642-035 dcuct cbt? Tips for success

It is more faster and easier to pass the Cisco 642-035 exam by using Virtual Cisco Troubleshooting Cisco Data Center Unified Computing questuins and answers. Immediate access to the Regenerate 642-035 Exam and find the same core area 642-035 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Dec 642-035 Study Guide Questions:

Q11. During a password recovery of a Cisco UCS system in a cluster configuration, what happens to blade traffic? 

A. There is no interruption to traffic, as the fabrics go down one at a time. 

B. Traffic stops flowing until the process is complete. 

C. There is no interruption to traffic because both fabrics stay up the whole time. 

D. Traffic will continue to flow, but at a limited rate until the process is complete. 

Answer: B 

Q12. Which CLI command identifies the service profile that is associated with a particular compute blade, VIF, vNIC type, link state, and pinned interface? 

A. show service-profile path server 1/2 

B. show service-profile circuit server 1/2 

C. show server-blade circuit server 1/2 

D. show server-blade path server 1/2 

Answer: B 

Q13. Which protocols can be used to send to Cisco TAC (Technical Assistance Center) the show tech-support command output information about the Cisco UCS domain? (Choose two.) 

A. TFTP 

B. FTP 

C. SCP 

D. Telnet 

E. SecureTelnet 

Answer: BC 

642-035  test preparation

Avant-garde cisco exam 642-035:

Q14. A customer would like to create an Ethernet traffic monitoring session on a Cisco UCS server to troubleshoot network connectivity. The customer has entered the following commands via CLI: 

UCS-A# scope eth-traffic-mon UCS-A /eth-traffic-mon # scope fabric a UCS-A /eth-traffic-mon/fabric # create eth-mon-session EthMonitor33 UCS-A /eth-traffic-mon/fabric/eth-mon-session* # create dest-interface 2 12 UCS-A /eth-traffic-mon/fabric/eth-mon-session/dest-interface* # set speed 20gbps UCS-A /eth-traffic-mon/fabric/eth-mon-session/dest-interface* # commit-buffer UCS-A /eth-traffic-mon/fabric/eth-mon-session/dest-interface # 

Which outcome will this command sequence produce? 

A. It will create an Ethernet traffic monitoring session to copy and forward traffic to the destination port at slot 2, port 12, will set the admin speed to 20 Gb/s, and will commit the transaction. 

B. It will create an Ethernet traffic monitoring session to copy and forward traffic to the destination port at slot 2, port 33, will set the admin speed to 20 Gb/s, and will commit the transaction. 

C. It will create an Ethernet traffic monitoring session to copy and forward traffic to the destination port at slot 33, port 12, will set the admin speed to 20 Gb/s, and will commit the transaction. 

D. It will create an Ethernet traffic monitoring session to copy and forward traffic to the destination port at slot 2, port 12, will set the admin speed to 10 Gb/s, and will commit the transaction. 

Answer: A 

Q15. How does the FSM react after an error or timeout at a stage? 

A. stops 

B. retries until successful 

C. continues 

D. retries that stage at scheduled intervals 

E. raises faults and continues 

Answer: D 

Q16. Refer to the exhibit. 

Which of these is an extension of the virtual machine abstraction that is applied to physical servers? 

A. service profile 

B. compute profile 

C. organization profile 

D. locale profile 

E. role profile 

Answer: A 

642-035  test preparation

Pinpoint cbt nuggets 642-035:

Q17. While attempting to boot a Cisco UCS server from SAN, you are unable to see the LUN. Which of these are causing the problem? (Choose three.) 

A. VHBA template 

B. RAID policy 

C. zoning 

D. LUN ID 

E. vACLs 

F. disjoint fabrics 

Answer: ACD 

Q18. On a Cisco UCS B-Series data center environment; how many default roles are there when utilizing RBAC for security restriction? 

A. 1 

B. 5 

C. 10 

D. 15 

E. 20 

Answer: C 

Q19. Which of these does not have an FSM associated with it? 

A. vCenter connection 

B. service profile 

C. server hardware 

D. service profile templates 

Answer: D 

Q20. A customer is trying to boot an operating system that is installed on the eUSB on a Cisco UCS B-Series blade server; however, the boot fails. What is the cause of this failure? 

A. The local disk must be the first device in the boot order. 

B. eUSB is not a supported boot device. 

C. eUSB support is available only on the Cisco UCS C-Series rack server. 

D. eUSB is not the first device in the boot order for the server. 

Answer: D 

About 642-035 Information: 642-035 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.