comptia 220-801 and 220-802 : Jun 2016 Edition

Precise of 220-801 sample question materials and samples for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun 220-801 Study Guide Questions:

Q341. – (Topic 4) 

Which of the following cable types should be used for analog telephony in a fire safety zone where EMI is known to be high? (Select TWO). 

A. Plenum Single-mode Fiber 

B. Plenum Multimode Fiber 

C. Plenum CAT5e 

D. PVC CAT6 

E. PVC Multimode Fiber 

F. Plenum STP CAT3 

Answer: C,F 

Q342. – (Topic 5) 

Which of the following technologies has the SHORTEST wireless range for printing? 

A. 802.11g 

B. 802.11a 

C. Bluetooth 

D. Infrared 

Answer: D 

Explanation: 

http://searchmobilecomputing.techtarget.com/definition/IR-wireless 

Q343. – (Topic 7) 

Which of the following is the BEST example of the use of chain of custody? 

A. Technician uses a third party to hand over the PC to the proper authority. 

B. Technician remembers when and who they gave the PC to. 

C. Technician calls supervisor after PC has been transferred. 

D. Technician notes the date, time and who was given the PC. 

Answer: D 

Explanation: 

Document the data, time and the name and designation of the person to who the PC was given. Ask the person to sign the document. 

220-801  download

Replace cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q344. – (Topic 1) 

Which of the following socket types is for an Intel CPU? 

A. F 

B. 940 C. AM3 

D. 1156 

Answer: D 

Q345. – (Topic 3) 

Which of the following is BEST used for fire safety to prevent toxic fumes during a fire? 

A. Multi-mode cables 

B. Single-mode cable 

C. PVC cables 

D. Plenum cables 

Answer: D 

Q346. – (Topic 3) 

Which of the following is used to provide secure file storage to network users only? 

A. NAS 

B. IMAP 

C. SAN 

D. SSH 

Answer: A 

220-801  download

High value cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q347. – (Topic 5) 

A user states that a network printer, attached to and shared from a co-worker's computer, does not always print the jobs submitted to it. The user adds that it seems to happen at different times throughout the day, but at other times works fine. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. The co-worker's computer is hibernating 

B. The user's print drivers are incompatible 

C. The printer has entered power save mode 

D. The submitted jobs are incompatible 

Answer: A 

Explanation: 

The computer might be hibernating. Since the problem occurs certain times throughout the day, the print jobs submitted to it might only be active when the computer is active. If the computer is hibernating, print jobs will not be able to go through the printer. 

Q348. – (Topic 7) 

A user is unsatisfied with the quality of the repair that another technician has completed on their PC. Which of the following should be done to help the user? 

A. Agree with the user's complaints 

B. Clarify the user's statements 

C. Minimize the user's criticism 

D. Shadow the other technician on the next repair 

Answer: B 

Q349. – (Topic 5) 

Which of the following would a technician MOST likely perform to prevent a tripping hazard? 

A. Use an ESD mat 

B. Proper cable management 

C. Use plenum graded cable 

D. Proper documentation 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cabletiesandmore.com/SafcordCordCover.php 

Q350. – (Topic 3) 

A technician is asked to repair a broken Ethernet jack in a conference room. Which of the following tools would the technician use when repairing the wall jack? 

A. Crimper 

B. Toner probe 

C. Punchdown tool 

D. Multimeter 

Answer: C 

About 220-801 Information: 220-801 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.