350-018 study guide : Jun 2016 Edition

Exam Code: 1Z0-434 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle SOA Suite 12c Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-434 Exam.

2016 Jun 1Z0-434 Study Guide Questions:

Q11. Which expiration and escalation setting can be used to route a task a specified number of levels upa management chain if the assignee does not respond in a given time period? 

A. Never expire 

B. Expire after 

C. Route to manager 

D. Renew after 

E. Escalate after 

F. Management chain 

Answer: A 

Q12. You have a situation where a collection of rules might provide a flexible way of externalizing logic in an application. 

Which two are accurate considerations to assess when you decide to use a decision table or if-then rules? 

A. The decision table’s spreadsheet metaphor is compact and familiar to end users. 

B. Decision tables can use globals whereas if-then rules cannot. 

C. The logic will likely require more rules if expressed as a decision table. 

D. Unlike with a decision table, an Expression Builder is provided for if-then rules to help you craft condition expressions. 

E. Built-in error prevention features for decision tables can help you build more complete and accurate rules. 

Answer: B,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/middleware/1213/bpm/rules-user/rules_start.htm 

Q13. You have modeled a Composite X for which the followingfault policy action has been configured for remote faults: 

<Action id=”ora-retry”> 

<retry> 

<retryCount>2</retryCount> 

<retryIntrval>2</retryIntrval> 

<exponentialBackoff/> 

</retry> 

</Action> 

At runtime, when a remote fault occurs on at outbound invoke, thisora-retryaction is triggered. After the two configured retries are exhausted, which one occurs? 

A. The transaction of Composite X rolls back. 

B. The instance is marked “open.faulted” and is available for auto-recovery. 

C. The instance is marked “closed.faulted” and is available for error recovery from Enterprise Manager where the user can choose actions on the instance such as replay, rethrow, and abort. 

D. The default retryFailureAction is initiated and it rethrows the error back to the caller service. 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E15586_01/integration.1111/e10224/bp_faults.htm 

1Z0-434  free practice questions

Update 350-018 lab:

Q14. When more than one policy is attached to a policy subject, the combination of policies needs to be valid. 

Which statement is true about the valid combination of policies for a policy subject? 

A. Only one MTOM policy can be attached to a policy subject. 

B. More than one Reliable Messaging policy can be attached to a policy subject. 

C. You cannot have both a Reliable Messaging policy and a WS-Addressing policy attached to the same policy subject 

D. Only one security policy can be attached to a policy subject 

Answer: A 

Q15. Which statement is true about if-then rule within a ruleset? 

A. It is evaluated in the listed order. 

B. It can evaluate other rulesets. 

C. It can modify the result of the rule multiple times. 

D. It always sets the outcome of the rule. 

Answer: B 

Q16. You expand a business rule component that a colleague added to the BPEL process.You see an Assign element namedFacts_To_Rule_Services. 

Which statement is true about this assign element? 

A. It was added automatically based on entries that your colleague made in the dialog box that appeared when the business rule component was added to the BPEL model. 

B. Your colleague manually added this Assign element after adding the business rule component to the BPEL model. 

C. The Assign element was automatically added when your colleague manually added the correspondingRule_Service_To_FactsAssign to the BPEL model. 

D. You can delete this Assign because it was created for documentation purposes only. 

Answer: A 

certleader.com

High value 350-018 v4:

Q17. Composite X invokes an outbound DB adapter to write data to a database table. You have configured JCA retry at the binding component as follows: 

<property name = “jca.retry.count” type=”xs:int” many=”false” override =”may”>2</property> 

<property name = “jca.retry.interval” type=”xs:int” many=”false” 

override =”may”>2</property> 

You have also modeled a fault policy to retry the invocation three times in case ofremoteFaultas follows: 

<retryCount>3<retryCount> 

<retryInterval>3<retryInterval> 

What happens when the database that is being accessed by the above binding component goes down? 

A. The invocation is retried for a total of two times every two seconds. Fault policy reties are ignored. 

B. The invocation is retried for a total of six times every three seconds. 

C. The invocation is retried for a total of six times every two seconds. 

D. The fault policy retries occur within the JCA retries. So, two JCA retries are executed two seconds apart. Within each fault policy retry, two JCA retries are executed two seconds apart. 

Answer: D 

Q18. Which statement correctly describes the role ofan Oracle Web Services Manageragent? 

A. It serves as a Policy Definition Point (PDP). 

B. It serves as a Policy Enforcement Point (PEP). 

C. It serves as both a PDP and a PEP. 

D. It is neither a PDP nor a PEP. 

Answer: C 

Q19. Which three design considerations apply to an if-then rule? 

A. A rule function can be called. 

B. Aggregations such as count, max, and average can be used. 

C. A while loop can be employed. 

D. Fact object structures can be changed. 

E. A BPEL scope variable can be defined. 

Answer: A,B,C 

Q20. Your company has a checkCredit service used in the sales process and your organization plans to roll out a new sales mobile application. 

Identify two approaches that you can use to develop the new mobile application. 

A. Develop a template for the checkCredit service. 

B. Expose the checkCredit service with a REST interface. 

C. Create a BPEL subprocess for the mobile application request. 

D. Use JSON for payload. 

Answer: C 

Reference: 

https://docs.oracle.com/middleware/1213/soasuite/develop-soa/soa-templates.htm 

About 1Z0-434 Information: 1Z0-434 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.