10 tips on transcender 1z0-053

Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q351. You have backed up your database twice without connecting to the recovery catalog. What command do you issue to transfer the control-file metadata to the recovery catalog?

A. synch catalog

B. resync catalog

C. replicate catalog

D. update catalog

E. restore catalog

Answer: B

Q352. Examine the following ALTER command:

SQL> ALTER DISKGROUP dgroup1 UNDROP DISKS;

What is the purpose of the command?

A. It cancels all pending disk drops within the disk group.

B. It restores disks that are being dropped as the result of a DROP DISKGROUP operation

C. It mounts disks in the disk group for which the drop-disk operation has already been co pleted

D. It restores all the dropped disks in the disk group for which the drop-disk operation has already been completed

E. It adds previously dropped disks back into the disk group

Answer: A

Q353. Archived redo logs can be copied to more than one destination by Oracle.

A. True

B. False

Answer: A

1Z0-053  question

Rebirth free 1z0-053 vce:

Q354. Identify the two direct sources from where SQL plans can be loaded into the SQL plan baselines.

(Choose two.)

A. Cursor cache

B. Stored outline

C. SQL Tuning Set

D. Automatic Workload Repository (AWR) snapshots

Answer: AC

Q355. You create a new Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) task:

instance_analysis_mode_task. To view the ADDM report, you use the following command:

SQL> SELECT dbms_addm.get_report('my_instance_analysis_mode_task') FROM dual;

You want to suppress ADDM output relating to Segment Advisor actions on user SCOTT's segments. What would you do to achieve this?

A. Add a finding directive for the ADDM task.

B. Add a segment directive for the ADDM task.

C. Add a parameter directive for the ADDM task.

D. Disable the Segment Advisor from the Automatic Maintenance Task.

Answer: B

Q356. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance :

SQL> shutdown immediate;

What is the result of executing this command?

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running.

B. It results in an error because other database instances are connected to it.

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode.

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode.

Answer: B

1Z0-053  question

Precise 1z0-053 vce:

Q357. Which of the following Oracle features utilize the undo tablespace? (Choose all that apply)

A. Flashback Query

B. Flashback Drop

C. Flashback Table

D. Flashback Database

E. Transaction Processing

F. Recycle Bin

Answer: ACE

Q358. To manually configure the SGA components using Oracle Enterprise Manager Memory Advisor, you can set values for which of the following initialization parameters? (Choose all that apply.)

A. DB_CACHE_SIZE

B. SHARED_POOL_SIZE

C. LARGE_POOL_SIZE

D. JAVA_POOL_SIZE

E. SGA_MAX_SIZE

F. SORT_AREA_SIZE

Answer: ABCD

Q359. What feature comes into play to help ensure the completion of the backup should one of three backup devices fail during a backup that is using three different channels?

A. Channel failover

B. Restartable backups

C. Rescheduable backups

D. Automatic backup recovery

E. Channel recovery

Answer: A

Q360. Evaluate the following code:

SQL>VARIABLE task_name VARCHAR2(255);

SQL>VARIABLE sql_stmt VARCHAR2(4000);

SQL>BEGIN

:sql_stmt := 'SELECT COUNT(*) FROM customers

WHERE cust_state_province =''CA''';

:task_name := 'MY_QUICKTUNE_TASK';

DBMS_ADVISOR.QUICK_TUNE(DBMS_ADVISOR.SQLACCESS_ADVISOR,

:task_name, :sql_stmt);

END;

What is the outcome of this block of code?

A. It creates a task and workload, and executes the task.

B. It creates a task and workload but does not execute the task.

C. It produces an error because a template has not been created.

D. It produces an error because the SQL Tuning Set has not been created.

Answer: A

About 1Z0-053 Information: 1Z0-053 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.