[Avant-garde] comptia casp cas-002 pdf

High quality of 3108 exams materials and answers for Avaya certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 3108 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Avaya Scopia Solution Implementation and Maintenance Exam exam Today!

2016 Jun 3108 Study Guide Questions:

Q1. Scopia and Avaya Aura Conferencing have been set up to interoperate. Between which components do the audio and video streams pass? 

A. Avaya Aura Conferencing and the Elite MCU 

B. The Audio and video endpoints 

C. Scopia Management and Session Manager 

D. Scopia Management and System Manager 

Answer: A 

Q2. The integration of Scopia with IBM Sametime is achieved by which method? 

A. A set of the IBM proprietary APIs 

B. SIP signaling 

C. Sametime connectors 

D. Scopia Call Control 

Answer: C 

Reference:http://radvision.jp/contents/support/documentation/SCOPIAConnectorv70InstallationGuide.pdf(page 15) 

Q3. Scopia and Avaya Aura Conferencing have been set up to interoperate. 

What type of signaling is used in the connection between Scopia Management and Session 

Manager? 

A. H.323 

B. Scopia 

C. SIP 

D. ISDN 

Answer: C 

Reference:https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100180521(p.28) 

3108  pdf exam

Latest certainteed cas-002:

Q4. The Scopia Management software license key is based on, and requires, what information? 

A. IP address 

B. MAC Address 

C. Customer product key 

D. Serial number 

Answer: D 

Reference:http://docs.radvision.com/bundle/xt5000_deployment_guide_3_2/xt1000_ag_config_register_product 

Q5. Which two XT endpoints support Dual-Video resolution of 1080p60fps? (Choose two.) 

A. XT1200 

B. XT4200 

C. XT5000 

D. XT Executive 240 

Answer: A,C 

Reference:http://docs.radvision.com/bundle/xt5000_user_guide_3_2/xt5000_xg_comparing _models 

Q6. When using the XT Executive 240, in which three ways can you configure and control it? (Choose three.) 

A. Use the endpoint remote control 

B. Use the mouse and keyboard 

C. Use the endpoint web interface 

D. Use Scopia Desktop Client 

Answer: B,C,D 

certleader.com

Accurate comptia casp cas-002 pdf:

Q7. Which activity cannot be performed by an MCU operator? 

A. Managing another conference 

B. Viewing the conference list 

C. MCU configuration 

D. Disconnecting a conference 

Answer: C 

Q8. The Scopia Management system can forward alarms to which two of the following? (Choose two.) 

A. an email recipient 

B. an FTP server 

C. a web monitoring system 

D. an SNMP trap server 

Answer: A,D 

Q9. In a scenario where there is no Scopia Management in the solution, which statement about recording with Scopia Desktop Server is correct? 

A. A recording can be configured from the Scopia Desktop Server. 

B. Recordings can only be scheduled. 

C. A USB flash memory is required to make a recording. 

D. It is not possible to configure recordings in this scenario. 

Answer: A 

Reference: http://www.radvision.jp/support/documentation/SCOPIA_Desktop_AG.pdf 

Q10. Which two statements regarding Scopia XT Executive 240 are correct? (Choose two.) 

A. The Scopia XT Executive 240 allows anyone to connect their PC or MAC. 

B. The Scopia XT Executive 240 must bepermanentlyconnected to a PC or MAC located in the room. 

C. The Scopia XT Executive 240 can be upgraded to have an embedded MCU. 

D. The Scopia XT Executive 240 cannot be used as a room system. 

Answer: B,C 

About 3108 Information: 3108 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.