A Complete Guide to 646-365 testking

Practical of 646-365 actual test materials and samples for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 646-365 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Cisco Express Foundation for Account Managers (CXFA) Exam exam Today!

2016 Sep 646-365 Study Guide Questions:

Q11. Which of the following statements best describes total cost of ownership (TCO)? 

A. TCO is the sum of all CapEx. 

B. TCO consists of direct costs (CapEx) and indirect costs such as labor and training. 

C. TCO consists of direct costs (CapEx) and indirect costs such as training, user productivity, competitive advantage, growth potential, and so on. 

D. TCO is relevant to the finance manager only. 

Answer: B 

Q12. Which two Cisco products can demonstrate the "one policy" approach in the Cisco Unified Access solution? (Choose two.) 

A. Cisco Mobility Services Engine 

B. Catalyst 6500 Series Switch 

C. Cisco ISE 

D. Cisco WLC 

E. Cisco AnyConnect 

Answer: CE 

Q13. Which three are challenges that are related to video deployments that are addressed by borderless network services in Cisco routers and by Cisco MediaNet? (Choose three.) 

A. bandwidth issues 

B. difficult.video performance monitoring 

C. difficult configuration of.new video devices 

D. intermittent broadcast signal 

E. Lack of MACSec support on remote video terminals 

F. Lack of high-definition video terminals 

Answer: ABC

646-365  free download

Abreast of the times 646-365 answers:

Q14. What are three foundational principles of Cisco SecureX Architecture? (Choose three.) 

A. network management 

B. content access control 

C. context-aware security enforcement 

D. virtual office management 

E. network and global intelligence 

F. context-aware policy 

G. virtual security 

Answer: CEF 

Q15. Which two definitions best describe the Cisco Borderless Network Architecture? (Choose two.) 

A. Infrastructure and network services are the basis for user services. 

B. A Cisco Borderless Network is based on a common network infrastructure. 

C. Routers and switches provide transport services and operate at Layer 4.of the Cisco Borderless Network Architecture. 

D. A Cisco Borderless Network Architecture provides cloud services. 

E. User services are not part of the Cisco Borderless Network Architecture.? 

Answer: AB

Q16. What are two business values of Cisco Validated Design and Cisco Smart Business Architecture? (Choose two.) 

A. cost reduction 

B. vision 

C. agility 

D. redundancy 

Answer: AC 

646-365  free download

Breathing 646-365 test:

Q17. Which three best describe the Cisco Borderless Network Architecture? (Choose three.) 

A. Infrastructure and network services are the basis for user services. 

B. A Cisco Borderless Network is based on a common network infrastructure. 

C. Routers and switches provide transport services and operate at Layer 2 and Layer 3 of the Cisco Borderless Network Architecture. 

D. A Cisco Borderless Network Architecture provides borderless network services. 

E. User services are not part of the Cisco Borderless Network Architecture.? 

Answer: ABD 

Q18. Which of the following statements best describes the strategic importance of the network? 

A. The network is most important for internal applications. 

B. The network is most important for providing customers with access to company services. 

C. The network supports business processes by integrating people and devices with applications. 

D. The network integrates internal and external users and their devices. 

Answer: C 

Q19. About 50 percent of the installed base of Cisco routers are reaching end of service or end of life. As a result, about 4 million units are expected to be replaced. What are the four strongest arguments to pre-empt competitive attacks? (Choose four.) 

A. price per unit 

B. service integration 

C. quality of Cisco software and support 

D. long investment cycles 

E. transparency of solutions 

F. ability to meet local service provider requirements? 

Answer: BCDE 

Q20. Which two statements describe the role of core technologies with regard to business processes? (Choose two.) 

A. An end-to-end borderless network architecture builds the foundation for integrating people and tasks in changing market environments. 

B. Operational agility is important for businesses today. A constant, stable core allows IT to focus on the rapidly changing applications. 

C. In order to react to market changes, operations and processes have to be modified as well. The network infrastructure has to match the changed requirements. 

D. Requirements to core technologies are rather static and are therefore independent of market changes. 

Answer: AC 

About 646-365 Information: 646-365 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.