Abreast of the times Oracle 1Z0-878 – An Overview 11 to 20

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-878 exam by using 100% Correct Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II questuins and answers. Immediate access to the Up to the minute 1Z0-878 Exam and find the same core area 1Z0-878 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 1Z0-878 Study Guide Questions:

Q11. Given: 

usermod -P Profile user1 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 user loses all other profiles. 

B. The user1 user gets assigned Profile. 

C. The user1 user loses all authorizations in the user_attr file. 

D. The user1 user gets all authorizations from Profile added in the user_attr file. 

Answer: A,B 

Q12. The host aubie has the following entry in its /etc/nsswitch.conf file (unrelated lines are omitted): 

hosts: nis [NOTFOUND=return] files And the following in its /etc/inet/hosts file: # # Internet host table # 

127.0.0.1 localhost 

10.7.8.101 aubie loghost 

Given the output of the following command: 

# getent hosts aubie 

10.7.8.101 aubie 

Why is the loghost alias NOT displayed? 

A. The getaliasbyname NIS map is missing. 

B. The Name Service Cache Daemon (nscd) is not running. 

C. The /etc/inet/hosts file contains spaces instead of tabs. 

D. The loghost variable is not defined in the /etc/syslog.conf file. 

E. The NIS map entry for aubie does NOT contain the loghost alias. 

Answer: E 

Q13. You are working on a system connected to the network. You attempt to NFS mount a directory: 

# mount host1:/usr/share/man /usr/share/man 

Your system displays the following message: 

nfs mount: host1: : RPC: Program not registered 

nfs mount: retrying: /usr/share/man 

What can you do to solve this problem? 

A. ensure that nfsd is running on the local system 

B. ensure that mountd is running on the NFS server 

C. send a HUP signal to the rpcbind process the local system 

D. use rpcinfo -p to ensure that the mount command is registered with rpcbind 

Answer: B 

1Z0-878  exam engine

Renew 1Z0-878 practice:

Q14. The security team has requested that NFS logging be enabled. They have supplied you with the configuration parameters that they want. In which file do you need to place the configuration parameters? 

A. /etc/default/lognfs 

B. /etc/default/nfslogd 

C. /etc/default/nfs/nfslogd 

D. /etc/default/nfs_log 

Answer: B 

Q15. A user is having LDAP client problems. The profile with which the client was configured was updated over night. From the error messages it would appear that the daemon on the client responsible for updating the profile might NOT have started. 

Which daemon on the client is responsible for updating the profile? 

A. ldap_client 

B. ldap_update 

C. ldap_profile 

D. ldap_cachemgr 

Answer: D 

Q16. Which statement is true about the state database and its replicas? 

A. They cannot be deleted. 

B. A majority (half + one) are required for boot. 

C. They are created with the metainit command. 

D. They are created with the metadatabase command. 

E. They contain a binary form of the /etc/lvm/md.conf file. 

Answer: B 

1Z0-878  exam engine

Realistic 1Z0-878 rapidshare:

Q17. A user's LDAP client is not authenticating when the user tries to access the LDAP server. The file that contains the proxy agent authentication information should be checked. 

Which file contains this information? 

A. ldap_proxy_cred 

B. ldap_proxy_agent 

C. ldap_client_auth 

D. ldap_client_cred 

Answer: D 

Q18. On a WAN Boot server, which file fulfills client download requests for wanboot and the root file system? 

A. /usr/sbin/wanbootutil 

B. /etc/inet/wanboot.conf 

C. /usr/lib/inet/wanboot/bootlog-cgi 

D. /usr/lib/inet/wanboot/wanboot-cgi 

Answer: D 

Q19. If your system uses a large number of mirrors, make sure that you have an adequate number of state databases. If you create too few state database replicas, performance could be negatively impacted. What is the recommended number of state database replicas for mirrored volumes? 

A. At least two state database replicas per RAID-1 volume. 

B. At least three state database replicas per RAID-1 volume. 

C. One state database replicas per RAID-1 volume. 

D. At least five state database replicas per RAID-1 volume. 

Answer: A 

Q20. A machine running Solaris 10 OS displays the following message during boot: mount: mount—point /opt/local does not exist The system stops in single-user mode while waiting for the root password. Which two are valid troubleshooting procedures for this problem? (Choose two) A. Restart the NFS client using # svcadm restart svc:/network/nf s/c1ient. 

B. Boot the machine into single user mode, run fsck on the root file system, and then reboot. 

C. Boot the machine into single-user mode, then check that /opt/local exists and that the /etc/vfstab entry is spelled correctly. 

D. Boot the machine into single-user mode, comment the line from the /etc/vtstab file, and reboot. Verify that the NFS server software is running on the server, and that the directory specified in the client's /etc/vi stab file is properly exported using # showmount -e. 

Answer: C,D 

About 1Z0-878 Information: 1Z0-878 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.