300-208 sisas ebook [Jun 2016]

Breathing of 300-208 exam price materials and resource for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 300-208 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) exam Today!

2016 Jun 300-208 Study Guide Questions:

Q51. Which setting provides the best security for a WLAN and authenticates users against a centralized directory store? 

A. WPA2 AES-CCMP and 801.X authentication 

B. WPA2 AES-CCMP and PSK authentication 

C. WPA2 TKIP and PSK authentication 

D. WPA2 TKIP and 802.1X authentication 

Answer: A 

Q52. Which feature of Cisco ASA allows VPN users to be postured against Cisco ISE without requiring an inline posture node? 

A. RADIUS Change of Authorization 

B. device tracking 

C. DHCP snooping 

D. VLAN hopping 

Answer: A 

Q53. Security Group Access requires which three syslog messages to be sent to Cisco ISE? (Choose three.) 

A. IOS-7-PROXY_DROP 

B. AP-1-AUTH_PROXY_DOS_ATTACK 

C. MKA-2-MACDROP 

D. AUTHMGR-5-MACMOVE 

E. ASA-6-CONNECT_BUILT 

F. AP-1-AUTH_PROXY_FALLBACK_REQ 

Answer: B,D,F 

300-208  real exam

Regenerate 300-208 sisas cbt nuggets:

Q54. Which error in a redirect ACL can cause the redirection of an endpoint to the provisioning portal to fail? 

A. The redirect ACL is blocking access to ports 80 and 443. 

B. The redirect ACL is applied to an incorrect SVI. 

C. The redirect ACL is blocking access to the client provisioning portal. 

D. The redirect ACL is blocking access to Cisco ISE port 8905. 

Answer: A 

Q55. What is another term for 802.11i wireless network security? 

A. 802.1x 

B. WEP 

C. TKIP 

D. WPA 

E. WPA2 

Answer: E 

Q56. What steps must you perform to deploy a CA-signed identity certificate on an ISE device? 

A. 1. Download the CA server certificate and install it on ISE. 

2. Generate a signing request and save it as a file. 

3. Access the CA server and submit the CA request. 

4. Install the issued certificate on the ISE. 

B. 1. Download the CA server certificate and install it on ISE. 

2. Generate a signing request and save it as a file. 

3. Access the CA server and submit the CSR. 

4. Install the issued certificate on the CA server. 

C. 1. Generate a signing request and save it as a file. 

2. Download the CA server certificate and install it on ISE. 

3. Access the ISE server and submit the CA request. 

4. Install the issued certificate on the CA server. 

D. 1. Generate a signing request and save it as a file. 

2. Download the CA server certificate and install it on ISE. 

3. Access the CA server and submit the CSR. 

4. Install the issued certificate on the ISE. 

Answer: D 

certleader.com

Pinpoint robertson 300-208:

Q57. In this simulation, you are task to examine the various authentication events using the ISE GUI. For example, you should see events like Authentication succeeded. Authentication failed and etc… 

Which two statements are correct regarding the event that occurred at 2014-05-07 00:16:55.393? (Choose two.) 

A. The failure reason was user entered the wrong username. 

B. The supplicant used the PAP authentication method. 

C. The username entered was it1. 

D. The user was authenticated against the Active Directory then also against the ISE interal user database and both fails. 

E. The NAS switch port where the user connected to has a MAC address of 44:03:A7:62:41:7F 

F. The user is being authenticated using 802.1X. 

G. The user failed the MAB. 

H. The supplicant stopped responding to ISE which caused the failure. 

Answer: C,F 

Explanation: 

Event Details: 

Screen Shot 2015-06-23 at 5.45.07 PM Screen Shot 2015-06-23 at 5.45.16 PM 

Q58. Which three features should be enabled as best practices for MAB? (Choose three.) 

A. MD5 

B. IP source guard 

C. DHCP snooping 

D. storm control E. DAI 

F. URPF 

Answer: B,C,E 

Q59. Refer to the exhibit. 

Which three statements about the given configuration are true? (Choose three.) 

A. TACACS+ authentication configuration is complete. 

B. TACACS+ authentication configuration is incomplete. 

C. TACACS+ server hosts are configured correctly. 

D. TACACS+ server hosts are misconfigured. 

E. The TACACS+ server key is encrypted. 

F. The TACACS+ server key is unencrypted. 

Answer: B,C,F 

Q60. A user is on a wired connection and the posture status is noncompliant. 

Which state will their EPS session be placed in? 

A. disconnected 

B. limited 

C. no access 

D. quarantined 

Answer: D 

About 300-208 Information: 300-208 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.