ccna wireless ebook download : Aug 2016 Edition

Exam Code: 200-355 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-355 Exam.

2016 Aug 200-355 Study Guide Questions:

Q181. You run minimum PEAP-GTC authentication in your wireless environment. Which version of Cisco Compatible Extensions supports PEAP-GTC? 

A. Cisco Compatible Extensions v1 

B. Cisco Compatible Extensions v2 

C. Cisco Compatible Extensions v3 

D. Cisco Compatible Extensions v4 

E. Cisco Compatible Extensions v5 

Answer: B 

Q182. The existing Cisco Unified Wireless Controller is running version 7.0 code for both the controllers and the Cisco WCS. A controller has been configured with an appropriate rogue rule condition to report discovered APs to the Cisco WCS. 

Which default alarm level is used to display all rogue APs in the Alarm Summary? 

A. Critical 

B. Flash 

C. Urgent 

D. Major 

E. Minor 

Answer: E 

Q183. The Cisco WCS administrator wants to create an accurate RF heat map based on RF prediction data. Which statement about map creation in Cisco WCS is true? 

A. The administrator must manually add walls, doors, and windows to the map. 

B. Cisco WCS automatically detects walls, doors, and windows and adds them to the map, but only when Cisco WCS Navigator is available. 

C. Cisco WCS automatically detects walls, doors, and windows and adds them to the map, but only when a Cisco 3300 Series MSE is available. 

D. All walls, doors, and windows must be included in the file that is uploaded as a background map. 

Answer: A 

200-355  download

Improve 640-722 vs 200-355:

Q184. Which three options are limitations when configuring basic security on an autonomous AP when using the express security page setup? (Choose three.) 

A. You need multiple SSIDs. 

B. Delete all the SSIDs. 

C. Edit the SSIDs. 

D. Use multiple authentication servers. 

E. Use the same SSID on both radios. 

F. Use a single SSID on a single radio. 

Answer: C,D,E 

Q185. What suite of algorithms results in slower connection rates when using 802.11N technology? 

A. WPA2 

B. CCMP 

C. TKIP 

D. AES 

Answer: C 

Q186. Refer to the exhibit. 

Which antenna would produce the given radiation pattern? 

A. patch 

B. Yagi 

C. parabolic dish 

D. dipole 

E. omni-directional 

Answer: A 

certleader.com

Breathing 200-355 book pdf:

Q187. Mac OS X machines are having issues accessing the wireless network. While working with TAC, the administrator is asked to find the Mac laptop's wireless adapter model and driver. Where should the administrator look to find this information? 

A. About This Mac > System Report 

B. Control Panel > System 

C. System Preferences > Network > Wi-Fi Adapter > Advanced 

D. Control Panel > Networking > Adapters > Properties 

Answer: A 

Q188. An engineer assists a user in configuring an Android device for authentication to an IEEE 802.1x EAP WLAN with PEAPv1. The Phase 2 authentication should be configured as which option? 

A. LEAP 

B. MSCHAPv2 

C. TLS 

D. TTLS 

Answer: B 

Q189. The IEEE 802.11n standard provides 40-MHz channels, improved MAC efficiency, and MIMO. 

Which three elements define the 802.11n implementation of MIMO? (Choose three.) 

A. channel bonding 

B. dynamic frequency selection 

C. maximal ratio combining 

D. packet aggregation 

E. spatial multiplexing 

F. transmit beam forming 

Answer: C,E,F 

Q190. What are three characteristics of the 802.11g standard? (Choose three.) 

A. speed of as much as 11 Mb/s 

B. speed of as much as 54 Mb/s 

C. backward-compatibility with 802.11a 

D. backward-compatibility with 802.11b 

E. OFDM as an additional modulation technique 

F. OFDM and CCK as additional modulation techniques 

Answer: B,D,E 

About 200-355 Information: 200-355 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.