[Certified] C2010-506 IBM training 11-20 (Jun 2016)

Guaranteed of C2010-506 brain dumps materials and practice exam for IBM certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated C2010-506 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM TRIRIGA Real Estate Manager V10.3 Application Consultant exam Today!

2016 Jun C2010-506 Study Guide Questions:

Q11. Identify how IBM TRIRIGA helps reduce facility costs and improve space utilization. 

A. Automatically reduces payment amounts for unoccupied space and coordinates box moves 

B. Manages move/add/change process, compares costs and utilization models for alternative planning scenarios and optimizes reservable workplace resources 

C. Eliminates vacant space using real estate brokers, embedded spreadsheet models future plans and 1-800 Hotline service for room booking 

D. CAD visualization to all space data, financial models estimates utility bill reduction and Gmail integration to reservable rooms, equipment and services 

Answer: A 

Q12. Identify the license which is NOT an Add-on license. 

A. TRIRIGA Workplace Performance Management Enterprise 

B. TREES Sustainability Manager 

C. TRIRIGA Workplace Reservation Manager 

D. TRIRIGA Strategic Facility Planning 

Answer: A 

Q13. Identity the benefits of conducting a Cost-Benefit Analysis. 

A. Helps you charge higher prices for the solution. 

B. Gives Executives analysis required to manage their operations. 

C. Presents a narrow-focus on trouble spots and best way to resolve. 

D. Provide investment justification based on expected results and identifies areas of 

greatest potential payback. 

Answer: A 

C2010-506  latest exam

Latest C2010-506 practice test:

Q14. Which IBM TRIRIGA Real Estate Manager report contains a one page per contract overview detailing: Area Summary, Utilization Summary, Space Use Agreement Assignments, and Financial Summary (Expenses/Receivables)? 

A. Portfolio Summary Report 

B. Contract Summary Report 

C. Future Rent Obligations (10K) 

D. Amortization Schedule Summary Report 

Answer: B 

Q15. TRIRIGA Projects offers enterprise project management, program management, fund source management and vendor bid management capabilities to deliver which business benefits? 

A. Paperless clipboard for energy meter readings and integrated scientific calculator 

B. Embedded carbon calculator based on the University of Alberta spreadsheet model 

C. Integration to utility invoices and energy service providers, built-in carbon calculator, advanced environmental metrics, reports and scorecards. capital investment analysis and preventive maintenance 

D. Built-in subscription to industry standard environmental carbon estimating database 

Answer: C 

Q16. Identify an example combination of (A) Core business solution and (B) Add-on license. 

A. TREES Impact Manager and (B) CAD Integrator / Publisher 

B. TRIRIGA Real Estate Manager and (B) TRIRIGA Projects Manager 

C. TRIRIGA Facilities Manager and (B) Strategic Facility Planning 

D. TRIRIGA Workplace Operations Manager and (B) TRIRIGA Facility Assessment 

E. Both C and D 

Answer: B 

certleader.com

Exact C2010-506 dumps:

Q17. Identify how IBM TRIRIGA helps achieve environmental and energy reduction goals. 

A. Identify worst-performing facilities using metrics and energy benchmarks 

B. Implement operational and capital building retrofit projects 

C. Analysis to identify and align the supply of space to business demands both today and forecasted into the future 

D. All of the above 

Answer: A 

Q18. Which two items define the frequency and time that a Payment Reconciliation isgenerated? (Choose two.) 

A. Payment Frequency 

B. First Billing End Date 

C. Reconciliation Start Date 

D. Reconciliation Frequency 

E. Landlord Assessment Deadline 

Answer: B,D 

Q19. TRIRIGA Projects offers enterprise project management, program management, fund source management and vendor bid management capabilities to deliver which business benefits? 

A. Reduce time required to recompile application source code changes 

B. Extend and add new application functionality without changes to source code 

C. Minimize production server downtime associated with frequent end-user changes 

D. Replace legacy mainframe code with cheaper client-server technology 

Answer: B 

Reference:http://www.brg.com/TRIRIGA/IBM-TRIRIGA-Application-Platform-1(third para on the page) 

Q20. Licensee must obtain an entitlement for each Install of the Program on a Java Application Server (e.g. Webshpere. JBoss, WebLogic). 

A. True 

B. False 

C. Only for first-time purchases of the software 

D. Only for additional license purchases after initial order 

Answer: A 

About C2010-506 Information: C2010-506 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.