10 tips on How to 3002 Test Like a Badass [11 to 20]

Proper study guides for Far out Avaya Avaya IP Office Platform Configuration and Maintenance Exam certified begins with Avaya 3002 preparation products which designed to deliver the Precise 3002 questions by making you pass the 3002 test at your first time. Try the free 3002 demo right now.

2016 Jun 3002 Study Guide Questions:

Q11. Which two statements describe what is required to set up a Small Community Network (SCN) consisting of four IP500v2 control units? (Choose two.) 

A. The extension, user, and group numbering on each system must be unique. 

B. The user and group names on each system must be unique. 

C. Combo Cards are required in all systems. 

D. The underlying network must be configured as a flat layer 2 subnet. 

E. The total number of users within the Small Community Network must not exceed 250. 

Answer: A,B 

Q12. A customer is experiencing clipping and drop outs when speaking with a deskphone at remote site in an SCN. 

Which two methods could a technician use to help identify the cause of the problem? (Choose two.) 

A. Watch QoS statistics in SSA. 

B. Change the Mode from A-law to u-Law. 

C. Compare calls to local and remote extensions. 

D. Change codecs in the IP Office. 

E. Use Monitor to observe Jitter and packet loss. 

Answer: A,E 

Q13. When calls come into the customer's system, if the telephone number of the caller is in the customer's records, the customer wants those calls to be routed to a specific user. 

Which voicemail action type is needed to configure this? 

A. Database Action 

B. Miscellaneous Action 

C. Configuration Action 

D. Condition Action 

Answer: A 

3002  test question

Far out 3002 simulations:

Q14. What does "IMAP support" mean in the IP Office UMS service? 

A. A user can see/listen to voicemail messages via Web browser. 

B. A user can receive voicemail messages only using MS Outlook. 

C. All messages are forwarded to a user e-mail account and deleted on their telephone. 

D. A user can receive voicemail messages to their Outlook, Outlook Express and/or Lotus Notes programs running on their PC. 

E. A new message is sent to a user e-mail account. The user can listen to it by dialing their telephone number. 

Answer: B 

Q15. When a company's internal DNS is down, how can a SIP Remote Worker client still register with the IP Office through the WiFi connection? 

A. DHCP will redirect the registration. 

B. The client must use the cellular network. 

C. With the FQDN and port forwarding router the Internet DNS can work. 

D. The Internet router/firewall will proxy the IP Office IP address. 

Answer: B 

Q16. A company with 500 users has a single IP Office Server Edition providing telephony, presence and Instant Messaging, UMS, Conferencing, and Mobility support. They are buying a remote company with 400 users. They want to support all the IP Office features for everyone. 

To maintain Avaya support, what must be added to their server Edition? 

A. Application Server 

B. Advanced Edition 

C. IP Office 500V2 

D. VCM licenses 

Answer: C 

certleader.com

Actual 3002 training tools:

Q17. Secure Digital (SD) card commands can be invoked from which two sources? (Choose two.) 

A. One-X. Portal 

B. IP Office Manager 

C. System Status Application 

D. VoiceMail Pro Client 

E. One-X. Portal for IP Office 

Answer: B,C 

Q18. In an SCN network with Distributed Voicemail, which two are required? (Choose two.) 

A. Port 80 supported 

B. Preferred Edition Licenses on all Voicemail Pro servers 

C. IIS installed on all Voicemail Pro servers 

D. SMTP unblocked between Voicemail Servers 

E. Local Host file 

Answer: B,D 

Q19. Which method will avoid corruption of the data on the SD card when removing the SD card? 

A. Pull out the card. Special shutdown is not required. 

B. Use System Monitor to shut down the card before removing the SD card. 

C. Use the Manager application to shut down the card before removing the SD card. 

D. Dial the shutdown short code to shut down the card before removing the SD card. 

Answer: C 

Q20. Which three statements about IP Office Server Edition (non-Select) are true? (Choose 

three.) 

A. IP Office Server Edition is a software-based solution. 

B. IP Office Server Edition requires a primary and secondary server. 

C. IP Office Server Edition can be upgraded to the Select version. 

D. IP Office Server Edition Non-Select can be expanded to support 2000 users. 

E. IP Office Server Edition must have at least one expansion system to support SIP trunks. 

Answer: A,C,D 

About 3002 Information: 3002 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.