10 tips on mcts 70-642

Exam Code: 70-642 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-642 Exam.

2016 Jun 70-642 Study Guide Questions:

Q181. – (Topic 3) 

Your company has a server named FS1. FS1 hosts the domain-based DFS namespace named \\\\contoso.com\\dfs. All domain users store their data in subfolders within the DFS namespace. 

You need to prevent all users, except administrators, from creating new folders or new files at the root of the \\\\contoso.com\\dfs share. 

What should you do? 

A. Run the dfscmd.exe \\\\FS1\\dfs /restore command on FS1. 

B. Configure the NTFS permissions for the C:\\DFSroots\\dfs folder on FS1. Set the Create folders/append data special permission to Deny for the Authenticated Users group. Set the Full Control permission to Allow for the Administrators group. 

C. Start the Delegate Management Permissions Wizard for the DFS namespace named \\\\contoso.com\\dfs.Remove all groups that have the permission type Explicit except the Administrators group. 

D. Configure the \\\\FS1\\dfs shared folder permissions. Set the permissions for the Authenticated Users group to Reader. Set the permissions for the Administrators group to Co-owner. 

Answer: D 

Q182. – (Topic 2) 

Your network contains a DHCP server named DHCP1. You have a DHCP reservation for a computer named Computer1. 

You add a DNS server option to the reservation. 

You need to ensure that Computer1 immediately receives the new option. 

What should you do? 

A. Run ipconfig.exe /renew. 

B. Run ipconfig.exe /registerdns. 

C. On DHCP1, recreate the reservation. 

D. On DHCP1, delete the active lease for the reservation. 

Answer: A 

Q183. – (Topic 2) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. 

You need to configure scheduled backups on Server1 to meet the following requirements: 

. Maintain 60 days of backups. 

. Minimize the performance impact on Server1 while a backup is running. 

What should you do? 

A. From Windows PowerShell, run the New-WBPolicy cmdlet. 

B. From Windows PowerShell, run the Set-WBVssBackupOptions cmdlet. 

C. From the Backup Schedule Wizard, click the Backup to a volume option. 

D. From the Backup Schedule Wizard, click the Backup to hard disk that is dedicated for backups (recommended) option. 

Answer: D 

70-642  free practice exam

Renovate itfreetraining 70-642:

Q184. – (Topic 4) 

Your network contains a server named Server1. 

You open Reliability Monitor as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that Reliability Monitor collects and displays information. 

Which two tasks should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Start the System Performance Data Collector Set. 

B. Start the System Diagnostics Data Collector Set. 

C. Configure an event viewer subscription. 

D. Modify the RacTask scheduled task. 

E. Modify the HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Microsoft\\Reliability Analysis\\WMI\\WMIEnable registry value. 

Answer: D,E 

Explanation: Issue: When you open Reliability Monitor on a computer that is running Windows Server 2008 or Windows Server 2008 R2, Reliability Monitor displays no information. 

Cause: This behavior occurs because the trigger that regularly starts the RacTask task is disabled. Information that Reliability Monitor displays is provided by the RacTask task. By default, the RacTask task runs one time that is about one hour after you install the operating system. In Windows Server 2008 and in Windows Server 2008 R2, the trigger that regularly starts the RacTask task is disabled after the RacTask task runs for the first time. 

Solution: 

To resolve this issue, follow these steps: 

Click.Start, type.Task Scheduler.in the.Search.box, and then click.Task Scheduler. 

Enable the trigger that regularly starts the.RacTask.task. 

Update a registry setting. 

HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Reliability Analysis\\WMI\\WMIEnable 

.Restart the computer. 

Note: 

* Reliability Monitor uses data provided by the RACAgent scheduled task. Reliability Monitor will start displaying a Stability Index rating and specific event information 24 hours after system installation. The RACAgent scheduled task runs by default after the operating system is installed. If it is disabled, it must be enabled manually from the Task Scheduler snap-in for Microsoft Management Console (MMC). 

Reference: Reliability Monitor displays no information in Windows Server 2008 and in Windows Server 2008 R2 

Q185. – (Topic 4) 

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains the member servers configured as shown in the following table. 

All servers run Windows Server 2008 R2. 

You deploy a new server named Server1. 

You need to configure Server1 to provide central authentication for all dial-up connections and all VPN connections. 

What should you install on Server1? 

A. Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) 

B. Active Directory Federation Services (AD FS) 

C. Network Policy Server (NPS) 

D. Routing and Remote Access service (RRAS) 

Answer: C 

Explanation: 

Ref: http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/understanding-new-windows-server- 2008-networkpolicy-server.html 

Q186. – (Topic 3) 

Your company has a server named Printer1 that runs Windows Server 2008 R2. Printer1 has the Print and Document Services server role installed. 

You need to reduce the number of events registered in the system log on Printer1. 

What should you do? 

A. Open the Event Viewer console. Create a custom view for the system log. Exclude the events that are notified by Event ID 10 from the filter. 

B. Open the Print Management console. Open the properties of Printer1 and clear the Log spooler information events option. 

C. Open the Print Management console. Open the properties of Printer1 and clear the Show informational notifications for network printers option. 

D. Open the Print Management console. Open the properties of each individual printer on Printer1 and clear the Enable advanced printing features option. 

Answer: B Explanation: 

See sample below: 

70-642  free practice exam

Breathing microsoft server 70-642:

Q187. – (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2008 R2. 

The network contains a DHCP server named DHCP1 on a subnet named Subnet1. You implement a new subnet named Subnet2. Subnet2 contains a server named Server1. On DHCP1, you create a DHCP scope for Subnet2. 

You need to configure Server1 to ensure that the client computers on Subnet2 can receive IP addresses from DHCP1. 

What should you install on Server1? 

A. the Application Server server role 

B. the DHCP server role 

C. the Network Policy Server (NPS) role service 

D. the Routing and Remote Access service (RRAS) role service 

Answer: D 

261. – (Topic 3) 

You network contains an Active Directory forest named Contoso.com. The forest contains two domains named Contoso.com and child.contoso.com. 

The Contoso.com domain contains a server named Server1. Server1 has the Network Policy and Access Services (NPAS) server role instead. 

You need to ensure that Server1 can read the dial-in properties of user accounts in the child.contoso.com domain. 

Which tool should you use? 

A. Netcfg 

B. Active Directory Users and Computers 

C. Useraccountcontrolsettings 

D. Authorization manager 

Answer: B 

Q188. – (Topic 2) 

Your network contains an Active Directory domain. The domain contains two print servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. 

Server1 has a printer named Printer1. Server2 has a printer named Printer2. Both printers use the same driver. 

The print device for Printer1 fails. 

You need to ensure that the print jobs in the Printer1 queue are printed. What should you do? 

A. Modify the Ports settings of Printer1. 

B. Modify the Sharing settings of Printer1. 

C. Run the Printer Migration tool. 

D. Run the Remove-Job and Copy-Item cmdlets. 

Answer: A 

Q189. – (Topic 1) 

Your network contains two DHCP servers named Server1 and Server2. Server1 and Server2 are located in the same subnet. 

You configure a split scope named Scope1 on the DHCP servers. 

You need to ensure that Server2 only responds to DHCP client requests if Server1 is unavailable. 

What should you modify? 

A. the Scope1 properties for Server1 

B. the Scope1 properties for Server2 

C. the server options for Server1 

D. the server options for Server2 

Answer: B 

Explanation: 

You need to configure a delay in the properties of Scope1 on Server2 so that Server1 always responds first. 

Q190. – (Topic 1) 

Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. The network contains an client named Computer1 that runs Windows7. 

All communication between Server1 and Server2 is encrypted by using IPSec. Communication between the server and the client does not require IPSec encryption. 

You need to ensure that you can connect to Server1 by using the IP Security Monitor on Computer1. 

What should you do? 

A. Apply an IP Security policy to Computer1. 

B. Create a connection security rule on Computer1. 

C. Add a value to the PolicyAgent registry key on Server1. 

D. Modify the Advanced Audit Policy Configuration on Server1. 

Answer: C 

Explanation: 

-Valid for Windows 7 and Vista client-

On the computer (2008) you want to remotely manage or monitor, click Start, click Run, type regedit, and then click OK. 

Locate and then click the following registry subkey: 

HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ PolicyAgent On the 

Edit menu, select 

New, and then click DWORD Value. 

Write EnableRemoteMgmt and then press ENTER. 

Click the right mouse button on the entry EnableRemoteMgmt and then click Modify. 

In the Value data box, type 1, and then click OK. 

Exit Registry Editor. 

Start the RemoteRegistry. To do this, type net start RemoteRegistry at a command prompt, and then press ENTER. 

Start the PolicyAgent. To do this, type net start policyagent at the command prompt, and then press ENTER. 

Make sure the user who will administer or supervise the team has administrator privileges on the computer. In the Advanced Security section of Windows Firewall, enable service management rules remotely. 

About 70-642 Information: 70-642 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.