2v0-620 vce : Jun 2016 Edition

Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2016 Jun 2V0-620 Study Guide Questions:

Q101. Which two actions are required when enabling vFlash Read Cache for a virtual machine's virtual disk? (Choose two.) 

A. A value in the Virtual Flash Read Cache text box must be entered. 

B. A Flash Resource Pool for Cache size reservation must be entered. 

C. The Device backing and the block size must be configured. 

D. The Enable virtual flash host swap cache check box must be selected. 

Answer: A,D 

Q102. An administrator is configuring the Maximum Transmission Unit value on a vSphere Distributed Switch. 

Which two options are typical values for ESXi networking? (Choose two.) 

A. 1492 

B. 1500 

C. 9000 

D. 9089 

Answer: B,D 

Q103. You are editing the management network configuration of an ESXi 6.x Host from the vSphere Web Client. You mistakenly put the incorrect VLAN in place for the management network. 

What action do you need to take to correct this? 

A. You need to manually edit the configuration on the host with command line utilities. 

B. No action is required. By default ESXi rolls back configuration changes that disconnect the host. 

C. The ESXi host system configuration will need to be restored to the factory configuration to fix the issue. 

D. The change can be reverted in the vSphere Web Client by simply editing the switch again. 

Answer: B 

2V0-620  real exam

Update 2v0-620 dump:

Q104. A user wants to monitor a business-critical virtual machine to ensure that it doesn't run out of resources. 

What metric could be monitored in vRealize Operations to address this concern? 

A. Time Remaining badge 

B. Compliance badge 

C. Reclaimable Waste badge 

D. Density badge 

Answer: A 

Q105. Which three connection types are available when configuring a vSwitch in the vSphere Web Client? (Choose three.) 

A. VMkernel Network Adapter 

B. Physical Network Adapter 

C. Virtual Machine Port Group for a Standard Switch 

D. vMotion Network Adapter 

E. vSAN Network Adapter 

Answer: A,B,C 

Q106. Which two Virtual SAN related actions might start resynchronization of virtual machine objects? (Choose two.) 

A. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of replicas. 

B. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of replicas. 

C. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of disk stripes. 

D. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of disk stripes. 

Answer: A,C 

2V0-620  real exam

High quality 2v0-620 free:

Q107. The vSphere administrator attempts to connect to an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: 

— Exhibit —

— Exhibit –The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. 

Which tool should the vSphere administrator use? 

A. Direct Console User Interface 

B. vSphere Client 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Management Assistant 

Answer: A 

Q108. Refer to the Exhibit. 

An administrator has configured a host profile so that ESXi 6.x hosts will point to the corporate NTP server for time synchronization. The NTP server is located at 10.0.30.213, but time has not been synchronized properly across the ESXi hosts. 

The administrator reviews Host Profile settings as shown in the Exhibit. 

Which two steps are required to resolve the issue? (Choose two.) 

A. Correct the NTP server IP address. 

B. Check the host for host profile compliance. 

C. Remediate the host based on the updated host profile. 

D. Change the NTP server to the FQDN as IP Addresses are not supported. 

Answer: A,C 

Q109. Refer to the Exhibit. — Exhibit —

An administrator has been given requirements to configure vMotion for a new virtual machine. The configuration should: 

Provide Network Redundancy 

Use VLAN 550 

Be secured against anyone trying to spoof communication 

The vSwitch1 configuration is shown in the Exhibit. 

Which three changes should be made to meet the stated requirements? (Choose three.) 

A. The VLAN ID must be set appropriately. 

B. The default values for MAC Address Changes and Forged Transmits must be altered. 

C. The teaming and failover adapters must be set appropriately. 

D. The Traffic Shaping configuration must be altered. 

E. The Load Balancing Policy must be set appropriately. 

Answer: A,B,C 

Q110. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.) 

A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode. 

B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain. 

C. Time must be synchronized. 

D. Duplicate VM MAC addresses must be configured. 

E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters. 

Answer: A,B,C 

About 2V0-620 Information: 2V0-620 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.