1Z0-877 questions pool(201 to 210) for IT specialist: Jun 2016 Edition

Proper study guides for Regenerate Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I certified begins with Oracle 1Z0-877 preparation products which designed to deliver the Real 1Z0-877 questions by making you pass the 1Z0-877 test at your first time. Try the free 1Z0-877 demo right now.

2016 Jun 1Z0-877 Study Guide Questions:

Q201. Given: 

# svcadm milestone -d svc:/milestone/multi-user:default 

Which two services do NOT start automatically? (Choose two.) 

A. the /etc/rc2_d/S99dtlogin service 

B. the /etc/rc2_d/S10lu service 

C. the /etc/rc3_d/S84appserv service 

D. the /etc/rc2_d/S90wbem service 

E. the /etc/rc3_d/S90samba service 

Answer: C,E 

Q202. You are creating file systems on an x86-based server that has two IDE disks connected to the primary IDE controller. The master IDE disk is the boot drive, the secondary disk is a 36GB disk drive and contains no data. The secondary drive has one fdisk partition and on that partition, you have created two slices- 0 and 1.  You now need to create a file system on slice 1 of the secondary disk. Which device should you select when creating the file system? 

A. c0d0s1 

B. c0d1s1 

C. c1d0s1 

D. c1t1d0s1 

E. c0t0d0s1 

Answer: B 

Q203. Given : 

# who -r . run-level S Jan 26 16:01  S  1  3 

Which two statements are true? ( Choose two. ) 

A. The current run-level is single-user. 

B. The previous run-level was single-user. 

C. The system achieved run level 3 on Jan 26 16:01. 

D. A reboot is not necessary to go to run-level 3. 

E. The system has been at this run-level three times since the last reboot. 

Answer: A,D 

1Z0-877  question

Refresh 1Z0-877 pdf exam:

Q204. Given: 

$ id 

uid=1001(test1) gid=1(other) 

$ ls -al /etc/data 

-r——– 1 root other 394 Jan 25 16:56 /etc/data 

$ cat /etc/data 

cat: cannot open /etc/data 

Which three actions by root enables both root and test1 to read /etc/data? (Choose three.) 

A. #chown test1 /etc/data 

B. #setfacl g+r /etc/data 

C. #chmod g+r /etc/data 

D. #setfacl -m g:other:r–, m:r– /etc/data 

E. #chgrp sys /etc/data 

Answer: A,C,D 

Q205. Every user's home directory is located in the /export/home file system as /export/home/<username>. The output from df -h shows the user's home file system filling up: 

Which command would display disk usage by user? 

A. du -h /export/home 

B. df -k /export/home/* 

C. ls -lR /export/home 

D. du -sh /export/home/* 

Answer: D 

Q206. You are logged on as the root user and issue the command: # snoop -v -i filename What two statements about the effect of the output of this command are true? (Choose two.) 

A. snoop displays packets from filename instead of the network 

B. snoop displays one line for each packet. 

C. snoop displays multiple lines for each packet. 

D. snoop verifies each packet. 

E. snoop is launched in interactive mode. 

Answer: A,C 

certleader.com

Exact 1Z0-877 questions:

Q207. You receive a request to set up trusting for user1 when user1 logs in to system1 from system2. 

Which entry should you place in the appropriate file to achieve this? 

A. system1 user1 

B. user1 system2 

C. system2 user1 

D. user1 system1 

Answer: C 

There are other variables that need to retain their current values. Which command achieves this? 

Q208. While selecting files during an interactive restore with ufsrestore, you are interrupted by a junior administrator before you can complete the file selection process and start the restore. After answering the administrator's question, you realize that you have forgotten which files you had already selected for the restore. How can you determine which files are already marked for extraction and restore? 

A. You can use the ls subcommand of ufsrestore. 

B. You can use the add subcommand of ufsrestore. 

C. You can use the select subcommand of ufsrestore. 

D. You can view the selected files as they are marked with a plus sign (+) in the list that is permanently displayed in the upper half of the interactive ufsrestore screen view. 

Answer: A 

Q209. A SPARC-based system, but you are not sure of the physical path information. Which OBP command shows you this information? 

A. probe-all B. prtdiag -v C. show-devs D. printenv 

E. probe-scsi-all 

Answer: C 

Q210. A user from the Stores department reports that the system has become extremely slow. You log in to the system and determine that a process, chewsystem, is using the CPU. 

Given: # ps -ef | grep chewsystem 

root 1733 1 0 16:17:17 ? 0:00 /bin/ksh ./chewsystem 

Which two commands can you use to stop the process? (Choose two.) 

A. pkill 1 

B. pkill -KILL chewsystem 

C. kill -KILL chewsystem 

D. pkill %1733 

E. kill -KILL 1733 

Answer: B,E 

About 1Z0-877 Information: 1Z0-877 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.