dumps for 1z0-144 (11 to 20)

Approved of 1Z0-144 practice test materials and free demo for Oracle certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-144 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Program with PL/SQL exam Today!

2016 Jun 1Z0-144 Study Guide Questions:

Q11. Which two statements are correct about the usage of parameters in functions? (Choose two.) 

A. Functions can have only in mode parameters. 

B. Functions called in SQL statements cannot have out or in out mode parameters. 

C. Functions having in, out, or in out parameters can be called only in named PL/SQL subprograms 

D. Functions having in, out, or in out parameters can be called In PL/SQL procedures and anonymous blocks. 

Answer: B,D 

Q12. Identify situations in which the DBMS_SQL package is the only applicable method of processing dynamic SQL. (Choose all that apply.) 

A. When a query returns multiple rows 

B. When a column name in a where clause is unknown at compile time. 

C. When the number of columns selected in a query is not known until run time 

D. When a table needs to be created based on an existing table structure at run time 

E. When privileges need to be granted to a new user to access an existing schema at run time 

Answer: B,C 

Q13. View the Exhibit and examine the package code created by SCOTT. The execute privilege on this package is granted to green. 

Examine the following sequence of commands issued by SCOTT: 

What is the outcome? 

A. SCOTT’S session displays 5, and then 0, greets session displays 0. 

B. SCOTT’S session displays 5, and then 0; green's session displays 5. 

C. SCOTT’S session displays 5, and then 5 again, green's session displays 0. 

D. SCOTT’S session displays 5, and then 5 again; green's session displays 5. 

Answer: B 

1Z0-144  practice test

Update 1z0-144 study material:

Q14. Examine the following PL/SQL code: 

The server output is on for the session. Which statement is true about the execution of the code? 

A. It displays null if no employee with employee_id 123 exists. 

B. It produces the ora-01403: no data found error if no employee with employee_id 123 exists. 

C. It displays an error because the select into clause cannot be used to populate the PL/SQL record type. 

D. The code executes successfully even if no employee with employee_id 123 exists and displays Record Not Found. 

Answer: B 

Q15. Examine the following code: 

What is the outcome? 

A. The procedure is created successfully and displays the values 20 and 30 when it is called. 

B. The procedure gives errors because the parameters should be in out mode. 

C. The procedure gives errors because the host variables cannot be referenced anywhere in the definition of a PL/SQL stored procedure. 

D. The procedure is created successfully but does not display any values when it is called because the host variables cannot be displayed inside the procedure. 

Answer: C 

Q16. You execute the following block of code: 

Which statement is true about the outcome? 

A. Both Output statements show different values. 

B. Both output statements show exactly the same values. 

C. It gives an error because the nested blocks are not labeled. 

D. It gives an error because the V_CUSTOMER variable have different types in the nested blocks 

Answer: A 

1Z0-144  practice test

Validated pdf 1z0-144:

Q17. Examine the following PL/SQL code: 

Which statement is true about the fetch statements in the PL/SQL code? 

A. Each fetch retrieves the first row and assigns values to the target variables. 

B. Each fetch retrieves the next consecutive row and assigns values to the target variables. 

C. They produce an error because you must close and reopen the cursor before each fetch -statement. 

D. Only the first fetch retrieves the first row and assigns values to the target variables- the second produces an error. 

Answer: B 

Q18. Identify two features of obfuscation. (Choose two.) 

A. The Import and Export utilities accept wrapped files. 

B. SQL' Plus cannot process the obfuscated source files. 

C. Only the wrap utility can obfuscate multiple programs at a time. 

D. Both the DBMS_DDL package and the Wrap utility can obfuscate multiple programs at a time. 

E. The source code is visible only through the DBA_SOURCE view and not through the USER_SOURCE or ALL_SOURCE View 

Answer: A,C 

Q19. View the Exhibit to examine the PIVSQL block. 

Which statement is true about the output of the PL/SQL block? 

A. It executes and the Output is emprec.deptname: . 

B. It executes and the Output is emprec.deptname: Sales. 

C. It produces an error because NULL is assigned to the emprec.empid field in the record. 

D. It produces an error because the CHECK constraint is violated while assigning a value to the emprec.deptid field in the record. 

Answer: A 

Q20. The STRING_TAB table has the following structure: 

View the Exhibit and examine the code. 

What is the outcome on execution? 

A. It displays 

Output buffer not long enough. 

This is my test string.-. 

B. It displays only 

Output buffer not long enough, and exits the anonymous block. 

C. It displays only 

This is my test string. – Because EXCEPTION should have been defined in the anonymous 

block to get the error message. 

D. It does not display any of the MEMS_PUTPUT messages and gives an error because a 

transaction control statement cannot be used in the exception section of a procedure. 

Answer: A 

About 1Z0-144 Information: 1Z0-144 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.