10 tips on How to ICGB Test Like a Badass [11 to 20]

Printable of ICGB free exam questions materials and vce for IASSC certification for client, Real Success Guaranteed with Updated ICGB pdf dumps vce Materials. 100% PASS IASSC Certified Lean Six Sigma Green Belt exam Today!

2016 Jun ICGB Study Guide Questions:

Q11. The use of Kanbans work best with pull systems for determining the timing of which products or services are produced. 

A. True 

B. False 

Answer: A 

Q12. After a Belt has put data through the smoothing process which chart would be used to look for trends in the data? 

A. Moving Average Chart 

B. Multi-Vari Chart 

C. X bar Chart 

D. Pareto Chart 

Answer: A 

Q13. In the late 1980’s William Smith coined the name Six Sigma for a methodology that had its origins at __________________ for quality related work being done there. 

A. Honeywell 

B. Allied Signal 

C. General Electric 

D. Motorola 

Answer: D 

ICGB  practice test

Down to date ICGB free practice exam:

Q14. Long-term Data represents all the variation that one can expect within the subject process. 

A. True 

B. False 

Answer: A 

Q15. A Stable process is a process whose output is consistent over time. A primary tool used to analyze Stability would be a ________________. 

A. Data Forward Plot 

B. Bag Plot 

C. Min/Max Plot 

D. Time Series Plot 

Answer: D 

Q16. If a Histogram displays two peaks the distribution would likely be _____________. 

A. Transformed 

B. Multi-skewed 

C. Bimodal 

D. Bi-attribute 

Answer: C 

certleader.com

Certified ICGB free demo:

Q17. Lean removes many forms of ______________ so Six Sigma can focus on reducing _______________. 

A. Waste, variability 

B. Inventory, defects 

C. Waste, cost 

D. Movement, variation 

Answer: A 

Q18. A 1-Sample t-test is used to compare an expected population Mean to a target. 

A. True 

B. False 

Answer: A 

Q19. The actual experimental response data varied somewhat from what a Belt had predicted them to be. This is the result of which of these? 

A. Inefficiency of estimates 

B. Residuals 

C. Confounded data 

D. Gap Analysis 

Answer: B 

Q20. A Six Sigma tool that helps to screen factors by using graphical techniques to logically subgroup multiple discrete X's plotted against a continuous Y is known as a _____________Chart. 

A. SIPOC 

B. Multi-Vari 

C. Box Plot 

D. Whisker 

Answer: B 

About ICGB Information: ICGB Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.