70-489 certification : Jun 2016 Edition

Exam Code: 3002 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Avaya IP Office Platform Configuration and Maintenance Exam
Certification Provider: Avaya
Free Today! Guaranteed Training- Pass 3002 Exam.

2016 Jun 3002 Study Guide Questions:

Q21. In the IP Office Manager program, which statement describes a condition that will enable the display of the Voicemail Recording tab? 

A. An Essential Edition is included in the IP Office, 

B. Voicemail Pro/Lite is selected in the IP Office. 

C. Voicemail Pro is running on a Linux machine, 

D. The IP Office system is a Server Edition. 

Answer: B 

Q22. A customer has UMS enabled on their VoiceMail Pro server. They want to use Microsoft Outlook to retrieve voicemail messages, and are not using Microsoft Exchange as the message store. 

Which protocol must be configured in Microsoft Outlook to access their messages? 

A. POP3 

B. MAP 

C. HTTP 

D. MAPI 

Answer: D 

Q23. Which of the following provides the ability for a device to use screenpops, control several telephone devices, make 3rd party calls, and monitor hunt group queues? 

A. One-X. Portal 

B. 3rd Party Endpoint licenses 

C. TAPILink Pro License 

D. SIPTrunking 

E. Server Edition 

Answer: C 

3002  free download

Renewal 70-489 ebook:

Q24. In which folder on the system SD card would you place the firmware files (.bin) for an IP telephone? 

A. /temp 

B. /Ivmail 

C. /dynamic 

D. /primary 

E. /backup 

Answer: D 

Q25. Which default short code is used to toggle the modem function on the analog trunk card? 

A. *9000* 

B. #9000* 

C. *9000# 

D. #9000# 

Answer: A 

Q26. Which two are required for IP Office to support a SIP IP hard telephone? (Choose two.) 

A. Endpoint license 

B. Advanced System license 

C. User profile set to Teleworker 

D. User profiles set to Virtual 

E. User and SIP extension in IP Office 

Answer: A,E 

certleader.com

Guaranteed 70-489 study guide:

Q27. A law enforcement organization wants full-time automated authenticated recordings of speech from people calling an anonymous tip line. They include the "Tip Line" as a selection in their auto attendant. 

When setting up Avaya Contact Recorder to do this, which two steps are needed? (Choose two.) 

A. Create a user for the Tip Line calls. 

B. Configure a Tip Line folder in the Voicemail Pro drive. 

C. Select the time profile for Recording. 

D. Create a short code to start and stop recording. 

E. Set the recording destination to VRLA. 

Answer: A,E 

Q28. Which statement is an example of "Top Down Troubleshooting" with an IP Phone that is not working? 

A. Listen for dial tone on the telephone, and if not heard, then check for an indicator light on the telephone's switch port. 

B. Swap out the telephone's patch cord, and if the telephone boots up, call the telephone. 

C. Ping the telephone, and if successful, try to call it. 

D. In the IP Office View Menu, watch the telephone to see if it downloads "46xxsettings.txt" when booting, then watch the extension in SSA when calling it. 

Answer: D 

Q29. Which three licenses are part of Centralized Licensing? (Choose three.) 

A. 3rd Party Endpoints 

B. Additional PRI Channels 

C. Power User 

D. SIP Trunk Channels 

E. Phone Manager 

Answer: A,C,D 

Q30. When planning for Wide Area Network SCNs, which two are required? (Choose two.) 

A. IP Routes 

B. Preferred Edition 

C. VCMs 

D. PRI service 

E. H.248 

Answer: D,E 

About 3002 Information: 3002 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.