648-244 bootcamp(1 to 10) for IT specialist: Oct 2016 Edition

Exam Code: 648-244 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing and Implementing Cisco Unified Communications on Unified Computing Systems – DIUCUCS
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 648-244 Exam.

2016 Oct 648-244 Study Guide Questions:

Q1. Which two statements describe the virtual machine in terms of configuration maximums in VMware vSphere ESXi 5.0? (Choose two.) 

A. 8 virtual CPUs per virtual machine 

B. 16 virtual CPUs per virtual machine 

C. 32 virtual CPUs per virtual machine 

D. 64 virtual CPUs per virtual machine 

E. 64 GB per virtual machine 

F. 128 GB per virtual machine 

G. 512 GB per virtual machine 

H. 1 TB per virtual machine 

Answer: C,H 

Q2. Which maximum resources are used by any of the four main Cisco Unified Communications applications? (Choose three.) 

A. 4 vCPUs 

B. 7 vCPUs 

C. 8 vCPUs 

D. 4-GB vDisk 

E. 6-GB vDisk 

F. 8-GB vDisk 

G. 1 vNIC 

H. 2 vNICs 

Answer: B,F,G 

Q3. Which two statements are true about Cisco Unified Communications Manager Business Edition? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Manager Business Edition 3000 is installed on a UCS server. 

B. Cisco Unified Communications Manager Business Edition 5000 replaces the previous Cisco Unified Communications Manager Business Edition. 

C. Cisco Unified Communications Manager Business Edition 5000 can be virtualized. 

D. Cisco UCS C200 M2 for Cisco Unified Communications Manager Business Edition uses DAS with 4 disks and RAID 10. 

E. Cisco Unified Communications Manager Business Edition 6000 supports up to 50 locations. 

Answer: D,E 

648-244  practice exam

Avant-garde 648-244 rapidshare:

Q4. Which one is not a VMware vSphere ESXi 5.0 load-balancing algorithm? 

A. originating port ID 

B. source MAC hash 

C. NIC teaming 

D. IP hash 

Answer: C 

Q5. What is the maximum hard disk capacity that a Cisco UCS C210 M2 server supports? 

A. 1.2 TB 

B. 2.4 TB 

C. 8 TB 

D. 12 TB 

E. 16 TB 

Answer: E 

Q6. How many Cisco Media Communications Servers does a deployment require to reach a return on investment when deploying Cisco B-Series servers instead of Cisco Media Communications Servers in a newly installed data center? 

A. 2 

B. 5 

C. 10 

D. 15 

E. 20 

Answer: E 

certleader.com

Free 648-244 Q&A:

Q7. Which of the following is not a general server status indicator? 

A. Good 

B. Fault 

C. Severed Fault 

D. Test in Progress 

Answer: D 

Q8. Which interface cannot be used to access, control, or manage VMware vSphere ESXi 5.0? 

A. VMware vCenter 

B. VMware vSphere API/SDK 

C. VMware CLI 

D. SMASH 

E. CIM 

Answer: D 

Q9. Which CLI command is used to apply a new identity to a Cisco Unified Communications Manager publisher? 

A. utils import afg 

B. utils import config 

C. utils import xml 

D. utils ident new 

E. utils ident config 

Answer: B 

Q10. For which action can the Answer File Generator XML file not be used? 

A. Unattended installation 

B. New Identity feature 

C. deploy the OVA file 

D. generate the License MAC 

Answer: C 

About 648-244 Information: 648-244 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.