comptia 220-801 cheat sheet? Tips for success

Act now and download your CompTIA 220-801 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-801 tutorials. Download Abreast of the times CompTIA CompTIA A+ Certification Exam exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-801 with a classic professional.

2016 Jun 220-801 Study Guide Questions:

Q351. – (Topic 5) 

Joe, a technician, wants to create a PAN with his smart phone and laptop. Which of the following functions must be enabled on the laptop? 

A. ICS 

B. Virtualization 

C. Bluetooth 

D. Wireless 

Answer: C 

Q352. – (Topic 5) 

A customer, Joe, has a corporate laptop that his teenage son used over the weekend. He thinks the laptop now has illegal material because of strange websites on his browser’s home page. Joe brings the laptop to the repair center. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Determine chain of custody 

B. Report through proper channels 

C. Be culturally sensitive 

D. Avoid being judgmental 

Answer: B 

Q353. – (Topic 2) 

Which of the following characteristics of wireless networks is TRUE? 

A. 802.11g operates at 5.0Ghz. 

B. 802.11n has a greater reach. 

C. 802.11a operates at 2.4Ghz. 

D. 802.11b is the fastest. 

Answer: B 

220-801  exams

Up to date exam 220-801 pdf:

Q354. – (Topic 1) 

Which of the following ports is used for POP3 traffic by default? 

A. 25 

B. 110 

C. 143 

D. 443 

Answer: B 

Q355. – (Topic 5) 

A company is receiving a large number of laptop theft reports in the corporate buildings. Which of the following is the MOST cost-efficient way to discourage theft of laptops? 

A. A CCTV system 

B. A cable lock 

C. A badge reader 

D. A retina scanner 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.pcworld.com/article/251719/how_to_protect_your_laptop.html 

Q356. – (Topic 1) 

Which of the following memory types has 184 pins? 

A. DDR3 

B. DDR 

C. SDRAM 

D. DDR2 

Answer: B 

Explanation: 

http://wiki.answers.com/Q/What_type_of_memory_module_has_184_pins 

certleader.com

Certified exam 220-801 pdf:

Q357. – (Topic 3) 

A technician, Joe, has been told that one of the workers at his company has been using a company laptop for illicit activity. The IT manager assigned Joe the task of retrieving the laptop and bringing it back to the repair center. Which of the following has Joe performed? 

A. Maintain chain of custody 

B. Gathering evidence 

C. Device preservation 

D. Use of documentation 

Answer: B 

Q358. – (Topic 1) 

Which of the following cable types is MOST often found in Plain Old Telephone Service (POTS)? 

A. RG-6 

B. CAT3 

C. RG-59 

D. Multi-mode 

Answer: B 

Q359. – (Topic 7) 

Which of the following is MOST likely needed when installing a new POS thermal printer? 

A. RJ-11 

B. Operating system disk 

C. RG-58 

D. Drivers 

Answer: D 

Explanation: 

When you install a POS thermal printer, use the CD/DVD that comes with the printer and install the appropriate drivers for the supported operating system. 

Q360. – (Topic 7) 

Which of the following RAM types is LEAST likely to work optimally when installed in dual 

channel mode? 

A. SDRAM 

B. RAMBUS 

C. DDR2 

D. DDR3 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/S/SDRAM.html 

About 220-801 Information: 220-801 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.