C2040-411 pack(21 to 30) for customers: Jun 2016 Edition

Cause all that matters here is passing the IBM C2040-411 exam. Cause all that you need is a high score of C2040-411 XPages Mobile Advanced Topics exam. The only one thing you need to do is downloading {brand} C2040-411 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jun C2040-411 Study Guide Questions:

Q21. Charles would like to allow users on his XPages Mobile application to send an SMS message to the user associated with the document being displayed while using the device. He added a link control next to the bottom of the document page. 

Which computed value for the link will return the proper value and create the SMS text message? 

A. var phone = documentMain.getltemValue("phoneNumber''); return "href:"+ phone; 

B. var phone = documentMain.getltemValue("phoneNumber"); return "href\\sms:" + phone; 

C. var phone = documentMain.getltemValue ("phoneNumber"); return "sms:"+ phone; 

D. var phone = documentMain.getltemValueStringC'phoneNumber"); return "sms:"+ phone; 

Answer: C 

Q22. Which container control can have a data source defined for it? 

A. Table control 

B. Panel control 

C. Document View control 

D. Application Page control 

Answer: A 

Q23. Mina is designing a mobile application to track her fantasy football teams. She has one Application Page control that lists all of the teams in her league and another Application Page control that displays the members of a team. 

What is one way she could tie the two Application Page controls together in her design? 

A. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the move property of each item to the Application Page control that lists the team members. 

B. She could display each team in a Rounded List Item control In her first Application Page control and set the value of the moveTo property of each item to the Application Page control that lists the team members. 

C. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the inkTo property of each item to the Application Page control that lists the team members. 

D. She could display each team in a Rounded List Item control in her first Application Page control and set the value of the link property of each item to the Application Page control that lists the team members. 

Answer: D 

C2040-411  exam

Regenerate C2040-411 practice test:

Q24. Slobo is working on an XPages Mobile application that allows users to enroll and elect their company benefits. The mobile interface has a few pages that users need to navigate through and answer questions to make selections. During developer testing Slobo notices that some of the user entered values are resetting when the user navigates backwards to previous screens. 

What could Slobo do to make the user entered values stick between pages? 

A. On all <xe:appPage> tags, set the reload property to false. 

B. On <xe:singlePageApp>, set the reload property to false. 

C. On all <xe:appPage> tags, set the resetContent property to true. 

D. Onall<xe:appPage> tags, set the resetContent property to false. 

Answer: D 

Q25. Billy wants to be able to display a phone keypad when a mobile user types values into a phone number field. 

Which would he use to achieve that? 

A. <input type="tel"> 

B. <input type="phone"> 

C. <input type="number"> 

D. <input type="telephone"> 

Answer: C 

Q26. Which is true for a Toggle Switch control on an XPage? 

A. There are only two property values to choose from: "1" and "0". 

B. There are only two property values to choose from: "True" and "False". 

C. There are only two values to choose from, but their labels can be specified. 

D. As many property values as necessary are available for the user to choose from. 

Answer: A 

certleader.com

Refined C2040-411 :

Q27. What is the effect of setting the rendered property of a Single Page Application control on an XPage to “ false”? 

A. The rendered property has no effect in the context of a Single Page Application control. 

B. The Single Page Application control and its contents will not display when the XPage is loaded. 

C. The Single Page Application control will display in an unencoded format when the XPage is loaded. 

D. The Single Page Application control will display when the XPage is loaded, but users will not be able to interact with any of the controls that it contains 

Answer: D 

Q28. Marco has designed a mobile application with two mobile pages. For the first mobile page he set the page Name property to "view Mobile Page" and for the second mobile page he set the page Name property to "document Mobile Page". He designed the view Mobile Page to display a listing of customer names from the Customers By Name view. He designed the document Mobile Page to display the document details for the customer touched on the view Mobile Page. 

During testing Marco noticed that the each time he touched a customer document on the view Mobile Page it would open in edit mode on the document Mobile Page. 

What can Marco do to have the customer documents open in read mode on the document Mobile Page when they are touched on the view Mobile Page? 

A. Add the following properly and value to the <xe: appPage> control for the viewMobilePage: openMode="readonly" . 

B. Add the following property and value to the <xe:apppage> control for the documentMobilePage: dispiayMode="read". 

C. Add the following property and value to the <xe: dataview> control for the viewMobilePage: openDocAsReadonly="true". 

D. Add the following property and value to the <xp:dominoDocument> data source for the documentMobilePage: action="openDocument". 

Answer: C 

Q29. Rachel is developing a mobile XPage application. She would like to send users to a specific XPage based on the request header. 

Which XPage control can she utilize to accomplish this task? 

A. Redirect or <xe:redirect> 

B. Navigator or <xe:navigator> 

C. Redirect Page or <xe: redirectToPage> 

D. Navigate Page or <xe: navigateToPage> 

Answer: D 

Q30. Ella has developed a number of applications for company employees to access on their mobile devices. A custom icon has been configured to display when users "Add to Home Screen". 

What can Ella use to detect which client is connecting in order to display the correct icon? 

A. context.getUserAgent().getBrowser() 

B. context.getUserAgent().getUserlnfo() 

C. context.getUserAgent () .getUserAgent () 

D. context.getUserAgent().getBrowserVersion() 

Answer: C 

About C2040-411 Information: C2040-411 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.