300-206 exam fees : Sep 2016 Edition

Want to know {brand} 300-206 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Edge Network Security Solutions certification experience? Study Downloadable Cisco 300-206 answers to Down to date 300-206 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-206 (Implementing Cisco Edge Network Security Solutions) test on your first attempt.

2016 Sep 300-206 Study Guide Questions:

Q11. When access rule properties are configured within ASDM, which traffic direction type is required by global and management access rule? 

A. Any 

B. Both in and out 

C. In 

D. Out 

Answer: C 

Q12. When a Cisco ASA is configured in multicontext mode, which command is used to change between contexts? 

A. changeto config context 

B. changeto context 

C. changeto/config context change 

D. changeto/config context 2 

Answer: B 

Q13. Which two voice protocols can the Cisco ASA inspect? (Choose two.) 

A. MGCP 

B. IAX 

C. Skype 

D. CTIQBE 

Answer: A,D 

300-206  brain dumps

Update 300-206 cisco book:

Q14. Which Cisco prime Infrastructure features allows you to assign templates to a group of wireless LAN controllers with similar configuration requirements? 

A. Lightweight access point configuration template 

B. Composite template 

C. Controller configuration group 

D. Shared policy object 

Answer: C 

Q15. Which cloud characteristic is used to describes the sharing of physical resource between various 

entities ? 

A. Elasticity 

B. Ubiquitous access 

C. Multitenancy 

D. Resiliency 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.cisco.com/web/about/ac123/ac147/archived_issues/ipj_12-3/123_cloud1.html 

Q16. Which statement about Cisco IPS Manager Express is true? 

A. It provides basic device management for large-scale deployments. 

B. It provides a GUI for configuring IPS sensors and security modules. 

C. It enables communication with Cisco ASA devices that have no administrative access. 

D. It provides greater security than simple ACLs. 

Answer: B 

certleader.com

Verified 300-206 senses study guide:

Q17. A Cisco ASA is configured in multiple context mode and has two user-defined contexts—Context_A and Context_B. From which context are device logging messages sent? 

A. Admin 

B. Context_A 

C. Context_B 

D. System 

Answer: A 

Q18. Cisco Security Manager can manage which three products? (Choose three.) 

A. Cisco IOS 

B. Cisco ASA 

C. Cisco IPS 

D. Cisco WLC 

E. Cisco Web Security Appliance 

F. Cisco Email Security Appliance 

G. Cisco ASA CX 

H. Cisco CRS 

Answer: A,B,C 

Q19. If you disable PortFast on switch ports that are connected to a Cisco ASA and globally turn on BPDU filtering, what is the effect on the switch ports? 

A. The switch ports are prevented from going into an err-disable state if a BPDU is received. 

B. The switch ports are prevented from going into an err-disable state if a BPDU is sent. 

C. The switch ports are prevented from going into an err-disable state if a BPDU is received and sent. 

D. The switch ports are prevented from forming a trunk. 

Answer: C 

Q20. What are the three types of private VLAN ports? (Choose three.) 

A. promiscuous 

B. isolated 

C. community 

D. primary 

E. secondary 

F. trunk 

Answer: A,B,C 

About 300-206 Information: 300-206 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.