C2010-570 pdf(121 to 130) for IT examinee: Jun 2016 Edition

Exam Code: C2010-570 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation Exam
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2010-570 Exam.

2016 Jun C2010-570 Study Guide Questions:

Q121. Which statement is true about routes? 

A. Assets and locations that are applied to a route must be from the same site as the site ID of the route record. 

B. Assets and locations that are applied to a route must be from the same site as the site ID of the parent record. 

C. After a route has been applied to a work order, the resulting taskwork or child work orders can no longer be modified. 

D. After a route has been applied to a work order, new sequence numbers can be assigned to the resulting taskwork or child work orders. 

Answer: D 

Q122. Job plan's responsibility can be assigned to a supervisor, crew, lead, and owner. Which statement is true regarding a work order that results from a job plan? 

A. The values for supervisor, crew. lead, and owner from the job plan always carry over to the work order regardless of the values for supervisor, crew, lead, and owner defined on the preventive maintenance record. 

B. If the values for supervisor, crew, lead, and owner on the preventive maintenance record are different compared to those on the job plan, the values on the preventive maintenance record take the place of those on the job plan when copied to the work order. 

C. If the values for lead and owner are different on the preventive maintenance record compared to those on the job plan, the values on the preventive maintenance record take the place of those on the job plan when copied to the work order. Values for supervisor and crew come from the job plan. 

D. If the values for lead and owner are different on the preventive maintenance record compared to those on the job plan, the values on the job plan take the place of those on the preventive maintenance record when copied to the work order. Values for supervisor and crew come from the preventive maintenance record. 

Answer: B 

Q123. A lease/rental contract defines the overall terms and conditions of an agreement between a vendor and a customer related to what? 

A. Services 

B. Fixed assets 

C. Capital items 

D. Rotating assets 

Answer: D 

C2010-570  practice question

Up to the minute C2010-570 torrent:

Q124. Which application is used to add more values in the Work Type list? 

A. Domains 

B. Organizations 

C. Work Order Tracking 

D. Database Configuration 

Answer: B 

Q125. After fully receiving a shipment it is discovered that the item or tool has been received incorrectly. How can a receipt be reversed from the Shipment Receiving application? 

A. Find the shipment receipt, change the status to VOID from the Select Action menu, click Save 

B. Find the shipment receipt, click the checkbox Void Receipt for each line to be reversed, click Save 

C. Find the shipment receipt, click the button Select Receipt to Void, select each line to be voided, click OK 

D. Find the shipment receipt, click the button Select Records to Void, select each line to be voided, click OK 

Answer: D 

Q126. A shipment is being received for a rotating item or tool. What is the next step in receiving a rotating tool or item when the status is WINSP? 

A. Assign Asset Number 

B. Receive Rotating Items 

C. Receive Inspected Items 

D. Change Inspection Status for Rotating Items 

Answer: D 

C2010-570  practice question

High quality C2010-570 :

Q127. Actions are accessible from which two processes or applications? (Choose two.) 

A. Workflow 

B. Escalation 

C. CronTask 

D. Email Listener 

E. Communication Template 

Answer: A,B 

Q128. What is the purpose of the Inventory Usage application? 

A. To list all inventory tool items within a storeroom 

B. To list all inventory service items within a storeroom 

C. To track the issue, transfer, and reuse of inventory items within and across sites 

D. To track the issue, transfer, and return of inventory items within and across organizations 

Answer: D 

Q129. Which criteria in the organization's work orders Edit Rules rules options specifies when field values can be changed? 

A. a given work order status 

B. a given work order work type 

C. when given work order is Approved 

D. when given work order is in Workflow 

Answer: A 

Q130. What is a valid report option in the Labor Reporting application for external contractors or internal employees? 

A. Reporting labor by site 

B. Reporting labor by contract 

C. Reporting labor by work order 

D. Reporting labor by organization 

Answer: C 

About C2010-570 Information: C2010-570 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.