP address. 

Answer: A,C 

About 3002 Information: 3002 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.