comptia a+ 220-801 certification videos (101 to 110)

Exam Code: 1z0-241 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PeopleSoft Application Develper I: PeopleTools&PeopleCode
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-241 Exam.

2016 Jun 1z0-241 Study Guide Questions:

Q101. On the Process Scheduler Request page, you have to define the output type for your job or process. Which three statements are true regarding the process output type? (Choose three.)

A. An output type that is selected for a job at the main job level carries through to the job items.

B. When an output type is selected for a process at the process definition level, it can be changed.

C. An output type that is selected for a job at the main job level does not carry through to the job items.

D. An output type that is selected for individual job items overwrites the output type that is entered for the parent job.

E. An output type that is selected for individual processes or jobs that are attached to a job cannot override the output type that is entered for the parent job.

F. An output type that is selected for a process at the process definition level overwrites the output type in the Process Scheduler Request page, and the Type drop-down list box in the Process Scheduler Request page becomes unavailable.

Answer: ADF

Q102. Select three rules for PeopleCode user-defined variables. (Choose three.)

A. User-defined variables must begin with %.

B. The variable name can be up to 1,000 characters long.

C. The variable name must be at least eight characters long.

D. User-defined string variables begin with $ and numeric variables begin with #.

E. The variable name must contain at least one numeric character and one uppercase character.

F. If a variable has not been declared before it is used, it is automatically declared as Local Any.

G. Component and global scope variables must be declared before the first line of executable code.

Answer: BFG

Q103. View the Exhibit.

This PeopleCode program compares two editable fields on a component. Which event or events should the program be placed in?

A. SaveEdit

B. FieldEdit

C. SaveEdit and RowInit

D. FieldEdit and RowInit

E. SearchSave and SavePreChange

F. FieldChange and SavePreChange

Answer: A

1z0-241  brain dumps

Up to the minute comptia 220-701 vs 220-801:

Q104. The Component Processor's flow can be used to simulate a looping construct. In which event would a PeopleCode program designed to take advantage of this feature be placed?

A. RowInit

B. PreBuild

C. PostBuild

D. SearchInit

E. FieldDefault

F. FieldFormula

Answer: A

Q105. For the Employee Expenses application, a PeopleCode program could be placed either on the EMPLOYEE record or on the EMP_EXPENSE component. You decide to place it on the component.Which is a valid reason for choosing to place the program on the component instead of the record?

A. The program updates multiple database tables.

B. The program validates data across multiple records.

C. Component PeopleCode executes before record PeopleCode, so it is more efficient.

D. The record definition is used on several components, but this program should run only on this component.

E. The program initializes fields on the search page, and the search record is associated with the component.

F. The component contains several record definitions and you do not want to duplicate the code in each record.

G. Component PeopleCode is more reusable because component PeopleCode is available for execution on other components.

Answer: D

Q106. View the Exhibit.

Which two PeopleCode snippets contain syntax errors? (Choose two.)

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: BE

certleader.com

Accurate a+ 220-801 objectives:

Q107. You can print the report after running the Crystal report and saving the file. Which three options are true when printing a Crystal report? (Choose three.)

A. To print HTML reports from Crystal Reports, open the appropriate HTML file and print it from the browser.

B. Before you print a Crystal report, you must modify a query to include additional fields and you need to modify the report definition in Crystal Reports.

C. As with many Microsoft Windows applications, you can choose to print the entire report or only a few pages, specify the number of copies to print, and indicate whether you want the copies collated.

D. If you want to update and print the report from within Crystal Reports, the query and report names must match to use the formatting that you just created in Crystal Reports every time you print the report.

E. If you want to run your report directly from Microsoft Windows-based PeopleSoft Query, the query and report names must match to use the formatting that you just created in Crystal Reports every time you print the report.

Answer: ACE

Q108. You have a query that retrieves data for employees who took vacation for a specific duration (for example, two weeks). You want to change this query so that it will prompt the user to enter a value for the duration of the vacation. To achieve this result, which action would you take?

A. Add a prompt to further refine the query when it is run.

B. Define expressions to calculate the duration of a vacation.

C. Define a HAVING criterion to display the duration of a vacation.

D. Apply aggregate functions to determine the duration of a vacation.

Answer: A

Q109. Match each description with a PeopleCode data buffer access object.

a. A component scroll

b. Consists of one or more records of data

c. Can have zero, one, or more child rowsets

d. Consists of one or more fields

A. a – Rowset b – Row c – Row d – Record

B. a – Record b – Row c – Row d – Record

C. a – Rowset b – Rowset c – Row d – Field

D. a – Record b – Rowset c – Row d – Record

E. a – Rowset b – Row c – Record d – Field

Answer: A

Q110. Put the steps of application development in the correct order.

1. Define new fields.

2. Build the SQL tables.

3. Test the application.

4. Define the records.

5. Define the components.

6. Define the pages.

7. Register the components.

8. Design the application.

A. 8, 1, 4, 6, 5, 7, 2, 3

B. 8, 1, 4, 2, 6, 5, 7, 3

C. 8, 1, 2, 4, 6, 5, 7, 3

D. 8, 2, 1, 4, 6, 5, 7, 3

Answer: B

About 1z0-241 Information: 1z0-241 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.