10 tips on How to 156-315.75 Test Like a Badass [201 to 210]

Certified of 156-315.75 vce materials and samples for Check Point certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 156-315.75 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Check Point Certified Security Expert (CCSE) R75 Certification Exam exam Today!

2016 Jun 156-315.75 Study Guide Questions:

Q201. Which of the following is TRUE concerning unnumbered VPN Tunnel Interfaces (VTIs)? 

A. VTIs must be assigned a proxy interface. 

B. VTIs can only be physical, not loopback. 

C. VTIs are only supported on SecurePlatform. 

D. Local IP addresses are not configured, remote IP addresses are configured. 

Answer: A 

Q202. What is a task of the SmartEvent Client? 

A. Add events to the events database. 

B. Display the received events. 

C. Assign a severity level to an event. 

D. Analyze each IPS log entry as it enters the Log server. 

Answer: B 

Q203. What is the bit size of DES? 

A. 56 

B. 112 

C. 168 

D. 128 

E. 32 

F. 64 

Answer: A 

156-315.75  exam guide

Regenerate 156-315.75 vce:

Q204. You want to block corporate internal-net and localnet from accessing Web sites containing inappropriate content. You are using WebTrends for URL filtering. You have disabled VPN-1 Control connections in the Global properties. Review the diagram and the Security Policies for GW_A and GW_B in the exhibit provided. 

Corporate users and localnet users receive message "Web cannot be displayed". In SmartView Tracker, you see the connections are dropped with message "content security is not reachable". What is the problem, and how do you fix it? 

A. The connection from GW_B to the internal WebTrends server is not allowed in the Policy. 

Fix: Add a rule in GW_A's Policy to allow source WebTrends Server, destination GW_B, service 

TCP port 18182, and action accept. 

B. The connection from GW_B to the WebTrend server is not allowed in the Policy. 

Fix: Add a rule in GW_B's Policy with Source GW_B, destination WebTrends server, service TCP 

port 18182, and action accept. 

C. The connection from GW_Ato the WebTrends server is not allowed in the Policy. 

Fix: Add a rule in GW_B's Policy with source WebTrends server, destination GW_A, service TCP 

port 18182, and action accept. 

D. The connection from GW_A to the WebTrends server is not allowed in the Policy. 

Fix: Add a rule in GW_B's Policy with source GW_A, destination: WebTrends server, service TCP 

port 18182, and action accept. 

E. The connection from GW_A to the WebTrends server is not allowed in the Policy. 

Fix: Add a rule in GW_A's Policy to allow source GW_A, destination WebTrends server, service 

TCP port 18182, and action accept. 

Answer: E 

Q205. Which of the following is a TRUE statement concerning contract verification? 

A. Your contract file is stored on the User Center and fetched by the Gateway as needed. 

B. Your contract file is stored on the SmartConsole and downloaded to the SmartCenter Server. 

C. Your contract file is stored on the SmartConsole and downloaded to the Gateway. 

D. Your contract file is stored on the SmartCenter Server and downloaded to the Security Gateway. 

Answer: D 

Q206. With is the SmartEvent Correlation Unit's function? 

A. Assign severity levels to events. 

B. Display received threats and tune the Events Policy 

C. Invoke and define automatic reactions and add events to the database. 

D. Analyze log entries, looking for Event Policy patterns. 

Answer: D 

certleader.com

Breathing 156-315.75 torrent:

Q207. What is the behavior of ClusterXL in a High Availability environment? 

A. Both members respond to the virtual IP address, and both members pass traffic when using their physical addresses. 

B. Both members respond to the virtual IP address, but only the active member is able to pass traffic. 

C. The active member responds to the virtual IP address.nd both members pass traffic when using their physical addresses. 

D. The active member responds to the virtual IP address.nd is the only member that passes traffic 

E. The passive member responds to the virtual IP address, and both members route traffic when using their physical addresses. 

Answer: D 

Q208. Choose the BEST sequence for configuring user management in SmartDashboard, using an LDAP server. 

A. Configure a workstation object for the LDAP server, configure a server object for the LDAP Account Unit, and enable LDAP in Global Properties. 

B. Configure a server object for the LDAP Account Unit, and create an LDAP resource object. 

C. Enable LDAP in Global Properties, configure a host-node object for the LDAP server, and configure a server object for the LDAP Account Unit. 

D. Configure a server object for the LDAP Account Unit, enable LDAP in Global Properties, and create an LDAP resource object. 

Answer: C 

Q209. In an R75 Cluster, some features such as VPN only function properly when: 

A. All cluster members have the same policy 

B. All cluster members have the same Hot Fix Accumulator pack installed 

C. All cluster members' clocks are synchronized 

D. All cluster members have the same number of interfaces configured 

Answer: C 

Q210. The ______________ contains the Events Data Base. 

A. SmartEvent Client 

B. SmartEvent Correlation Unit 

C. SmartEvent DataServer 

D. SmartEvent Server 

Answer: D 

About 156-315.75 Information: 156-315.75 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.