Amazing 300-208 sisas pdf download To Try

Cause all that matters here is passing the Cisco 300-208 exam. Cause all that you need is a high score of 300-208 Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) exam. The only one thing you need to do is downloading {brand} 300-208 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 300-208 Study Guide Questions:

Q61. Which feature of Cisco ASA allows VPN users to be postured against Cisco ISE without requiring an inline posture node? 

A. RADIUS Change of Authorization 

B. device tracking 

C. DHCP snooping 

D. VLAN hopping 

Answer: A 

Q62. Which two identity store options allow you to authorize based on group membership? (Choose two). 

A. Lightweight Directory Access Protocol 

B. RSA SecurID server 

C. RADIUS 

D. Active Directory 

Answer: A,D 

Q63. After an endpoint has completed authentication with MAB, a security violation is triggered because a different MAC address was detected. Which host mode must be active on the port? 

A. single-host mode 

B. multidomain authentication host mode 

C. multiauthentication host mode 

D. multihost mode 

Answer: A 

300-208  free question

Renewal 300-208 study guide:

Q64. You discover that the Cisco ISE is failing to connect to the Active Directory server. Which option is a possible cause of the problem? 

A. NTP server time synchronization is configured incorrectly. 

B. There is a certificate mismatch between Cisco ISE and Active Directory. 

C. NAT statements required for Active Directory are configured incorrectly. 

D. The RADIUS authentication ports are being blocked by the firewall. 

Answer: A 

Q65. An organization has recently deployed ISE with the latest models of Cisco switches, and it plans to deploy Trustsec to secure its infrastructure. The company also wants to allow different network access policies for different user groups (e.g., administrators). Which solution is needed to achieve these goals? 

A. Cisco Security Group Access Policies in order to use SGACLs to control access based on SGTs assigned to different users 

B. MACsec in Multiple-Host Mode in order to open or close a port based on a single authentication 

C. Identity-based ACLs on the switches with user identities provided by ISE 

D. Cisco Threat Defense for user group control by leveraging Netflow exported from the switches and login information from ISE 

Answer: A 

Q66. Refer to the exhibit. 

Which URL must you enter in the External Webauth URL field to configure Cisco ISE CWA correctly? 

A. https://ip_address:8443/guestportal/Login.action 

B. https://ip_address:443/guestportal/Welcome.html 

C. https://ip_address:443/guestportal/action=cpp 

D. https://ip_address:8905/guestportal/Sponsor.action 

Answer: A 

certleader.com

High quality 300-208 sisas pdf download:

Q67. You configured wired 802.1X with EAP-TLS on Windows machines. The ISE authentication detail report shows "EAP-TLS failed SSL/TLS handshake because of an unknown CA in the client certificates chain." What is the most likely cause of this error? 

A. The ISE certificate store is missing a CA certificate. 

B. The Wireless LAN Controller is missing a CA certificate. 

C. The switch is missing a CA certificate. 

D. The Windows Active Directory server is missing a CA certificate. 

Answer: A 

Q68. Which two fields are characteristics of IEEE 802.1AE frame? (Choose two.) 

A. destination MAC address 

B. source MAC address 

C. 802.1AE header in EtherType 

D. security group tag in EtherType 

E. integrity check value 

F. CRC/FCS 

Answer: C,E 

Q69. What implementation must be added to the WLC to enable 802.1X and CoA for wireless endpoints? 

A. the ISE 

B. an ACL 

C. a router 

D. a policy server 

Answer: A 

Q70. What are two client-side requirements of the NAC Agent and NAC Web Agent installation? (Choose two.) 

A. Administrator workstation rights 

B. Active Directory Domain membership 

C. Allowing of web browser activex installation 

D. WSUS service running 

Answer: A,C 

About 300-208 Information: 300-208 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.