All About 644-068 exam cram Sep 2016

Act now and download your Cisco 644-068 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 644-068 tutorials. Download Up to date Cisco Advanced Routing and Switching for Field Engineers – ARSFE exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 644-068 with a classic professional.

2016 Sep 644-068 Study Guide Questions:

Q11. Which three of the following are quantifiable savings that help compensate for the premium price of a Cisco Catalyst switch compared to a competing product? (Choose three.) 

A. Ease of deployment for video and security 

B. Savings on energy enabled by EnergyWise 

C. Platform longevity savings caused by extended refresh cycles 

D. Savings on switch software 

E. Savings on adding additional switch ports to the switch 

Answer: A,B,C 

Q12. Which three of the following are major trends that fuel the demand for routing and switching? (Choose three.) 

A. Mobility 

B. Video 

C. Bandwidth optimization 

D. Cloud 

E. IT standardization 

Answer: A,B,D 

Q13. Which two of the following need to be considered when designing QoS in a Cisco Borderless Network? (Choose two.)? 

A. In order to receive priority treatment for mission-critical traffic across the SP cloud, the higher number of locally used classes of service have to be mapped to the fewer number service classes that are usually offered by service providers. 

B. In order to maintain DSCP values end-to-end, inbound traffic from the SP cloud needs to be reclassified if it was sent through a tunnel. 

C. RFC 4594 describes how to classify and mark traffic at the campus and branch LAN using 12 different classifications. 

D. According to RFC 4594, voice and video traffic should be sent through two separate priority queues. 

Answer: A,C 

644-068  practice

Far out 644-068 exams:

Q14. Cisco MediaNet provides multimedia optimization services in a Cisco Borderless Network. Which two of the following statements correctly describe Cisco MediaNet? (Choose two.)? 

A. Cisco MediaNet Performance Monitor collects performance metrics of video traffic as flexible netflow records which can be processed by any netflow collector, such asCisco Prime Assurance Manager. 

B. Cisco MediaNet supports only SNMP traps but not syslog messages. 

C. When using PVDM3 on Cisco ISR G2, video streams of the same type can be locally mixed within the router. Video transcoding servicesrequire a dedicated video MCU. 

D. Cisco MediaNet Mediatrace allows real-time troubleshooting by providing details about every hop of the end-to-end path of your mediastream. 

Answer: A,D 

Q15. Which two of the following features are not supported by Cisco WAAS Express? (Choose two.)? 

A. TFO 

B. DRE with persistent cache? 

C. Application optimizers? 

D. Auto-discovery of end nodes? 

Answer: B,C 

Q16. Which of the following statements best describes the routing vendor landscape? 

A. Juniper Networks is the strongest competitor in the high-end and SOHO markets. 

B. AVM is one of the largest Cisco competitors in Germany. 

C. Most competitors have a similar architectural approach to Cisco. 

D. Larger competitors to Cisco include Juniper Networks, Riverbed, and Huawei. 

Answer: D 

certleader.com

Realistic 644-068 testing engine:

Q17. Which two of the following statements correctly describe Cisco Prime features that help improve operational efficiency? (Choose two.) 

A. The Cisco Prime user interface is optimized for touchscreens. 

B. All components of the Cisco Prime for Enterprise product portfolio provide a common look and feel, which simplifies usability. 

C. Integrated workflows and best practices enable quick and error-free deployment. 

D. TrustSec, MediaNet, and EnergyWise services are only configured outside Work Centers in Cisco Prime LMS. 

Answer: B,C 

Q18. Which three of the following are successful examples of strategic IT investments improving operational agility? (Choose three.) 

A. A company offers mobile email to its employees, who can then react faster to requests. 

B. A company implements collaboration solutions, which simplified information exchange. 

C. A company changes its security strategy from "lock down" to "secure access from anywhere", so that users are "always-on" and can easily work remotely. 

D. A company implements EnergyWise solutions, which drastically reduce energy costs. 

E. A company provides support for a BYOD solution, which increases the investment and requires network upgrades, but provides limited improvements compared to a well-known remote access solution. 

Answer: A,B,C 

Q19. Which four of the following are components of Cisco Prime for Enterprise? (Choose four.) 

A. NCS: Cisco Prime Network Control System? 

B. WMS: Cisco Prime WAN Management Solution? 

C. LMS: Cisco Prime LAN Management Solution? 

D. SMS: Cisco Prime Security Management Solution? 

E. NAM: Cisco Prime Network Analysis Module? 

F. AM: Cisco Prime Assurance Manager 

Answer: A,C,E,F 

Q20. Which two of the following examples best describe the challenges that customers face in today's networks? (Choose two.) 

A. How do we control energy consumption of devices owned by employees? 

B. How can we support telepresence? 

C. How can we consolidate different datacenters? 

D. Which type of firewall should we deploy? 

Answer: B,C 

About 644-068 Information: 644-068 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.