A Review Of Vivid 600-210 preparation

Exam Code: 600-210 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Service Provider Mobility UMTS Networks (SPUMTS)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 600-210 Exam.

2016 Dec 600-210 Study Guide Questions:

Q11. Which option describes the message that establishes the direct tunnel between RNC and GGSN? 

A. SGSN context request/response and modify PDP context request/response 

B. SGSN: Initiated update PDP context request/response and RAB assignment request/response 

C. GGSN: Initiated update PDP context request/response and RAB assignment request/response 

D. SGSN: Initiated update PDP context request/response and modify PDP context request/response 

Answer: B 

Q12. Which two transport protocols does the Diameter base protocol run on? (Choose two.) 

A. UDP 

B. TCP 

C. DCCA 

D. SCTP 

E. GRE 

F. DCCP 

Answer: B,D 

Q13. Which option describes the ICAP protocol? 

A. ICAP is a protocol designed to enable inter-device communications for different vendor systems to share information about subscribers in a common format. ICAP allows for subscriber session control for actions such as session disconnect and suspension. 

B. ICAP is a protocol designed to enable subscribers to communicate in a peer-to-peer network for file sharing purposes and is often used to circumvent upstream content filtering. 

C. ICAP is a communication access package consisting of a mixed platform of services such as web, FTP, and authentication. ICAP is used to minimize the deployment footprint and expedite new offerings for Internet service providers. 

D. ICAP is a protocol designed to support dynamic content filtering, insertion, and modification of web pages. ICAP allows interaction with external content servers such as parental control (content filtering) servers to provide content filtering service support. 

Answer: D 

600-210  practice question

Updated 600-210 exam fees:

Q14. In which two scenarios is a create bearer request sent from the SGW to the SGSN on the S4 interface? (Choose two.) 

A. secondary PDP context activation procedure 

B. network-requested secondary PDP context activation procedure 

C. network-triggered service request procedure 

D. when downlink data arrives for the released bearers 

E. PGW restart restoration procedure 

Answer: A,B 

Q15. Which option describes how DNS snooping is used on the Cisco ASR 5000? 

A. DNS snooping allows the Cisco ASR 5000 to snoop DNS query packets and compare against known DNS responses. If a match is found, the Cisco ASR 5000 replies to the query itself instead of forwarding the query to the destination DNS server. 

B. DNS snooping allows the Cisco ASR 5000 to detect if a DNS response sent back to a subscriber is valid. If the response is invalid, the Cisco ASR 5000 drops the packet. 

C. DNS snooping allows the Cisco ASR 5000 to enable set of dynamic IP rules to be installed based on the response to DNS queries sent by a subscriber that matches a configured domain rule definition. Dynamic IP rules are created for these IP entries within the same rule that has the domain name, which applies the same charging action to these dynamic rules. 

D. DNS snooping allows the Cisco ASR 5000 to enable set of dynamic domain rules to be installed based on the response to DNS queries sent by a subscriber that matches a configured domain rule definition. Dynamic domain rules are created for the DNS responses within the same rule that has the domain name, which applies the same charging action to these dynamic rules. 

Answer: C 

Q16. Which action does an S4-SGSN take when it receives a secondary PDP context request from the UE? 

A. A bearer resource command is sent to the SGW. 

B. A create bearer request is sent to the SGW. 

C. A create session request is sent to the SGW. 

D. A create PDP context request is sent to the SGW. 

Answer: A 

certleader.com

Refined 600-210 free samples:

Q17. In which two circumstances is Diameter Peer Discovery needed? (Choose two.) 

A. The Diameter client is rejected by the peer. 

B. The Diameter client must contact a first-hop Diameter agent. 

C. The Diameter agent must reply to the connect request of a Diameter client. 

D. The Diameter agent must search the next agent so that Diameter messages can reach the Diameter server. 

E. The Diameter agent must close the session with a Diameter client. 

Answer: B,D 

Q18. Which option lists the correct order of the SS7 routing flow in the Cisco ASR 5000 SGSN system? 

A. The call control profile is checked for any rejection, then the map-service is checked for any form of routing definitions. 

B. The map-service is checked for any form of routing definitions, then the call control profile is checked for any rejection. 

C. The call control profile is checked for any rejection, then the SGSN-Service is checked for any rejection. 

D. The SGSN service is checked for any rejection, then the call control profile is checked for any rejection. 

Answer: A 

Q19. Which option describes how a PDN connection context is identified at the PGW? 

A. IMSI and EPS bearer ID 

B. IMSI, EPS bearer ID, and interface type 

C. IMSI, QoS, and EPS bearer ID 

D. MSISDN, QoS, and interface type 

Answer: B 

Q20. What layer of the OSI model does the BSSAP+ protocol map to? 

A. Data link layer 

B. Network layer 

C. Transport layer 

D. Application layer 

Answer: D 

About 600-210 Information: 600-210 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.