comptia a+ certification exam guide (exams 220-801 and 220-802) eighth edition : Jun 2016 Edition

Actual of 220-802 exam cram materials and courses for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q451. – (Topic 5) 

Which of the following types of security threats is delivered primarily via email? 

A. Phishing 

B. Rootkits 

C. Viruses 

D. Grayware 

Answer: A 

Q452. – (Topic 5) 

Revert to snapshot is a feature of: 

A. The host OS 

B. The hypervisor 

C. The underlying storage 

D. The guest OS 

Answer: B 

Q453. – (Topic 5) 

Which of the following is the default location for temp files in Windows 7? 

A. C:\\Windows\\Temp 

B. C:\\Windows\\System Files\\Temp Files\\ 

C. C:\\System Files\\Temp 

D. C:\\System\\Temp Files\\ 

Answer: A 

220-802  free exam questions

Up to date comptia a+ 220-801 and 220-802 notes:

Q454. – (Topic 5) 

Which of the following methods of securing mobile devices will prevent data loss due to corruption? 

A. Enforce pass code locks 

B. Install location monitoring application 

C. Perform remote wipe after failed login 

D. Perform remote application back-up 

Answer: D 

Q455. – (Topic 1) 

A technician is setting up automatic login to desktop for a non-domain Windows XP system. Which of the following administrative tools would accomplish this? 

A. User Accounts 

B. Network and Sharing Center 

C. Task Manager 

D. System Configuration 

Answer: A 

Explanation: http://www.gcflearnfree.org/windowsxp/11 

Q456. – (Topic 1) 

Which of the following is the MAXIMUM number of primary partitions that can be created on a hard drive with FAT32? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/314463 

220-802  free exam questions

High quality 220-802 cheat sheet:

Q457. – (Topic 4) 

A new application is installed which adds three new services to a customer’s PC. The customer asks for help, because the new application will not start. A technician investigates and finds that one of the services has failed to start. They attempt to manually start the service but it fails. Where should the technician look NEXT for more information? (Select TWO). 

A. Task Manager 

B. System registry 

C. Log files for the new application 

D. Event Viewer 

E. %SystemDir%\\System32\\Drivers 

Answer: C,D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Event_Viewer 

Q458. – (Topic 1) 

A technician believes a machine loaded with Windows XP Professional has issues with file integrity of the core OS components. 

Which of the following commands could be used to both check and replace damaged files? 

A. SFC /SCANNOW 

B. CHKDSK /R /F 

C. FORMAT C: 

D. DISKPART 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm 

Q459. – (Topic 1) 

A customer is concerned about a computer that repeatedly beeps when attempting to power on. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Network cable is unplugged 

B. USB 2.0 is plugged into USB 1.1 port 

C. RAM not seated properly 

D. Optical media was left in the drive 

Answer: C 

Explanation: http://antony492.com/unseated-ram/ 

Q460. – (Topic 5) 

Which of the following UNC paths would be considered an administrative share? 

A. \\\\Workstation\\D$ 

B. \\\\Workstation\\Admin 

C. \\\\Workstation\\D 

D. \\\\Workstation\\System 

Answer: A 

About 220-802 Information: 220-802 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.