10 tips on boson 400-101

Download of 400-101 training materials and practice for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 400-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

2016 Jun 400-101 Study Guide Questions:

Q341. Refer to the exhibit. 

Which statement about this COS-DSCP mapping is true? 

A. The expedited forwarding DSCP is mapped to COS 3. 

B. COS 16 is mapped to DSCP 2. 

C. The default COS is mapped to DSCP 32. 

D. This mapping is the default COS-DSCP mapping on Cisco switches. 

Answer: A 

Explanation: 

Here we see that COS 3 is mapped to DSCP 46, which is the Expedited forwarding class: The Expedited Forwarding (EF) model is used to provide resources to latency (delay) sensitive real-time, interactive traffic. The EF model uses one marking — DSCP 46. 

Q342. Which option describes how a VTPv3 device responds when it detects a VTPv2 device on a trunk port? 

A. It sends VTPv3 packets only. 

B. It sends VTPv2 packets only. 

C. It sends VTPv3 and VTPv2 packets. 

D. It sends a special packet that contains VTPv3 and VTPv2 packet information. 

Answer: C 

Explanation: 

When a VTP version 3 device on a trunk port receives messages from a VTP version 2 device, the VTP version 3 device sends a scaled-down version of the VLAN database on that particular trunk in a VTP version 2 format. A VTP version 3 device does not send out VTP version 2-formatted packets on a trunk port unless it first receives VTP version 2 packets on that trunk. If the VTP version 3 device does not receive VTP version 2 packets for an interval of time on the trunk port, the VTP version 3 device stops transmitting VTP version 2 packets on that trunk port. Even when a VTP version 3 device detects a VTP version 2 device on a trunk port, the VTP version 3 device continues to send VTP version 3 packets in addition to VTP version 3 device 2 packets, to allow two kinds of neighbors to coexist on the trunk. VTP version 3 sends VTP version 3 and VTP version 2 updates on VTP version 2-detected trunks. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst6500/ios/12-2SX/configuration/guide/book/vtp.html 

Q343. DRAG DROP 

Drag and drop the SNMP element on the left to the corresponding definition on the right. 

Answer: 

400-101  pdf exam

Improve yahoo video error 400-101:

Q344. What is the destination address of an IGMPv2 general membership query? 

A. 224.0.0.1 

B. 224.0.1.1 

C. 224.0.0.2 

D. the multicast group address 

Answer: A 

Q345. A configuration includes the line ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 172.16.10.10 permanent. 

Which option is a benefit of configuring this static route as permanent? 

A. It allows the route to be redistributed into the network even if the outgoing interface is down. 

B. It allows the route to be saved in the running configuration of the device. 

C. It places a hidden tag on the route that can be matched on other devices. 

D. It allows the route to have a tracking status even if no tracking object is configured. 

Answer: A 

Q346. Which two statements about SoO checking in EIGRP OTP deployments are true? (Choose two). 

A. During the import process, the SoO value in BGP is checked against the SoO value of the site map. 

B. During the reception of an EIGRP update, the SoO value in the EIGRP update is checked against the SoO value of the site map on the ingress interface. 

C. At the ingress of the PE/CE link, the SoO in the EIGRP update is checked against the SoO within the PE/CE routing protocol. 

D. At the egress of the PE/CE link, the SoO is checked against the SoO within the PE/CE routing protocol. 

E. The SoO is checked at the ingress of the backdoor link. 

F. The SoO is checked at the egress of the backdoor link. 

Answer: A,B 

Explanation: 

. SoO checking: 

– During the import process the SoO value in BGP update is checked against the SoO value of the site-map attached to VRF interface. The update is propagated to CE only if there is no match (this check is done regardless of protocol used on PE/CE link). 

– At reception of EIGRP update, the SoO value in the EIGRP update is checked against the SoO value of site-map attached to the incoming interface. This update is accepted only if there is no match (this check can optionally be done on backdoor router). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ip-routing/whitepaper_C11-730404.html 

certleader.com

Guaranteed passed 400-101:

Q347. What is a reason to use DHCPv6 on a network that uses SLAAC? 

A. To get a record of the IPs that are used by the clients 

B. To push DNS and other information to the clients 

C. No reason, because there is no need for DHCPv6 when using SLAAC 

D. Because DHCPv6 can be used only in stateful mode with SLAAC to record the IPs of the clients 

E. Because DHCPv6 can be used only in stateless mode with SLAAC to record the IPs of the clients 

F. Because DHCPv6 is required to use first-hop security features on the switches 

Answer: B 

Explanation: 

SLAAC is by far the easiest way to configure IPv6 addresses, simply because you don’t have to configure any IPv6 address. With SLAAC, a host uses the IPv6 Neighbor Discovery Protocol (NDP) to determine its IP address and default routers. Using SLAAC, a host requests and listens for Router Advertisements (RA) messages, and then taking the prefix that is advertised to form a unique address that can be used on the network. For this to work, the prefix that is advertised must advertise a prefix length of 64 bits (i.e., /64). But the most significant of Stateless Address Autoconfiguration (SLAAC) is it provided no mechanism for configuring DNS resolver information.Therefore SLACC can be used along with DHCPv6 (Stateless) to push DNS and other information to the clients. 

Q348. Which two options are differences between TACACS+ and RADIUS using AAA? (Choose two.) 

A. Only TACACS+ limits the protocols that are supported. 

B. Only RADIUS combines accounting and authentication. 

C. Only TACACS+ uses TCP. 

D. Only RADIUS combines authorization and accounting. 

E. Only RADIUS encrypts the password in packets from the client to the server. But leaves the body of the message unencrypted. 

Answer: C,E 

Q349. DRAG DROP 

Drag each OSPF route-type identifier on the left to its description on the right. 

Answer: 

Q350. DRAG DROP 

Drag and drop each STP port role on the left to the matching statement on the right. 

Answer: 

About 400-101 Information: 400-101 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.