3102 testing engine(31 to 40) for IT candidates: Jun 2016 Edition

Validated of 3102 practice test materials and Q&A for Avaya certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 3102 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Avaya Aura® Session Manager and System Manager Implementation and Maintenance Exam exam Today!

2016 Jun 3102 Study Guide Questions:

Q31. System Manager provides a Dashboard summary for monitoring and validating the health of each Session Manager instance. 

What information is not available from the Session Manager Dashboard? 

A. Service State 

B. Security Module status 

C. Entity Monitoring 

D. Managed Bandwidth status 

Answer: D

Q32. Why is FQDN resolution important between Session Manager and System Manager when the FODN is unresolvable to either the Session Manager or System Manager? 

A. Session Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from System Manager to Session Manager. 

B. System Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from System Manager to Session Manager. 

C. Session Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from Session Manager to System Manager. 

D. Trust management will fail during installation and data will not be replicated from Session Manager to System Manager. 

Answer: A

Q33. Which two statements describe how adaptations affect the routing of a request? (Choose two) 

A. Session Manager making the routing decisions after applying anyadministered incoming adaption 

B. Session Manager making the routing decisions after applying anyadministered outgoing adaption 

C. Session Manager making the routing decisions before applying anyadministered incoming adaption 

D. Session Manager making the routing decisions before applying anyadministered outgoing adaption 

Answer: AD

3102  free practice questions

Refresh 3102 exam engine:

Q34. While reviewing the Event Logs on the Session Manager, you notice an ALERT message: (OP_AFW17504) “SIP firewall white list configuration failed, retaining existing configuration.” 

Which action should you perform when you see this alert? 

A. Access the SIP firewall white list configuration and verify that the configuration is correct. 

B. Access the SIP firewall configuration and change the RULE log type to none to not have these ALERTS appear in the EVENT logs. 

C. Access the SIP firewall configuration and Load the ASM Default Configuration. 

D. Disregard these messages as they are sent to the Event Logs and do not generate alarms. 

Answer: A

Q35. Review the output of the command shown in the exhibit. 

Which command is used to generate these results and what does it tell you? 

A. swversion displays the Session ManagerReleaseinformation. 

B. statapp displays the current status of the Session Manager services. 

C. initDRS displays the Session ManagerNoderegistration and data replication. 

D. traceSM displays a ladder trace of the SIP requests going in and out of the Session Manager. 

E. smconfig displays the network information and status the Session Manager. 

Answer: E

Q36. Which URL should be used to access the web console to install a System Manager template? 

A. https://135.0.0.5/webconsole 

B. https://135.0.0.6/webconsole 

C. https://135.0.0.7/SMGR 

D. https://135.0.0.7/webconsole 

Answer: C

3102  free practice questions

Pinpoint 3102 dumps:

Q37. Users between four customer sites are reporting frequent problems placing and receiving calls. In trying to identify the issue, you check the Bandwidth Usage between Session Manager Locations and get an error message, “Unable to access status information for SM1 – cannot connect to server, internal error”. 

Which item is most likely the cause of this error? 

A. There is limited bandwidth between the locations. 

B. The Session Manager Service State was set to deny new service. 

C. The System Manager cannot communicate with the Session Manager because of a network issue. 

D. The Session Manager is processing high volume of calls and is causing inter-SM server connectivity problems. 

Answer: D

Q38. When you upgrade Session Manager you had been using the hardware SM-100, the network connection of the SM-100 must be moved to which port on the Session Manager server? 

A. eth2 port, labeled “2” 

B. eth2 port, labeled “3” 

C. eth0 port, labeled “1” 

D. eth0 port, labeled “0” 

Answer: B

Q39. A technician has been asked to apply an Application Sequence to call made from / to a non-SIP user who does not have Session Manager Profile. 

Which sequence describes the steps that should be taken? 

A. Add an Avaya-SIP Communication Address to the user's User Profile. Add a Session Manager Profile to the user's User Profile. Select appropriate Originating and Terminating Sequences for the user from the options in the new Session Manager Profile. 

B. Create a new Implicit User rule. Define a number pattern that can be compared with dialed numbers. Select appropriate Originating and Terminating Sequences to be applied when a match occurs. 

C. Navigate to the list of Application Sequences and select the sequence to apply to the non-SIP user. Add the user's extension number to the list of associated users. Select appropriate check box options to determine if the sequence should be applied In originating mode, terminating mode or both. 

D. Create a new Non-SIP User Application Sequence Policy. Define the address and location of the non-SIP user. Select appropriate Originating and Terminating Sequences for the non-sip user from the given options. 

Answer: B

Q40. A System Manager (SMGR) product administrator needs to perform some routine maintenance on an Avaya product in their network. Although they can successfully log in to SMGR, they do not have access to the menu they require in the navigation panel. 

Which action must be taken? 

A. Make sure that the administrator has been assigned to a suitable group. 

B. Make sure that the administrator is not logged in at a different browser. 

C. Ensure that the administrator's authentication type is set to 'enterprise' so that SMGR can retrieve permissions from the active directory server. 

D. Check that the administrator has been assigned an appropriate role. 

Answer: D

About 3102 Information: 3102 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.