cbt 300-208 sisas [Jun 2016]

Exam Code: MB2-720 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Functional Application in Microsoft Dynamics Marketing
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass MB2-720 Exam.

2016 Jun MB2-720 Study Guide Questions:

Q21. Which action posts an expense to the associated general ledger account in Microsoft Dynamics Marketing? 

A. submitting a purchase order 

B. submitting an estimate 

C. printing a check 

D. submitting an expense 

Answer: B 

Q22. You create a contact in Microsoft Dynamics Marketing and assign the contact to the Marketing group. 

Which two actions can you take with the contact? Each correct answer presents a complete solution. 

A. Change the contact group to Client. 

B. Add the contact to the Vendor group. 

C. Change the contact group to Vendor. 

D. Add the contact to the Client group. 

Answer: A,B 

Q23. You create an event in Microsoft Dynamics Marketing, and add contacts from two lists to the event as attendees. 

What happens if a contact is on both lists? 

A. The attendance list includes one entry for the contact created from the first list imported. 

B. The attendance list includes two entries for the contact. 

C. The attendance list does not include the contact. 

D. The attendance list includes one entry for the contact created from the second list imported. 

Answer: B 

MB2-720  free practice test

Renewal 300 du st-sacrement suite 208:

Q24. How can media plans be associated with jobs? 

A. A media plan can link to only one job at the header and the item level. 

B. A media plan can link to different jobs at the header level and the item level. 

C. A media plan can link only from the items to one job. 

D. A media plan can link only from the header to one job. 

Answer: A 

Q25. You create an event venue in Microsoft Dynamics Marketing. 

Which information can you add to the event venue? 

A. Tasks 

B. Sessions 

C. Files 

D. staff 

Answer: A 

Q26. What is the effect of changing the Interval value on a media plan? 

A. It sets up the basic format of the media plan for data entry. 

B. It changes the available start dates and end dates. 

C. It changes the available calendar options. 

D. It changes the display of the analytical data. 

Answer: D 

certleader.com

Verified 300-208 manual:

Q27. What should you use to allow contacts to register online for an event that is part of an 

automated marketing campaign? 

A. Scheduler activity 

B. navigation link 

C. webpage 

D. landing page activity 

Answer: A

Q28. Which two one-click tasks can you create in a default Microsoft Dynamics Marketing project? Each correct answer presents a complete solution. 

A. Scheduled Appointment 

B. Qualified Lead 

C. Sent Proposal 

D. Routed Proof 

Answer: B,D 

Q29. You open an automated marketing campaign that is scheduled to begin immediately, and click the Activate button. 

When will the first campaign activity run? 

A. as soon as the campaign is approved 

B. immediately 

C. after the first activity passes validation 

D. after all the activities pass validation 

Answer: D 

Q30. Which condition would cause a campaign automation task to fail validation? 

A. a marketing list contains no members 

B. the Scheduler is configured to perform an activity at a time and date prior to the current time and date 

C. an email activity has no associated email message 

D. the campaign has no defined automation activities 

Answer: B 

About MB2-720 Information: MB2-720 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.