10 tips on exam cram 70-667

Exam Code: 642-747 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Unified Wireless Mobility Services (IUWMS)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-747 Exam.

2016 Jun 642-747 Study Guide Questions:

Q51. Which option correctly describes what Navigator provides to Cisco WCS? 

A. feature addition to Cisco WCS v7.0 for reporting 

B. feature addition to Cisco WCS v7.0 for guest access 

C. secondary management installation for high availability 

D. secondary management installation for web management between multiple instances of Cisco WCS 

Answer: D 

Q52. Which two issues may need to be considered when using DAS to support location-tracking services? (Choose two.) 

A. Third-party antennas may reduce RF cell size but provide location accuracy. 

B. Additional monitor-mode APs may be necessary to obtain desired location accuracy. 

C. Wi-Fi RF channel selection is critical when using DAS if multiple wireless services are supported in the same antenna group. 

D. Multiple connections are required into a common DAS for 802.11n support. 

E. Linear DAS deployment can reduce your location accuracy. 

Answer: B,E 

Q53. Cisco WGB association is supported on which AP radio or radios? 

A. 2.4 GHz only 

B. 5 GHz only 

C. 2.4 or 5 GHz only 

D. 2.4, 5, or 4.9 GHz 

Answer: D 

642-747  study guide

Improved 70-667 cbt nuggets:

Q54. An engineer notices the chokepoint MAC address of 00:0c:cc:60:00:01 on the detail page for an AeroScout tag, but there is no known chokepoint with that MAC on the network. Why is the address being reported? 

A. misconfigured chokepoint 

B. rogue chokepoint 

C. tag battery low 

D. tag battery changed 

Answer: D 

Q55. Which two statements correctly describe the installation of Cisco WCS v7.0? (Choose two.) 

A. Only the TFTP folder location is required. 

B. Only the FTP folder location is required. 

C. Both TFTP and FTP folders are required and must be in unique separate locations. 

D. Both TFTP and FTP folders are required and can share the location. 

E. The storage folder location is required to be located in the Cisco WCS program folder for proper operation. 

F. The storage folder location should not be located in the Cisco WCS program folder. 

Answer: D,F 

Q56. An AP will be deployed to an area where DHCP option 43 is unavailable and the WLAN engineer is unable to have DNS modifications made to support this AP. What two actions can enable the AP to join the WLC? (Choose two.) 

A. pre-stage or prime the AP on the same Layer 2 VLAN as the WLC 

B. issue the capwap ap controller ip address WLC IP address command in the AP's console 

C. issue the clear capwap private-config command in the AP's console 

D. issue the capwap ap ip default-gateway WLC IP address command in the AP's console 

E. issue the capwap ap ip address WLC IP address command in the AP's console 

Answer: A,B 

642-747  study guide

Certified practice exam 70-667:

Q57. A MSE is sometimes showing a tag on the wrong floor of a multifloor warehouse. What technology would improve location performance? 

A. Chokepoint transmitters 

B. Spectrum Intelligence 

C. Adaptive wIPS 

D. Additional MSE 

Answer: A 

Q58. An engineer is configuring a WLAN to be unavailable after certain hours in the evening by creating a schedule on the WLAN. What should the engineer expect to happen if "Enabled" is selected on the "Admin Status" after clicking Submit, if the current "Admin Status" is "Enabled"? 

A. The WLAN will immediately be disabled and become enabled at the scheduled time. 

B. The WLAN will immediately be enabled and become disabled at the scheduled time. 

C. The WLAN will maintain the Enabled Admin Status and stay enabled at the scheduled time. 

D. The WLAN will maintain the current Enabled Admin Status and change to Disabled Admin Status at the Scheduled time. 

Answer: A 

Q59. Which two statements best describe the implementation of Cisco WCS v7.0 controller templates? (Choose two.) 

A. Cisco WCS controller template parameters can only be exported from WCS to Cisco WLC. 

B. Cisco WCS controller template parameters can be imported from Cisco WLC or exported to WLC from WCS. 

C. Cisco WCS controller template parameters can only apply common parameters across controllers. 

D. Cisco WCS controller templates can apply common parameters and unique parameters such as IP addresses across controllers. 

E. Cisco WCS controller templates apply all Cisco WLC and AP parameters, following the 

similar menu structure of the controller GUI. 

Answer: B,D 

Q60. Which three statements correctly describe implementing RFID tags based on RSSI and TDoA location in a Cisco Unified Wireless Network based on v7.0? (Choose three.) 

A. The Cisco tag engine can only be enabled for RSSI tag location. 

B. The Cisco tag engine can be enabled for RSSI and TDoA tag location. 

C. The AeroScout tag engine can only be enabled for TDoA tag location. 

D. The AeroScout tag engine can be enabled for RSSI and TDoA tag location. 

E. The Cisco tag engine is preinstalled, but the AeroScout tag engine requires installation. 

F. The Cisco and AeroScout tag engines are preinstalled. 

G. No tag engines are loaded; they must be installed. 

Answer: A,D,F 

About 642-747 Information: 642-747 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.