comptia 220-801 exam answers [Jun 2016]

Best Quality of 1Z0-878 real exam materials and training tools for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-878 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II exam Today!

2016 Jun 1Z0-878 Study Guide Questions:

Q151. One of the primary benefits of zones is the ability to share common executables and data from the global zone with local zones. 

What model is this? 

A. Thin Zone Model 

B. Slim Zone Model 

C. Whole Root Model 

D. Skinny Zone Model 

E. Sparse Root Model 

F. Light Weight Root Model 

Answer: E 

Q152. Users have reported that an application critical to daily work frequently terminates abnormally. 

Which command should you issue to determine the frequency of these failures? 

A. coreadm -e all 

B. coreadm -e log 

C. coreadm -e init 

D. coreadm -e globally 

Answer: B 

Q153. Given the following output from the metastat command: 

# metastat d10 

d10: Mirror Submirror 0: d11 State: Okay Submirror 1: d12 State: Resyncing Resync in progress: 34 % done Pass: 1 Read option: roundrobin (default) Write option: parallel (default) Size: 69029766 blocks (32 GB) d11: Submirror of d10 State: Okay Size: 69029766 blocks (32 GB) Stripe 0: Device Start Block Dbase State Reloc Hot Spare c0t0d0s0 0 No Okay Yes d12: Submirror of d10 State: Resyncing Size: 69029766 blocks (32 GB) Stripe 0: Device Start Block Dbase State Reloc Hot Spare c0t1d0s0 0 No Okay Yes 

What RAID level is the d10 volume? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID S 

Answer: B 

1Z0-878  test

Up to the immediate present comptia 220-801 certification practice test:

Q154. During system installation, the root password is NOT specified in the sysidcfg file. What action does the JumpStart client take? 

A. The password is left blank. 

B. The client prompts the user for the password. 

C. The client gets the password from the boot server. D. The client gets the password from the install server. E. The client gets the password from the name service. 

Answer: B 

Q155. You are preparing to install several UltraSPARC machines that will function as servers using JumpStart. Since these machines are servers, you want to disable the power management feature of Solaris 10 OS during installation. What JumpStart configuration technique must you use to disable power management during a JumpStart installation? 

A. add the line powermanagement=FALSE to the sysidcfg file 

B. add the line powermanagement FALSE to the profile file 

C. create a finish script containing the line touch /a/noautoshutdown 

D. There is no way to disable power management if you are using JumpStart. 

Answer: D 

Q156. SystemA has a file system named /data/dbase that is being shared. systemB needs to mount that file system so that users on systemB can access the data remotely on systemA. The information in the /data/dbase file system is confidential and access to that data must be restricted so that only user1 and user2 can access the data from systemB. 

Which answer describes a method to protect the data on systemA so that only specific users on system can access that data? 

A. Share the file system on systemA as follows: share -F nfs -o rw=systemB /data/dbase. On systemB, mount the file system as follows: mount -F nfs -o hard,rw=user1,user2 \\ systemA:/data/dbase /data 

B. Share the file system on systemA as follows: share -F nfs -o rw=systemB:user1,user2 /data/dbase 

C. On systemA, protect the /data/dbase directory using conventional UNIX permissions so that only user1 and user2 can access the data. 

D. On systemA, protect the /data/dbase directory using conventional UNIX permissions so that only user1 and user2 can access the data. Then, share the file system on systemA as follows: 

Answer: D 

certleader.com

Simulation professor messer comptia a+ 220-801:

Q157. A user is unable to access the system deep-six.overthere. The revolve.conf file on the user's system contains the following lines: 

# cat /etc/resolv.conf domainname yourdept.yourcompany.com domain yourdept.yourcompany.com nameserver 129.147.62.1 nameserver 129.147.62.14 And nslookup generates the following error message: # nslookup deep-six.overthere 

Server: 129.147.62.1 

Address: 129.147.62.1#53 

** server can't find deep-six.overthere: NXDOMAIN 

What can be done to resolve this problem while keeping the user's system in the yourdept.yourcompany.com domain? 

A. add another name server to resolv.conf 

B. add search overthere.yourcompany.com to resolv.conf 

C. ask the users to use deep-six.overthere.yourcompany.com 

D. change resolv.conf to have domainname overthere.yourcompany.com instead of domainname corp.yourcompany.com 

Answer: B,C 

Q158. A user is having LDAP client problems. The profile with which the client was configured was updated over night. From the error messages it would appear that the daemon on the client responsible for updating the profile might NOT have started. 

Which daemon on the client is responsible for updating the profile? 

A. ldap_client 

B. ldap_update 

C. ldap_profile 

D. ldap_cachemgr 

Answer: D 

Q159. Which Solaris 10 GUI tools can be used to display a list of all currently installed Sun Solaris 10 patches. Including the patch ID, a synopsis of the patch release date, the download size, and any special handling requirements? 

A. /usr/sbin/smpatch 

B. /usr/sbin/patchadd 

C. /usr/sbin/patchmgr 

D. /usr/bin/updatemanager 

Answer: D 

Q160. You have setup the following ZFS file systems: 

NAME USED AVAIL REFER MOUNTPOINT datapool 197K 72.8G 29.5K /datapool datapool/data 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/data datapool/web 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/web 

You want to limit the amount of disk space that the /data/pool/web file system can consume. Which command would set the limit for the /data/pool/web file system so that it would consume no more than 2GB of disk space? 

A. quota datapool/web 2G 

B. set zfs quota 2G datapool/web 

C. zfs set quota=2G datapool/web 

D. zfs set quota -2G datapool/web 

Answer: C 

About 1Z0-878 Information: 1Z0-878 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.