10 tips on vcp550 score

Guaranteed of VCP550 brain dumps materials and guidance for VMware certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated VCP550 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional on vSphere 5.5 exam Today!

2016 Jun VCP550 Study Guide Questions:

Q41. An administrator determines that when a host residing in a High Availability (HA) cluster 

fails, the virtual machines fail to restart on a remaining host, or will only restart after a long delay. 

Which two conditions would account for this behavior? (Choose two.) 

A. The virtual machines were not protected by vSphere HA at the time the failure occurred. 

B. Distributed Resource Scheduler was not enabled at the time the failure occurred. 

C. There is insufficient spare capacity on hosts with which the virtual machines are compatible. 

D. The virtual machines contain physical Raw Device Mappings. 

Answer: A,C 

Q42. A vSphere administrator needs to add more space to an existing 3-node Virtual SAN cluster. The attempts to add the new host to the cluster as a contributing member have failed. However, it can be added as a non-contributing member. 

The host was previously used in a single host configuration. The administrator recently upgraded the host from ESXi 5.1 to 5.5 prior to adding it to the cluster. 

What is the reason for this failure? 

A. The only SSD disk in the new host was formatted with a VMFS datastore. 

B. The new host has a 10Gbps NIC while the rest of the cluster members have 1Gbps NICs. 

C. The RAID controller in the new host does not have enough cache for the Virtual SAN datastore. 

D. The new host's VMFS datastores do not have sufficient capacity to be added as a contributing member. 

Answer: A 

Q43. Why would an administrator be unable to locate an IP address for a vSphere vmnic uplink? 

A. IP addresses are defined at the virtual nic level, not the vmnic level. 

B. ESXi host vmnics communicate with physical switches on layer 3. 

C. ESXi hosts use NAT translation to mask the actual vmnic IP address. 

D. The IP address of the vmnic is not shown in the vSphere Client. 

Answer: A 

VCP550  free practice test

Renewal vcp550 cost:

Q44. Which two CPU features enable the use of 64-bit virtual machines? (Choose two.) 

A. Intel VT 

B. NX/XD Bit 

C. Hyper-threading 

D. AMD RVI 

Answer: A,D 

Q45. Time Remaining, Capacity Remaining, and Stress are minor badges of which major badge in vCenter Operations Manager? 

A. Health 

B. Risk 

C. Efficiency 

D. Workload 

Answer: B 

Q46. — Exhibit —

— Exhibit —

Which two statements below could explain why the vSphere Client is reporting N/A for 

hyperthreading? (Choose two.) 

The physical CPUs in the host do not support hyperthreading. 

A. Hyperthreading is disabled in the host's BIOS. 

B. The physical CPUs in the host are not multi-core. 

C. The number of CPUs meets or exceeds the maximum without hyperthreading. 

Answer: A,B 

certleader.com

Download vcp550 exam voucher:

Q47. A customer needs to select an appropriate Path Selection Policy (PSP) for their storage array. There is no requirement for a preferred path. The policy should not select a new path unless the current one fails. 

Which PSP meets the requirement? 

A. Fixed 

B. Round Robin 

C. Most Recently Used 

D. Asymmetric Logical Unit Access 

Answer: C 

Q48. Which vSphere feature creates a copy of a virtual machine that can be stored locally within a cluster or at another site, and provides the ability to rapidly restore a virtual machine within minutes? 

A. vSphere Data Protection 

B. vSphere Replication 

C. vSphere Snapshots 

D. vSphere Heartbeat 

Answer: B 

Q49. An error occurs while building a new virtual machine with a thin provisioned virtual disk size of 20GB. The datastore has 35GB of free space. The datastore is overcommitted by 95GB. 

What is preventing the virtual machine from being built? 

A. The datastore is built on a thin provisioned LUN that has run out of storage array free space. 

B. The datastore has reached the maximum overcommitment threshold. 

C. The virtual disk used by the virtual machine cannot be thin provisioned on this datastore. 

D. The virtual disk used by the virtual machine requires more free space than is available in the datastore. 

Answer: A 

Q50. An administrator has deployed vSphere Data Protection and wants to configure several virtual machine backup jobs. When using the vSphere client on a Windows 7 desktop, the administrator notices that there is no icon for vSphere Data Protection in the Solutions and Applications area of the vSphere client. 

What is the reason the administrator is unable to access vSphere Data Protection from the vSphere client on their desktop? 

A. The vSphere Data Protection client plug-in is not installed on the administrator's desktop. 

B. Accessing vSphere Data Protection requires the use of the vSphere Web Client. 

C. The vSphere Data Protection plug-in is disabled in the vSphere Client on the administrator's desktop. 

D. The administrator's desktop does not have connectivity to the vSphere Data Protection virtual appliance. 

Answer: B 

About VCP550 Information: VCP550 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.