Abreast of the times 700-101: Testking real dump from 1 to 10

Cause all that matters here is passing the Cisco 700-101 exam. Cause all that you need is a high score of 700-101 Business Edition 6000 for Sales Engineers exam. The only one thing you need to do is downloading {brand} 700-101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 700-101 Study Guide Questions:

Q1. Which three collaboration mechanisms increase customer satisfaction? (Choose three) 

A. Flexible enhanced customer service processes 

B. Attractive TV advertisements 

C. Variety of customer communication channels 

D. Effective mail and email communication 

E. Frequent phone communication 

F. Ability to access customer data from any device, anywhere 

Answer: A,C,F 

Explanation: 

Business Edition 6000 for Account Managers (BE6KAM) PEC Training Customer Success and Stickiness 

Q2. In which layer of Cisco Unified Communications system architecture does Cisco Jabber reside? 

A. Operations and serviceability 

B. Applications and services 

C. Networking 

D. Call control 

E. Call routing 

Answer: B 

Explanation: 

Business Edition 6000 for System Engineers (BE6KSE) PEC Training Architecture of the Cisco Unified Communications System 

Q3. What number of enhanced agent seats is included at no additional cost in the Cisco Contact Center Enhanced promotional bundle? 

A. Agent seats must be purchased at a promotional price, promotional bundle includes only operating system and database. 

B. 10 enhanced agent seats, including operating system and database 

C. 5 enhanced agent seats, including operating system and database 

D. 5 enhanced agent seats, operating system and database must be purchased separately 

Answer: A 

Explanation: 

Business Edition 6000 for System Engineers (BE6KSE) PEC Training Better Entry Point for Growing Call Centers 

700-101  exam answers

Improve 700-101 test question:

Q4. What is the function of VMware ESXi Hypervisor? 

A. It allows server storage to be fragmented into several virtual disks that can be shared between different applications. 

B. It allows server virtualization and thus allows applications to run co-resident on the same physical server. 

C. It allows server virtualization and defines the number of applications that can run co-resident on the same physical server. 

D. It allows server memory and CPU to be virtualized and shared between several applications. 

Answer: D 

Q5. Which server virtualization technology is used with Cisco Business Edition 6000 to support multiple applications running on the same physical server? 

A. Microsoft 

B. Citrix 

C. VMware 

D. Cisco 

Answer: C 

Explanation: 

Business Edition 6000 for Account Managers (BE6KAM) PEC Training 

Q6. Which statement best describes the Cisco collaboration architecture? 

A. It is a flexible network framework designed to enable integration with the collaboration requirements of a customer 

B. It is a flexible collaboration framework designed to support any customer and any user collaboration needs 

C. It is a collaboration framework designed to support the collaboration needs of a typical large enterprise 

D. It is a collaboration framework designed to integrate the existing collaboration functionalities of a customer with Cisco network infrastructure. 

Answer: D 

certleader.com

Vivid 700-101 practice:

Q7. Which three of these are major management pain points in relation to collaboration? (Choose three.) 

A. Manage customers, partners, and employees with different cultural backgrounds 

B. Manage IT networks to follow rapidly changing technology 

C. Respond to rapidly changing market trends 

D. Manage working with virtual teams and different time zones 

E. Manage keeping organizational structure unchanged while adapting to new market trends 

Answer: A,C,D 

Explanation: 

Business Edition 6000 for Account Managers (BE6KAM) PEC Training 

Q8. Native call queuing offers four different queued-caller selections Which algorithm selects hunt members based on the order in which they appear in the hunt list, starting with the first member? 

A. Longest-idle 

B. Circular 

C. Top-down 

D. Broadcast 

Answer: C 

Explanation: 

Business Edition 6000 for System Engineers (BE6KSE) PEC Training Queued Caller Selection (audio stream) 

Q9. Which Cisco Unified Communications deployment options are best suited for midsize businesses? 

A. Cisco Unified Communications on other servers 

B. Cisco Unified Communications on Cisco UCS specification-based 

C. Cisco Unified Communications on Cisco UCS TRC 

D. Cisco Business Edition 6000 

Answer: D 

Reference:http://www.cisco.com/en/US/products/ps11369/index.html 

Q10. Which two business impacts do Cisco collaborative technologies bring into employee innovation? (Choose two) 

A. scale workforce expertise with the organization 

B. reduce sales cycle time 

C. accelerate time to market 

D. unify the supply chain and partnerships 

E. reduce complexity and control costs 

Answer: A,D 

Explanation: 

Business Edition 6000 for Account Managers (BE6KAM) PEC Training Business Value of Collaboration. 

About 700-101 Information: 700-101 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.