10 tips on what is vcp5-dcv delta exam

Vivid of VCP5-DCV exam materials and free demo for VMware certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated VCP5-DCV pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV) Exam exam Today!

2016 Jun VCP5-DCV Study Guide Questions:

Q171. An administrator attempts to increase the number of vCPUs in a virtual machine to 8. The configuration cannot be successfully completed. 

What are two likely causes of this issue? (Choose two.) 

A. MS-DOS was selected as guest OS. 

B. The host has 4 processor threads. 

C. Virtual machine hardware version 7 was chosen. 

D. The vSphere 5.x implementation is using a Standard license. 

Answer: AB 

Q172. Which condition produces a warning message but will allow a VMotion migration to proceed? 

A. A virtual machine has an active connection to the ESXi host's CD-ROM drive 

B. A virtual machine has a CPU affinity set to run on a specific CPU. 

C. A virtual machine is in an MSCS Cluster relationship with another virtual machine 

D. A virtual machine is configured to use an internal virtual switch but is not connected to the switch 

Answer: D 

Q173. A vSphere 5.x environment has an ESXi 5.x host configured to boot from a hardware independent iSCSI adapter. 

What is the expected outcome if the administrator attempts to disable the iSCSI HBA in the vSphere client? 

A. The adapter will be disabled, but is re-enabled the next time the host boots up. 

B. The adapter will be disabled and the host will not boot the next time the host boots up. 

C. A hardware independent iSCSI adapter cannot be disabled from the vSphere Client. 

D. The adapter will be enabled, but the host will boot into troubleshooting mode the next time the host boots up. 

Answer: C 

VCP5-DCV  free question

Rebirth pass4sure vcp5-dcv:

Q174. Which conditions are true regarding an ESXi 5.x host placed into maintenance mode while a member of a DRS cluster? (Choose two.) 

A. If the DRS cluster is in partially automated mode and vMotion is configured, its virtual machines will be moved automatically to other hosts in the cluster. 

B. If the DRS cluster is in fully automated mode and vMotion is configured, its virtual machines will be moved automatically to other hosts in the cluster. 

C. If the DRS cluster is in partially automated mode and vMotion is configured, its virtual machines that have a high restart priority will be migrated to other hosts in the cluster. 

D. All the virtual machines on the host must be migrated or powered off before the ESXi host will complete entering maintenance mode. 

Answer: BD 

Q175. An administrator has determined that storage performance to a group of virtual machines is reduced during peak activity. The virtual machines are located in a VMFS datastore called Production1 on an active-active storage array. The ESXi 5.x host running the virtual machines is configured with an MRU multipathing policy. 

Which two actions can be taken to improve the storage performance of these virtual machines? (Choose two.) 

A. Add virtual storage, create a VMFS datastore called Production2 on the new storage, and then migrate some of the virtual machines from Production1 to Production2. 

B. Change the storage multipathing policy to Round Robin. 

C. Add physical storage, create a VMFS datastore called Production2 on the new storage, and then migrate some of the virtual machines from Production1 to Production2. 

D. Change the storage multipathing policy to Fixed with default settings. 

Answer: BC 

Q176. Before upgrading an ESXi host to vSphere 5.x from vSphere 4.x, which three actions should be taken? (Choose three.) 

A. Update vCenter from 4.x to 5.x 

B. Convert any Service Console port to Management. 

C. Add an updated license to the host 

D. Update vSphere 4.x licenses using the VMware License Portal 

E. Verify the intended host is compatible with vSphere 5.x 

Answer: ADE 

certleader.com

High value pass4sure vcp5-dcv:

Q177. vCenter Server is running in a virtual machine that is part of a vSphere DRS cluster. The vCenter Server virtual machine has been tested and can successfully migrate with vMotion between all ESXi hosts in the cluster. DRS is configured for partial automation. 

What happens if an ESXi 5.x host that is running the vCenter Server virtual machine experiences a power outage? 

A. All DRS cluster operations will be unavailable until the failed ESXi host is brought back online. 

B. vCenter Server will remain offline, but all virtual machines on the remaining hosts will continue without interruption. 

C. This situation cannot occur, because vCenter Server cannot be installed on a virtual machine in a vSphere DRS cluster. 

D. vSphere will restart the vCenter Server virtual machine on another host. 

Answer: B 

Q178. What are three use cases for vSphere Fault Tolerance? (Choose three.) 

A. Provide guaranteed up time for a RDM enabled virtual machine 

B. Provide efficient scheduled reliability for a payroll virtual machine 

C. Provide guaranteed reliability for a development virtual machine with scheduled snapshots 

D. Provide guaranteed reliability for a legacy Windows NT virtual machine 

E. Ensure up time for a Linux virtual machine without making any changes to the OS 

Answer: BDE 

Q179. An administrator is informed that there will be a storage maintenance window and that failovers may occur. 

What is the expected length of time that a Windows 2008 virtual machine storage I/O will pause during a path failover? 

A. 0 to 30 seconds 

B. 90 to 120 seconds 

C. 60 to 90 seconds 

D. 30 to 60 seconds 

Answer: D 

Q180. What are two consequences of deleting an VMFS datastore from an ESXi host? (Choose two.) 

A. The datastore is inaccessible from all connected ESX/ESXi hosts. 

B. The datastore and all virtual machines are removed from the storage device. 

C. The datastore and all virtual machines remain on the storage device. 

D. The datastore is only removed from that specific ESX/ESXi host. 

Answer: AB 

About VCP5-DCV Information: VCP5-DCV Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.