700-260 preparation(11 to 20) for IT learners: Jul 2016 Edition

Act now and download your Cisco 700-260 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 700-260 tutorials. Download Update Cisco Advanced Security Architecture for Account Manager exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 700-260 with a classic professional.

2016 Jul 700-260 Study Guide Questions:

Q11. Which option would be the primary concern of a CIO who is focused on advanced protection in the advanced protection use case? 

A. Integrate solutions seamlessly 

B. Onboard devices quickly 

C. Expand into new markets 

D. Reduce vulnerabilities 

Answer: D 

Q12. Cutting IT administrative costs and leveraging current hardware are features that demonstrate which Cisco business value? 

A. Completeness 

B. Cost effectiveness 

C. Flexibility 

D. Control 

E. Protection 

Answer: B 

Q13. What is the first stage of the Cisco software lifecycle.where sellers engage with customers to create a strategy and development plan? 

A. upsell and cross sell 

B. asset management 

C. plan 

D. activate 

E. adopt 

F. renew 

Answer: D 

700-260  exam answers

Avant-garde 700-260 book:

Q14. Centralized management and automatic updates are examples of which customer cost saver? 

A. Faster integration 

B. Flexible licensing 

C. Fewer resources to manage 

D. Less time scoping a breach 

Answer: C 

Q15. Reputation analysis and recommended remediation steps are examples of which customer cost saver? 

A. Flexible licensing 

B. Faster integration 

C. Fewer resources to manage 

D. Less time scoping a breach 

Answer: D 

Q16. Upon which component are security solutions directly built in the Cisco future solutions architecture framework? 

A. Security intelligence operations 

B. Third-party applications 

C. Management and intelligence capabilities 

D. Cisco security platforms 

Answer: D 

700-260  exam answers

Free 700-260 torrent:

Q17. Which Cisco technology uses global visibility and threat intelligence to update devices against the latest threats? 

A. Cisco Security Manager 

B. Cisco Security Intelligence Operations 

C. Cisco Intrusion Prevention System 

D. Cisco Web Security Appliance 

E. Cisco Advanced Malware Protection 

F. Cisco ASA Next-Generation Firewall Services 

Answer: B 

Q18. The fact that Cisco leads the industry in Gartner's Magic Quadrants for email, web, NGIPS, and NGFW is a prime example of which Cisco differentiator? 

A. Comprehensive vision for security 

B. One solution to fit every need 

C. Unparalleled commitment 

D. Best-in-class technologies 

E. Lowest price points 

Answer: D 

Q19. Automatic updates and post-attack guidance are features that demonstrate which Cisco business value? 

A. Completeness 

B. Cost effectiveness 

C. Flexibility 

D. Control 

E. Protection 

Answer: D 

Q20. Which option would be the main focus of a CTO who is worried about the number of salespeople working remotely in the remote access use case? 

A. Application visibility and control 

B. URL filtering 

C. Many features on one appliance 

D. Customer choice 

E. Scalable mobile workforce solution 

Answer: E 

About 700-260 Information: 700-260 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.