10 tips on How to PMI-001 Test Like a Badass [341 to 350]

Exam Code: PMI-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Project Management Professional
Certification Provider: PMI
Free Today! Guaranteed Training- Pass PMI-001 Exam.

2016 Jun PMI-001 Study Guide Questions:

Q341. The following chart contains information about the tasks in a project. 

Based on the chart, what is the cost variance (CV) for Task 6? 

A. -2,000 

B. 0 

C. 1,000 

D. 2,000 

Answer: D 

Q342. Which of the following forecasting methods uses historical data as the basis for estimating future outcomes? 

A. Time series 

B. Judgmental 

C. Econometric 

D. Simulation 

Answer: A 

Q343. In the Plan Stakeholder Management process, expert judgment is used to: 

A. Provide information needed to plan appropriate ways to engage project stakeholders. 

B. Ensure comprehensive identification and listing of new stakeholders. 

C. Analyze the information needed to develop the project scope statement. 

D. Decide the level of engagement of the stakeholders at each required stage. 

Answer: D 

PMI-001  free question

Renewal PMI-001 real exam:

Q344. The purpose of inspection in Perform Quality Control is to keep errors: 

A. in line with a measured degree of conformity. 

B. out of the hands of the customer. 

C. in a specified range of acceptable results. 

D. out of the process. 

Answer: B 

Q345. Which of the following tools or techniques is used for Estimate Activity Durations? 

A. Critical path method 

B. Rolling wave planning 

C. Precedence diagramming method 

D. Parametric estimating 

Answer: D 

Q346. One of the tools and techniques of the Manage Project Team process is: 

A. organization charts. 

B. ground rules. 

C. organizational theory, 

D. conflict management. 

Answer: D 

certleader.com

High quality PMI-001 preparation labs:

Q347. Which of the following Project Communication Management processes uses performance reports as an input? 

A. Manage Stakeholder Expectations 

B. Report Performance 

C. Distribute Information 

D. Plan Communications 

Answer: C 

Q348. An in put required to develop a preliminary project scope statement is: 

A. Organizational Structure 

B. Organizational Process Assets 

C. Organizational Matrix 

D. Organizational Breakdown Structures 

Answer: B 

Q349. Which is the document that presents a hierarchical project organization? 

A. WBS 

B. CPI 

C. OBS 

D. BOM 

Answer: C 

Q350. Which of the following can be used as an input for Define Scope? 

A. Product analysis 

B. Project charter 

C. Scope baseline 

D. Project scope statement 

Answer: B 

About PMI-001 Information: PMI-001 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.