70-497 : Jun 2016 Edition

Want to know {brand} 70-497 Exam practice test features? Want to lear more about Microsoft Software Testing with Visual Studio 2012 certification experience? Study Accurate Microsoft 70-497 answers to Renovate 70-497 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Microsoft 70-497 (Software Testing with Visual Studio 2012) test on your first attempt.

2016 Jun 70-497 Study Guide Questions:

Q1. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to run an automated test suite with 240 long-running tests. 

In your test environment, you have set up four client machines to run these tests. You have assigned the Client role to all four machines. 

You need to make sure that when you run the test suite, the tests are distributed equally over all four client machines. 

What should you do? 

A. Add an even amount of RAM to all four machines. 

B. In the Test Controller Manager view, change the distribution property for the test controller to 4. 

C. In the Content view, configure the test suite to use all four environments. 

D. In the Test Controller Manager view, change the Weighting property for all four test agents to 60. 

Answer: D 

Q2. You plan to conduct a test for a multi-tier ASP.NET website by using Microsoft Test Manager (MTM). You have created a test plan named Release 1.0. 

Under the Release 1.0 test plan, the test run should: 

You need to configure the Release 1.0 test plan to meet these requirements. 

What should you do? 

A. Create new test settings for Manual Tests by using the client and server roles. Select the System information and Action log diagnostic data adapters. 

B. Create new test settings for Automated Tests on the local machine. Select the IntelliTrace and Action Log diagnostic data adapters. 

C. Create new test settings for Automated Tests by using the client and server roles. Select the ASP.NET profiler and Code coverage diagnostic data adapters. 

D. Create new test settings for Manual Tests on the local computer. Select the System information and Code coverage diagnostic data adapters. 

Answer: A 

Q3. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to manually test for an ASP.NET website. 

You have previously created a test plan named QA Release 1.0 that contains 115 test cases, and you are now planning the testing for Release 2.0. 

The QA Release 2.0 test plan must meet the following requirements: 

You need to facilitate simultaneous testing of the website by creating the QA Release 2.0 test plan according to the stated requirements. 

What should you do? 

A. Copy the root test suite from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan. 

B. Clone the root test suite from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan. 

C. Copy all the test cases from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan by using the Create copy option in Test Case Manager. 

D. Export all the test cases from the QA Release 1.0 test plan into Excel, then import them into the QA Release 2.0 test plan. 

Answer: B 

70-497  exam guide

Far out exam 70-497 study guide:

Q4. You are managing test cases by using Microsoft Test Manager (MTM). 

You plan to test a part of your product on a specific configuration you create. 

You need to ensure that new test cases in a specific test suite default to use this configuration without impacting other test suites. 

What should you do? 

A. Create a new test plan for testing with the specific configuration. 

B. Select all test cases in the test suite and select the specific configuration. 

C. Select the specific configuration as the default configuration for the test plan. 

D. Select the specific configuration as the default configuration for the test suite. 

Answer: D 

Q5. You are a test developer using Microsoft Test Manager (MTM). 

You have a test case with a parameter variable that has several data values that are no longer needed because of a change to the specifications. 

You need to remove these unneeded values. 

What should you do? 

A. Delete the unneeded iterations. 

B. Delete the unneeded test steps. 

C. Delete the unneeded parameter values. 

D. Delete the old parameters. 

Answer: A 

Q6. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to create a test plan for testing an ASP.NET website. 

Your test plan needs to validate a set of critical business functionalities for the current sprint. All business functionalities are documented in the requirements document published to the project portal. 

You need to associate your test plan with the requirements document. 

What should you do? 

A. Add a link to the requirements document in the Links section of the Properties view of the test plan. 

B. Click Copy Link in the Properties view of the test plan to link the requirements document on the project portal to the test plan. 

C. In the Area path drop-down list in the Properties view of the test plan, right-click the test plan area path node relevant to the requirements being tested. Select Add link to associate the requirements document link on the project portal with the area path node. 

D. Click Link next to the Description box in the Properties view of the test plan to link the requirements document on the project portal to the test plan. 

E. Click Link next to the Name box in the Properties view of the test plan to link the requirements document on the project portal to the test plan. 

Answer: A 

70-497  exam guide

Tested 70-497 pdf download:

Q7. You plan to conduct a manual test for an ASP.NET website by using Microsoft Test Manager (MTM). You create a test plan named Calculate_Margin by using Testing Center in MTM. 

You need to link all the test cases that belong to the Calculate_Margin test plan with new requirements that are stored as work items in Team Foundation Server 2012. 

What should you do? 

A. In the Links section of the test plan, click Add link to associate the requirements document. 

B. Associate the requirements document with the test plan by name, then add a link by using the area path relevant to the requirements being tested. 

C. Create the test cases within the test plan by using a Test Suite, then associate the new requirements by adding them as attachments to the test cases. 

D. Click Add requirements from the Contents menu of the test plan and associate the new requirements. 

Answer: D 

Q8. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to perform exploratory testing. 

You need to ensure that any bugs or test cases created during an exploratory test session are associated with a specific requirement for the purposes of traceability. 

What should you do? 

A. From the Test activity, select View Exploratory Test Sessions. Open a session and click the Copy Link button. 

B. From the Run Tests activity, select a test case that is a part of a requirement suite and select Run. 

C. Create a requirement suite in the test plan, right-click on the suite, and select Explore Requirement. 

D. From the Do Exploratory Testing activity, select Explore. 

Answer: C 

Q9. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

You are developing a test that requires a test step to verify a result against a known value. 

You plan to insert a new step to accomplish this task. 

You need to make the new step a validation step. 

What should you do? 

A. Type the expected value into the Expected Result column of the new test step. 

B. Type the expected value into the Action column of the new test step. 

C. Add the expected result value into the Parameter Values pane. 

D. Add a parameter to the Action column of the new test step. 

Answer: A 

Q10. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development process template. 

You plan to retest any test cases that have active bugs. 

You need to review the requirements associated with the test cases prior to running the tests. 

What should you do? 

A. Create a query-based suite in MTM to select the matching test cases. Open each test case and validate the requirement on the Tested User Stories tab. 

B. Use a work item query in Excel to list test cases and their associated requirements details. 

C. Create a direct links query in MTM to select the matching test cases. Open each test case and validate the requirement on the Tested User Stories tab. 

D. In the Test tab in MTM, filter the test cases that have associated bugs. Open each test case and validate the requirement on the Tested User Stories tab. 

Answer: C 

About 70-497 Information: 70-497 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.