70-488 dumps download [Jun 2016]

Vivid of 771-101 testing engine materials and secret for F5 Networks certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 771-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS APPLICATION DELIVERY FUNDAMENTALS exam Today!

2016 Jun 771-101 Study Guide Questions:

Q141. If LTM uses the round robin load balancing method, which pool member in the diagram above will receive thenext request? 

A. A 

B. C 

C. D 

D. B 

Answer: D 

Explanation: Explanation/Reference: 

LTM uses the round robin load balancing method so after A will be B 

Q142. Which of the following is NOT a method that TMOS uses to improve the performance of applications? 

A. Caching HTTP data 

B. Optimizing the TCP connection between the client and the BIG-IP device 

C. Offloading SSL decryption from downstream servers 

D. Discarding unnecessary data from server responses before sending to the client 

E. Compressing HTTP data 

Answer: D 

Q143. An inline ASM configuration requires: 

A. Two network connections 

B. None of the above 

C. Two disk drives 

D. Two power supplies 

Answer: A 

771-101  exam fees

Renew 70-488 vce download:

Q144. The administrator must specify APM access control entries as either L4 or L7. 

A. True 

B. False 

Answer: B 

Q145. IP Enforcer blocks IP addresses that have repeatedly and regularly attacked the site. 

A. True 

B. False 

Answer: A 

Q146. The Policy Builder benefits include: 

A. Doesn't require in depth web application knowledge 

B. Only requires limited ASM knowledge 

C. All of the above 

D. Very low administrative impact 

Answer: C 

771-101  exam fees

Validated ms 70-488:

Q147. The F5 Visual Policy Editor (VPE) is unique to the F5 BIG-IP APM module; no other access management toolhas this capability. Select the features that the VPE provides.Select two. 

A. Determines antivirus patch levels 

B. Customizes landing or login page 

C. Provides vulnerability scanning 

D. Checks operating system patch levels 

E. Assigns a lease pool address 

Answer: A,D 

Q148. When using only LTM in redundant pairs, a customer can load balance to multiple data center. 

A. True 

B. False 

Answer: B 

Q149. Select the two best questions you would use to ask your customer about their current web accessmanagement solution.Select two. 

A. What impact are slow remote access connections having on productivity? 

B. Are you using Google multi-factor authentication? 

C. Is user authentication data sitting on partner systems outside your control? 

D. Have you standardized on Androids or iPhones? 

E. How are you planning to extend Exchange to your mobile users? 

F. How do you think a blobal remote access deployment with integrated acceleration and avaibility servicesmight benefit your business? 

Answer: A,F 

Q150. WebAccelerator uses three tiers to improve performance. What are the three tiers? 

A. Web server offload 

B. Network offload 

C. Client offload 

D. Protocol offload 

E. Application offload 

F. Bandwidth offload 

Answer: A,B,E 

About 771-101 Information: 771-101 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.