CV0-001 practice exam(21 to 30) for IT engineers: Jun 2016 Edition

100% Correct of CV0-001 real exam materials and testing engine for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated CV0-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Cloud+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun CV0-001 Study Guide Questions:

Q21. A storage administrator wants to limit an operating system from accessing all of the storage within the array. Which of the following could be enabled on the SAN? 

A. LUN masking 

B. Implement different file formats 

C. Access control lists 

D. Data at rest encryption 

Answer: A 

Q22. A company needs to have a system that allows for high availability access to data for users. Which of the following terms BEST describes how a storage engineer would design 

the system to allow for that level of redundancy? 

A. Dual homing 

B. Traffic shaping 

C. Network binding 

D. Multipathing 

Answer: D 

Q23. An administrator is unable to communicate with the physical server via RDP. When using an IP KVM a successful connection was established with the server. Which of the following is being used? 

A. SSO 

B. Console 

C. Guest tools 

D. SSH 

Answer: B 

CV0-001  exam answers

Down to date CV0-001 practice test:

Q24. Which of the following is the BEST classification for a hosted IP phone PBX? 

A. BPaaS 

B. SaaS 

C. XaaS 

D. CaaS 

Answer: D 

Q25. An administrator deployed a VM that is hosting an internal website. Users report they are unable to access the new website. Which of the following should the network administrator do to test whether web traffic is being sent and received? 

A. Browse to any website 

B. Ping the VM’s IP address 

C. Ping the VM’s loopback address 

D. Telnet to port 80 

Answer: D 

Q26. Which of the following factors yields cost savings in cloud computing? (Select TWO). 

A. Shared resources 

B. Availability 

C. Ubiquitous access 

D. Multi-tenancy 

E. On premises 

Answer: AD 

CV0-001  exam answers

Precise CV0-001 rapidshare:

Q27. Which of the following only uses Fibre Channel to implement a storage infrastructure? 

A. NFS 

B. SAN 

C. NAS 

D. SMB 

Answer: B 

Q28. Which of the following is MOST important when working in highly available virtual environments? 

A. Storage VLAN 

B. Virtual network 

C. Wide area network 

D. Heartbeat VLAN 

Answer: D 

Q29. Which of the following technologies should be used to reduce the disk footprint of a VM? 

A. Defragmentation 

B. Full disk encryption 

C. Thin-provisioning 

D. NTFS compression 

Answer: C 

Q30. Which of the following can be used to enable out-of-band management of a Windows-based host? 

A. IPMI 

B. WMI 

C. SMTP 

D. SNMP 

Answer: A 

About CV0-001 Information: CV0-001 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.