10 tips on free 98-365 practice test

Exam Code: 98-365 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Windows Server Administration Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-365 Exam.

2016 Jun 98-365 Study Guide Questions:

Q61. In Window Server 2008 R2, where is the BOOTMGR located? 

A. C:/Windows/System32 

B. VBR 

C. MBR-GPT 

D. ntdetect.com 

Answer: B

Q62. Which of the following Windows servers makes use of the LDAP? 

A. Domain Controllers 

B. File and Print Servers 

C. Application Server 

D. DHCP Server 

E. DNS Server 

Answer: A

Q63. Which of the following statements regarding FSMO roles are TRUE? 

A. The RID master acts as the primary server for password changes and as the master time server. 

B. The Schema master is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains. 

C. The PDC Emulator provides backward compatibility for NT4 clients and acts as the master time server. 

D. A domain can have more than one Infrastructure master, which is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains. 

Answer: C

98-365  torrent

Updated measure up 98-365:

Q64. You work as a server administrator at ABC.com. You need to prevent a server from being affected by power fluctuations. What should you do? 

A. You should configure Power Management. 

B. You should install an UPS. 

C. You should install a fail-over PSU. 

D. You should enable ACPI. 

Answer: B

Q65. How much RAM does Windows Server 2008 R2 Foundation Edition support? 

A. 8 GB 

B. 16 GB 

C. 32 GB 

D. 64 GB 

E. 128 GB 

Answer: C

Q66. Which of the following statements regarding PTR records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: B

98-365  torrent

High quality microsoft 98-365 mta server administrator:

Q67. You work as a server administrator at ABC.com. You want to format a volume in Windows Server 2008. Which application should you use? 

A. Windows Explorer 

B. Device Manager 

C. Data Sources 

D. System 

Answer: A

Q68. You work as a server administrator at ABC.com. You need to connect remotely to Windows Server 2008. How would you accomplish this task? 

A. You should install and run Remote Assistance. 

B. You should enable Remote Desktop in System Properties. 

C. You should enable Remote Assistance in Control Panel. 

D. You should enable and initialize RDC. 

Answer: B

Q69. Which of the following statements regarding WINS is TRUE? 

A. WINS is a legacy service used to resolve host names to IP addresses. 

B. WINS is a legacy service used to resolve IP addresses to host names. 

C. WINS is a legacy service used to resolve NetBIOS names to IP addresses. 

D. WINS is a legacy service used to resolve IP addresses to NetBIOS names. 

Answer: C

Q70. When starting a Windows Server 8 computer you receive an error message stating that NTLDR is missing. How should you repair the computer? 

A. You should replace NTLDR using Windows PE. 

B. You should replace NTLDR using the Recovery Console. 

C. You should boot into Safe Mode and locate NTLDR. 

D. You should select the 'Last Known Good Configuration' boot option. 

Answer: A

About 98-365 Information: 98-365 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.