350-018 questions : Jun 2016 Edition

Approved of 1z0-808 answers materials and lab for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1z0-808 Study Guide Questions:

Q1. Given: 

What is the result? 

A. 400 200 

B. 200 200 

C. 400 400 

D. Compilation fails. 

Answer: A 

Q2. Given the code fragment: 

What is the result? 

A. Element 0 Element 1 

B. Null element 0 Null element 1 

C. Null Null 

D. A NullPointerException is thrown at runtime. 

Answer: D 

Q3. Which statement is true about Java byte code? 

A. It can run on any platform. 

B. It can run on any platform only if it was compiled for that platform. 

C. It can run on any platform that has the Java Runtime Environment. 

D. It can run on any platform that has a Java compiler. 

E. It can run on any platform only if that platform has both the Java Runtime Environment and a Java compiler. 

Answer: C 

1z0-808  exam answers

Rebirth 350-018 book:

Q4. Which three statements are benefits of encapsulation? 

A. Allows a class implementation to change without changing t he clients 

B. Protects confidential data from leaking out of the objects 

C. Prevents code from causing exceptions 

D. Enables the class implementation to protect its invariants 

E. Permits classes to be combined into the same package 

F. Enables multiple instances of the same class to be created safely 

Answer: A,B,D 

Q5. Given: 

class Sports { 

int num_players; 

String name, ground_condition; 

Sports(int np, String sname, String sground){ 

num_players = np; 

name = sname; 

ground_condition = sground; 

class Cricket extends Sports { 

int num_umpires; 

int num_substitutes; 

Which code fragment can be inserted at line //insert code here to enable the code to compile? 

A. Cricket() { 

super(11, "Cricket", "Condidtion OK"); 

num_umpires =3; 

num_substitutes=2; 

B. Cricket() { 

super.ground_condition = "Condition OK"; 

super.name="Cricket"; 

super.num_players = 11; 

num_umpires =3; 

num_substitutes=2; 

C. Cricket() { 

this(3,2); 

super(11, "Cricket", "Condidtion OK"); 

Cricket(int nu, ns) { 

this.num_umpires =nu; 

this.num_substitutes=ns; 

D. Cricket() { 

this.num_umpires =3; 

this.num_substitutes=2; 

super(11, "Cricket", "Condidtion OK"); 

Answer: A 

Explanation: 

Incorrect: 

not C, not D: call to super must be the first statement in constructor. 

Q6. Given: 

What is the result? 

A. Base DerivedA 

B. Base DerivedB 

C. DerivedB DerivedB 

D. DerivedB DerivedA 

E. A classcast Except ion is thrown at runtime. 

Answer: C 

certleader.com

Download latest actual test 350-018:

Q7. Given: 

What is the result? 

A. 120 

B. 120D 

C. A NumberFormatException will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 5. 

E. Compilation tails due to error at line 8. 

Answer: E 

Explanation: 

At line 5, we have created a wrapper object of double by passing 120D, which is convertible to a Double, so there won't be any exception there. But if you check carefully, you can see the variable number is declared inside try block, so the scope of the variable number is limited to that block, so trying to access it outside causes a compile time error. httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/iava/nutsandbolts/variables.html 

Q8. Given: 

public class TestField { 

int x; 

int y; 

public void doStuff(int x, int y) { 

this.x = x; 

y =this.y; 

public void display() { 

System.out.print(x + " " + y + " : "); 

public static void main(String[] args) { 

TestField m1 = new TestField(); 

m1.x = 100; 

m1.y = 200; 

TestField m2 = new TestField(); 

m2.doStuff(m1.x, m1.y); 

m1.display(); 

m2.display(); 

What is the result? 

A. 100 200 : 100 200 

B. 100 0 : 100 0 : 

C. 100 200 : 100 0 : 

D. 100 0 : 100 200 : 

Answer: C 

Q9. Given the code fragment 

int var1 = -5; 

int var2 = var1–; 

int var3 = 0; 

if (var2 < 0) { 

var3 = var2++; 

} else { 

var3 = –var2; 

System.out.println(var3); 

What is the result? 

A. – 6 

B. – 4 

C. – 5 

D. 5 

E. 4 

F. Compilation fails 

Answer: C 

Q10. Given: 

And given the commands: 

javac Test.Java 

Java Test Hello 

What is the result? 

A. Success 

B. Failure 

C. Compilation fails. 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: B 

About 1z0-808 Information: 1z0-808 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.