10 tips on How to 1Z0-516 Test Like a Badass [451 to 460]

It is impossible to pass Oracle 1Z0-516 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-516 practice questions. You will get a surprising result by our Renew Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials practice guides.

2016 Aug 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q451. AutoAccounting automatically generates accounting flexfields for Receivables transactions. 

Identify four accounts generated by AutoAccounting. (Choose four.) 

A. Tax 

B. Freight 

C. Payable 

D. Discount 

E. Revenue 

F. Receivable 

Answer: ABEF

Q452. Identify two correct statements about the transaction flexfields for the Receivables AutoInvoice interface tables. (Choose two.) 

A. Link-to transaction flexfields are used to associate a specific tax line with a specific transaction line. 

B. Reference transaction flexfields are used to associate a specific tax line with a specific transaction line. 

C. Link-to transaction flexfields are used to apply a credit memo to an invoice or associate an invoice with a specific commitment. 

D. Reference transaction flexfields are used to apply a credit memo to an invoice or associate an invoice with a specific commitment. 

Answer: AD

Q453. Identify three regions in Daily Business Intelligence. (Choose three.) 

A. Link 

B. Menu 

C. Folder 

D. Report 

E. Parameter 

F. Key Performance Indicator 

Answer: AEF

1Z0-516  exam cram

Rebirth 1Z0-516 torrent:

Q454. The tables for the Customer Master are owned by _____. 

A. Oracle Receivables 

B. Oracle Order Management 

C. Oracle Trading Community Architecture 

D. Oracle Customer Relationship Management 

Answer: C

Q455. ABC.com, the GL accountant, says that he has heard about the budget upload functionality of Oracle GL and he is eager to test it. She is unable to test it in the CRP instance. What is your explanation? 

A. The budget can be uploaded. 

B. The budget dates in the budget organization have a different date range. 

C. The GL account code combination is not valid. 

D. Budget journals are required at the set of books level 

E. The GL period is closed. 

Answer: D

Q456. Identify three purposes for which transaction types can be used. (Choose three.) 

A. To record how cash can be applied to transactions 

B. To set whether AutoInvoice validates transactions using IDs or values 

C. To set whether transactions affect the Accounts Receivable (AR) customer balances 

D. To record the accounting flexfield value that would be used for the cash account for transactions 

E. To record the accounting flexfield value that would be used for the receivable account for transactions 

F. To set transaction numbers to be either assigned automatically or entered manually for transactions 

Answer: ACE

1Z0-516  exam cram

High value 1Z0-516 bundle:

Q457. Employee information in Oracle E-Business Suite Release 12 is partitioned by _____. 

A. Legal Entity 

B. Operating Unit 

C. Business Group 

D. HR Organization 

E. Inventory Organization 

Answer: C

Q458. What does the elimination program enable you to do? (Choose all that apply.) 

A. eliminate average balances 

B. create journal entries for all values in the source account to zero them out and post them to a target account 

C. eliminate intercompany balances for fully reciprocating elimination that repeat every accounting period 

Answer: BC

Q459. Flavour Inc. in the United Kingdom has a subsidiary in India known as Spices Inc. Flavour Inc. has a four-segment chart of accounts, whereas Spices Inc. has a five-segment chart of accounts. Select three statements that apply to consolidating ledgers with different charts of accounts. (Choose three.) 

A. Only one action can be defined per parent segment. 

B. Consolidations based on account rules process faster. 

C. Consolidations based on segment rules process faster. 

D. Segment rules override account rules if there is any conflict. 

E. A segment rule action must be defined for each segment in the parent chart of accounts. 

Answer: ACE

Q460. ABC.com has many parent segment values with a large number of child values in each parent. ABC.com is having problems running reports. Which profile option would enable better performance? 

A. FSG: Enable Search Optimization 

B. FSG: Expand Parent Value 

C. FSG: Enforce Segment Value Security 

Answer: A

About 1Z0-516 Information: 1Z0-516 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.