642-996 examcollection : Jun 2016 Edition

Printable of 642-996 brain dumps materials and forum for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 642-996 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) exam Today!

2016 Jun 642-996 Study Guide Questions:

Q41. What is the maximum number of vCPU and memory supported by a Cisco UCS B200 M3 blade server? (Choose two.)

A.16 vCPU

B.24 vCPU

C.384 GB memory

D.768 GB memory

Answer: BD

Q42. Which protocol does the Data Center Bridging Capability Exchange protocol use to discover and initialize DCB-compliant devices?

A.LLDP

B.ETS

C.PFC

D.FIP

E.TCP

Answer: A

Q43. Which type of 40 Gigabit Ethernet optics should be used for interconnect when the number of multimode fiber strands used should be kept as low as possible?

A.40GBASE-SR4

B.40GBASE-LR4-Lite

C.40GBASE-SR-BiDi

D.40GBASE-CR4

Answer: C

642-996  sample question

Latest exam 642-996:

Q44. Which command sequence represents a correct process to establish OSPF peer authentication credentials?

A.N7010-C2(config)# key chain OSPF N7010-C2(config-keychain)# key 0

N7010-C2(config-keychain-key)# key-string

B.N7010-C2(config)# key-chain 0

N7010-C2(config-key-chain)# key-name OSPF N7010-C2(config-key-chain-key)# key-string

C.N7010-C2(config)# key ring OSPF N7010-C2(config-keyring)# key 0

N7010-C2(config-keyring-key)# key-string

D.N7010-C2(config)# key-ring 0

N7010-C2(config-key-ring)# key-name OSPF N7010-C2(config-key-ring-key)# key-string

Answer: A

Q45. Which benefit does the Dynamic Resource Allocation Protocol provide to Cisco

FabricPath?

A.FTAG assignment

B.switch-ID assignment

C.conversational learning

D.vPC+ ID assignment

E.IS-IS compatibility

Answer: B

Q46. Which three options are benefits of Small Computer System Interface? (Choose three.)

A.SCSI transport protocol that operates over TCP

B.Suitable for data center applications

C.Requires stateful gateway

D.Applicable for smaller environments (small and medium-sized businesses [SMBs])

E.Requires stateless gateway

F.SCSI transport protocol that operates over UDP

Answer: ACD

certleader.com

Guaranteed testking 642-996:

Q47. Which option is needed to implement MACsec on a Cisco Nexus 7000 device?

A.Supervisor 2E module

B.Advanced Security license

C.RADIUS server

D.M-Series or F3 line cards

Answer: D

Q48. Which item represents a hardware requirement on the Cisco Nexus 7000 to terminate FCoE hosts? (Choose one.)

A.F1 Series 10Gb Ethernet module

B.M2 Series 10Gb Ethernet module

C.X1 Series 10Gb Unified Fabric module

D.C2 Series 10Gb Service module

Answer: A

Q49. What three key principals are to be followed when using Appliance ports for NFS traffic with NetApp arrays? (Choose three.)

A.Must have L2 Ethernet upstream for failure cases, one cannot just deploy a Storage array and UCS hardware.

B.Minimum of one uplink ports per FI required.

C.At a minimum pair of 1Gig links per multimode VIF is recommended.

D.At a minimum pair of 10 Gig links per multimode VIF is recommended.

E.Always enable IP storage VLAN on the FI uplinks for data traffic failover scenarios.

F.Always enable VLAN on the FI uplinks for data traffic failover scenarios.

G.At a minimum pair of 1 Gig links per multimode VIF is recommended.

Answer: A,D,E

Q50. Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A.FCoE

B.vPC

C.vDC

D.FabricPath

E.802.1ad

F.STP

Answer: ABD

About 642-996 Information: 642-996 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.