All About 1Z0-475 free practice test Oct 2016

Act now and download your Oracle 1Z0-475 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-475 tutorials. Download Most up-to-date Oracle Oracle IT Architecture SOA 2013 Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-475 with a classic professional.

2016 Oct 1Z0-475 Study Guide Questions:

Q31. With an hourly burden rate of $100 and at least 7 opportunities for reuse, what is the potential reuse monetary value of a SOA Service that has a predicted net hours saved of 225 hours? 

A. $15,750 

B. $22,500 

C. $225,000 

D. $157,500 

E. $382,500 

Answer: D 

Q32. A unit test case aims to test two of the components from the Service model. What are these components? 

A. Implementation 

B. Interface 

C. Contract 

D. Service Agreement 

E. Business Process 

F. Composite Service 

Answer: B,D 

Q33. Which three of the following Data Services Conform to the Service naming guidelines? 

A. Customer 

B. Finance 

C. Create Expense Request Service 

D. AuthorizedCustomer 

E. InvokeFundsPaymentBusinessProcess 

Answer: C,D,E 

1Z0-475  actual test

Renewal 1Z0-475 study guide:

Q34. Which statement best describes the capabilities captured in the SOA maturity model? 

A. A capability describes how a feature of an Oracle product should be used within a SOA initiative. 

B. A capability describes a best practice for successful adoption/execution of SOA. 

C. A capability describes how industry standards should be applied within a SOA Initiative. 

D. A capability describes how technology should be applied for successful adoption/execution of SOA. 

E. A capability describes a pair-wise joining of technology and standards important to SOA adoption. 

Answer: D 

Q35. How should business processes and technical orchestrations be handled when developing SOA Services as part ofservice-oriented integration architecture? 

A. Technical orchestrations are business processes that have been implemented using BPEL 

B. Business processes should be isolated from technical details by encapsulating the technical details in technical orchestrations. 

C. Activities within a business process that are likely to change due to business changes should be encapsulated in a technical orchestration. 

D. Business processes should not use any technical orchestrations. 

E. Business processes only call Business Services whereas technical orchestrations only call Connectivity Services. 

Answer: B 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-integration-r3-0-176700.pdf 

Q36. Which role is critical in promoting the discovery and reuse of SOA Services and supporting the service lifecycle? 

A. Service Development Platform 

B. Service Bus 

C. Metadata Repository 

D. Service Registry 

Answer: B 

77. View the exhibit to see the time invested to deliver a SOA Payment Service. Whatare the predicted net hourssaved per consumer, assuming a consumption factor of 20% and a production investment of 200%? 

A. 41 hours 

B. 164 hours 

C. 410 hours 

D. 205 hours 

E. 328 hours 

F. \\Users\\USERSEN3\\Desktop\\Untitled.jpg 

Answer: A 

1Z0-475  actual test

Vivid 1Z0-475 :

Q37. You work in a highly regulated industry. Regulatory and security requirements are changing constantly. But your current enterprise application development platform Is burdensome when updating solutions to cater for these regulatory and security requirements. How can SOA be best utilized in addressing your challenge? 

A. A set of regulatory and security Services can be developed that addresses all of the requirements. These regulatory and security Services can then be consumed by Business Activity Services. This allows updated regulatory and security functionality to be automatically applied to all Business Activity Services. 

B. Each solution codes its own regulatory and security functionality. This functionality can then be service-enabled so that other solutions can consume it. This allows for reuse of regulatory and security functionality. 

C. Utilize a policy-driven service infrastructure to decouple regulatory compliance checks and security policies from the Service implementation. This allows for a more centralized and dynamic change control. 

D. Regulatory and security functionality are implemented as a set of database stored procedures. As Services are consumed, the service bus executes the relevant stored procedures and applies them to the service payload. This allows for a centralized control environment while utilizing a mature technology to apply regulatory and security functionality. 

Answer: C 

Q38. Which statement best describes SOA governance continuous improvement? 

A. SOA governance continuous improvement enables your organization to define and deploy your own focused and customized SOA initiative. 

B. SOA governance continuous improvement enablesyour organization to define and deploy your ownfocused and customized SOA governance model. 

C. SOA governance continuous improvement enables your organization to make sure that Services are reused. 

D. SOA governance continuous improvement enables your organization to achieve ROI on you SOA initiative. 

Answer: A 

Explanation: 

The goal of the SOA Governance Framework is to enable organizations to define and deploy their own focused and customized SOA Governance Model. 

Since aspects of the SOA Governance Model require culture change, an SOA Governance Regimen should never be deployed in a big-bang approach. The framework defines an incremental deployment approach so that organizations can continue to meet their current demands while moving towards their long-term goals for SOA. 

Reference:https://www.opengroup.org/soa/source-book/gov/gov.htm 

Q39. Business functional modellingis useful for modelling organizations that wish to adopt SOA. Select the three statements below that describe the benefits of business functional modelling to SOA. 

A. A business functional model assists in minimizing functional duplication. 

B. A business functional model provides a holistic view of the enterprise to avoid leaving gaps in theanalysis. 

C. A business functional model progresses from fine to coarse-grained analysis which helps identify high value services. 

D. A business functional model is dependent on the organizational structure, 

E. A business functional model progresses from coarse to fine-grained analysis which helps identifyunique services that can be turned into coarse-grained services through composition. 

Answer: A,B,E 

Q40. Whether from new/changing business requirements or technical optimizations, your Services are bound to change and evolve over time. The lack of a Service versioning strategy will greatly impact the flexibility of your SOA initiative as it will severely hinder Service evolution. Which three principles should be part of a Service versioning strategy? 

A. Service providers must be able to release new versions into production without waiting for consumers to certify on them. 

B. A new version of a Service must be developed using the same technology (for example, Java) thatthe original Service was developed in. 

C. Concurrent versions of a Service must always be deployed on the same physical server. 

D. Service consumers should not require code modifications in order to access the latest compatibleService versions. 

E. Consumers must be able to test and certify on new Service versions before switching to the newversion in production. 

Answer: B,C,E 

About 1Z0-475 Information: 1Z0-475 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.